Şimdi Ara

Ayvalık-Antalya arası bisiklet tur arkadaşı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ankara'da yaşıyorum. Önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde bisiklet ile tam Avrupa turu yapmayı planlıyor ve hayal ediyorum. Bu yaz (Ayvalık-Antalya) 11 Haziran ve 10 Temmuz tarihler arasında deneyim kazanmak, gezip keyif almak için minimum 20, maksimum 30 günlük bir kamplı bisiklet turu yapacağım. Çıkış noktası Çanakkale de olabilir, üzerinde hala düşünmekteyim. Tur uzunluğu 1493km, bilfiil 19 günlüktür ancak esnektir tabii ki; yani ortam güzeldir, deniz güzeldir, vs... beğendiğimiz bir noktada takılıp uzatılabilir, ancak maksimum 30 günlük bir sürem var. Kafa dengi, çadırda kalmayı ve ufak tefek sıkıntıları dert etmeyen, maceracı, hayalleri peşinde koşan arkadaşlar, bu tarihler uygunsa keyifli bir tura beraber çıkabiliriz. Aşağıya temsili bir rota koydum. Detaylı günlük rotalarım ve tüm rotam mevcuttur. Detayları görüşebiliriz.
    Herkese keyifli yolculuklar
     Ayvalık-Antalya arası bisiklet tur arkadaşı arıyorum

• Umarım bulursunuz tur arkadaşı. Ben de o rotayı yapmak istiyorum ama şuan kodisyonum yok ve finaller var maalesef o tarihlerde. Ayriyetten bisikleti de daha alabilmiş değilim

Bir de kullandığınız programda kamp yerlerini filan da gösteriyor sanırım merak ettim programı tam aradığım program. Acaba ismi nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim oncelikle,bircok kisinin hayali var buna benzer. Umarim herkes gerceklestirebilir:) Aslında kamp yerlerini göstermiyor. Ben kendim ekliyorum nokta olarak ve not ta yapabiliyorsun. Gayet kullanışlı program. İsmi "ride with gps"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • credence C kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam indiriyorum uygulamayı. Şu bisikleti alayım da çok hayalim var umarım gerçekleştiririm, gerçekleştiririz hayallerimizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım gerçekleştirirsin sen de :) Peşinde koşmak lazım hayallerin yoksa olmuyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.