Bildirim
AYT Sözel Denemesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
selam öncelikle. karekökün 12 adet sözel denemesini çözdüm ben, sorular daha çok yoruma dayalıydı bilgiden ziyade. ancak ben yorum sorularında sıkıntı yaşadığım için gayet tatmin edici oldu. ayrıca çözüm kitapçığı olması da cezbedici gayet, ona bakabilirsin
netleriniz ne alemde bu arada? ben de sözelciyim ve ciddi matematiğe yoğunlaştım şu aralar -
Teşekkürler hocam tavsiye için.
Tyt 57 ila 62 arası
Ayt 55 ve 65 arası tamamen edebiyata bagli. Edebiyatta limit denemesinde 20.75 ile başladım en son on altı yaptım şaka gibi.
Matematik iki aydır bakmıyorum bile. Yüzlerce problem çeşidi adamlar basit hız problemi sormuyor artık ne yapsam çok kararsizim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim ne demek. bence iyi gayet, benim de tyt 60-65, ayt 55-65 arası netlerim. kime sorsam hep matematiğe yönlendiriyor. artık netlerim artmıyor çünkü. eğer sizin de türkçeniz, sosyaliniz belli bir standardın üstündeyse matematik çalışın. çünkü yapacağın 10 matematik sorusu bile öne atacaktır dostum, malum sözelciler genelde matematik konusunda şanssız oluyor. ayrıca yök atlas'ı kontrol ettin mi bilmiyorum ama sözelde ilk 1000'e girenler genelde en az 10 net yapmış oluyor. ilyas güneş'e bak o bayağı basite indirgiyor anlatırken. ben de onunla başlamıştım. nacizane tavsiyem matematikte 10-15 soru yapabilecek kıvamda olmak. çuvallamayalım sonra dostum sınavda çok başarılar diliyorum sınavdan sonra güzel haberleri ulaştırırız umarım birbirimize
-
sağ olun hocam. umuyorum. bakacağım ilyas güneş'e. başarılar, kolaylıklar dilerim.quote:
Orijinalden alıntı: uzaykunduxu
rica ederim ne demek. bence iyi gayet, benim de tyt 60-65, ayt 55-65 arası netlerim. kime sorsam hep matematiğe yönlendiriyor. artık netlerim artmıyor çünkü. eğer sizin de türkçeniz, sosyaliniz belli bir standardın üstündeyse matematik çalışın. çünkü yapacağın 10 matematik sorusu bile öne atacaktır dostum, malum sözelciler genelde matematik konusunda şanssız oluyor. ayrıca yök atlas'ı kontrol ettin mi bilmiyorum ama sözelde ilk 1000'e girenler genelde en az 10 net yapmış oluyor. ilyas güneş'e bak o bayağı basite indirgiyor anlatırken. ben de onunla başlamıştım. nacizane tavsiyem matematikte 10-15 soru yapabilecek kıvamda olmak. çuvallamayalım sonra dostum sınavda çok başarılar diliyorum sınavdan sonra güzel haberleri ulaştırırız umarım birbirimize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X