bence en zor maç kayserinindi (5 takımımız arasından) ama onlar deplasmanda berberlikten sonraki en iyi skorlardan birini aldılar. helal kayseriye
Kesinlikle doğru en zor rakibe karşı çok iyi bir skor aldılar. Burda 1-0 veya 2-1 işi bitirir. İnşallah Kayseri gruplara kalır.
Kayserispor' a tebrikler.
Dünkü FB'yi Az Alkmaar karşısında düşünemiyorum. Heralde 3-4 tane yer tura elveda derdi..
Gerçekten helal olsun.
İnşallah burada turu geçecek sonucu alacaktır Kayseri.
tebrik ediyorum kayseriyi..rakip güçlü olmasına rağmen iyi skorla döndüler..biz elin randersı karşısında bile zorlanıyoruz...
Valla Helal Olsun İzledm Maçı Güzrelde Oynadılar
2.maçı kanald verecek sanırsam...
Helal olsun kayserisporumuza be HELAL Bu turu garanti geçecekler bu kadar iddaalıyım
alkmaar bizi cig cig yerdi walla helal olsun kayseriye top içi yürek içi yürek aziz yildirim gitsin futbolcu alsin yurumesini bilmeyenleri topLa ...
quote:
Orjinalden alıntı: JoS
alkmaar bizi cig cig yerdi walla helal olsun kayseriye top içi yürek içi yürek aziz yildirim gitsin futbolcu alsin yurumesini bilmeyenleri topLa ...
açıkçası dört büyüklerin dördünüde rahat yenerdi. ama kayseri kişilikli futbol nasıl olurmuş gösterdi dört büyüklere, helal olsun ama yetmez. tur istiyoruz kayseriden
kayseri bu kadar başarılıyken neden hala turkiye benimsemiyo onu anlamıyorum.thatırlarsanız tiran macıda yayınlanmamıstı bu kadar sacma bişey olur mu.sabahtan aksama kadar fener tranzon bjk maclarının reklamı yayınlanıyo kayseri den ses yok yayınlanacagı bile belli degil.bir kayserili olarak bu tutuma inşallah az alkmaar ı geccez maca bi mani olmassa gitcem full stad dolcak buna emin olun
ve bence dunki en heyecanlı, en zevkli mactı.gs nin uefa yı aldıgı sezonu hatırlattı bana o zamanki gibi macları sagolsun kayserisporum izletiyo bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme