Şimdi Ara

Aytmatov - Gün olur asra bedel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aytmatovundaha once 3-4 tane kitabini okumustum cok iyi olmasada iyi kitaplardi , ama bu kitabin neredeyse 100. Sayfasina geldim ama sıkmaya basladi sizce devamini getirmeli miyim tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_R -- 4 Aralık 2016; 20:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende daha önce Beyaz Gemi ,Dişi Kurdun Rüyaları , Toprak Ana kitaplarını okumuştum gerçekten 3 ü de çok iyi kitaplardı.Ancak bende yazın okumaya çalışmıştım yarısına gelip okumayı bıraktım .Ama bu benimle de ilgili olabilir o ara okul ile ilgili önemli bir işim vardı hengameden unutup sonra da dönemedim başka kitaplara yönelmiştim .Tekrarların biraz fazla olduğu (özellikle geriye dönüşün belki de çok fazla kullanılması ) insanı biraz sıkıyordu .Yine de Cengiz Aytmatov gibi muhteşem bir yazarın elinden çıkmış olması sebebiyle ilerleyen yıllarda bir şans daha verip okumak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmx25

Bende daha önce Beyaz Gemi ,Dişi Kurdun Rüyaları , Toprak Ana kitaplarını okumuştum gerçekten 3 ü de çok iyi kitaplardı.Ancak bende yazın okumaya çalışmıştım yarısına gelip okumayı bıraktım .Ama bu benimle de ilgili olabilir o ara okul ile ilgili önemli bir işim vardı hengameden unutup sonra da dönemedim başka kitaplara yönelmiştim .Tekrarların biraz fazla olduğu (özellikle geriye dönüşün belki de çok fazla kullanılması ) insanı biraz sıkıyordu .Yine de Cengiz Aytmatov gibi muhteşem bir yazarın elinden çıkmış olması sebebiyle ilerleyen yıllarda bir şans daha verip okumak istiyorum.

Evet hocam tekrarlamalari cok yapiyor ve cokcada betimleme yapiyor boyle seylerde beni bu kitaptan soguttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_R -- 5 Aralık 2016; 1:23:02 >
  • Bay_R kullanıcısına yanıt
    Başka bir kitaba devam edin hocam bence.Devam ederseniz okuma hızınız da düşebilir bitirene kadar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Malcolmx25

Başka bir kitaba devam edin hocam bence.Devam ederseniz okuma hızınız da düşebilir bitirene kadar .

Adam Fawer - Olasiliksiz almistim onu okumaya baslicam yarindan itibaren.

• Toprak Ana dışındaki diğer eserleri akılda kalıcı ve vurucu değil. Ancak Gün Olur Asra Bedel her ne kadra vurucu bir ese olmasa da, Aytmatov'un en edebi ve özgün eseridir. Adı bile 1000 sayfalık kitaptan daha özgün bir anlam içeriyor. Aytmatov'un amacı hikaye anlatmak değil. Hikaye arayanlar yanlış yazara bakıyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.