Şimdi Ara

az bilinen surpriz sonlu filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde her yerde prestij inception kostebek 6.his gibi asina olunan filmleri goruyorum.. dh ailesine nispeten az bilinenlerden yazacagim.. muhakkak bildikleriniz cikar ama onedio vb. onlarca sitenin yaptigi cakma listeler gibi olmayacak..ayrica genel olarak son yillarin filmlerini secmeye calistim..

- flawless : fazlasiyla merak uyandiran bir yapim.. ara ara sıksa da sonu saglamdir.ayni isimde 2 film varmis 2007 yapimi olan

-law abiding citizens : cok kiyida kosede kalmasa da herkesin bildigini dusunmuyorum..

- the traffickers : kore yapimi ardarda sok olacaksiniz

- the montage : kore yapimi

- cinayet gunlugu : kore yapimi

-jane doenun otopsisi : sonunu cok begenmedim ama sasirticiydi

- the lost

- eliza graves : filmin konusu yansittigi donem ve kostumler cok iyiydi

- remember : akici bir film diyemem ama sonu sasirtici

- ben x : ayni sekilde akici degil ama sasirtiyor

-zorlu gun : kore yapimi

-regression

-trendeki kiz

- boy wonder

-cizgili pijamali cocuk

-gone

- nocturnal animals : filmin sonu degil genel olarak sasirtici ama anlamak zot.. bazi detaylari fark edince vay be bu boyleymiymis diyorsun..hafif gone girl tarzinda

- wild things serisi : onerdigim en eski film .. biraz erotizm var bastan uyarayim ama cidden sonlari sasirtici

-9 kralice : eski bir arjantin yapimi.. ricardo darin filmi

-21 : blackjackle alakali kesinlikle sarar

- sansli sayi slevin : kadro cok saglam nispeten daha bilindik bir yapim

-a tale of 2 sisters : kore yapimi

- cinnet ( bedevilled) : kore yapimi jack nicholsonin shiningiyle karismasin

-hide and seek

-iskelet anahtar

-cifte soygun : biraz sıksa da sonunda cok sasirmistim

-trans : favorilerimdendir

-heist : gercekten saglam film

- kafa avcilari : kuzey avrupa yapimi saglamdir

- catikati : nispeten bilindik bir film

-kafesteki kadin ve devam filmi sulun katilleri : filmler seri olsa da bagimsiz sadece basroller ayni .. danimarka yapimi ozellikle esat karakterini sevmistim.. 2 filmin de sonu guzeldir.. 3.su de iyidir fakat surpriz son beklentisiyle izlemeyin..

-her : akici oldugu soylenemez ama bu listeye girer

-cloverfield yolu : yeni yapimlardan

-olum uykusu : surpriz ortalarda basliyor

-icinde yasadigim deri : bilinen bir film ama yazayim dedim

-mirrors

-disturbia : baya iyiydi

-julianin gozleri: bu da saglamdit

- source kod : bilinen bir yapim ama her surpriz sonu film galerisinde olacak kadar da degil

- sakli yuz :cok severim

- remember me ( ax nickli arkadasimizin tavsiyesi)

- my sassy girl ( kore yapimi)

- side effects

Eminim unuttugum- sildigim 10larca film vardir..hatirladikca eklerim sizlerin tavsiylerini de ekleyecegim..

https://forum.donanimhaber.com/saglam-gerilim-korku-filmleri-arayanlar-buraya-in-cin-yok-bizde--124027843#124027843
    bir diger konum gerilim-korku filmleri onerilerim.. coz az bilinen filmler de var ..oldukca uzun bir liste hosuna giden inceleyebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 17 Şubat 2017; 7:45:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flawless ... ama hangisi ? imdb linkleri ile birlikte paylaşsaydın keşke isimleri. Karışık bir liste olmuş. İzlediğim güzel filmler var içlerinde. Fakat korku kategorisinde olduğundan hiç yaklaşmayacaklarımda ...

Biara detaylı bakarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

flawless ... ama hangisi ? imdb linkleri ile birlikte paylaşsaydın keşke isimleri. Karışık bir liste olmuş. İzlediğim güzel filmler var içlerinde. Fakat korku kategorisinde olduğundan hiç yaklaşmayacaklarımda ...

Biara detaylı bakarım artık.

Demi moore oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Regression kötü filmdi bence. Ethan Hawke'ı başrolde görünce Predestination kalitesinde bir film bekliyordum ama hayalkırıklığı yarattı.

Tumunun begenilmesi imkansiz ama en azindan diger listeler gibi fight clup 6. His oldboy yazmayayim dedim..

Sira karisikligi oldugunun farkindayim ama gercekten bu filmler bir emek urunu.. bunlarin tamamini arastirdim buldum izlefim.. 3-4 senelik bir birikim.. icerik olarak diger listelerden kat kat zengin oldugunu dusunuyorum

• Nocturnal animals baya iyiydi. İzlemeyen varsa mutlaka izlesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldeuboi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayleid

oldeuboi

Konu basligini bari oku guzel kardesim az bilinen diyoruz tutup oldboyu soyluyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • remember me...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

quote:

oldeuboi

Konu basligini bari oku guzel kardesim az bilinen diyoruz tutup oldboyu soyluyorsun

cok kiyida kosede kalmasa da herkesin bildigini dusunmuyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

quote:

oldeuboi

Illa her konunun icine edecek bir troll dadanacak yani olmazsa olmaz..oldboy bu tarzin sahidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkifKarabulut -- 16 Şubat 2017; 22:40:18 >
  • güzel liste
  • favoriye aldım
  • Şu benim konuya da bi destek liste yapsana. Bi el at kardeş. Bu arada yaş kaç

https://forum.donanimhaber.com/sinema-hayrani-ergenlerin-mutlaka-izlemesi-gereken-kult-filmler--124064994

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Şu benim konuya da bi destek liste yapsana. Bi el at kardeş. Bu arada yaş kaç

https://forum.donanimhaber.com/sinema-hayrani-ergenlerin-mutlaka-izlemesi-gereken-kult-filmler--124064994

Yas 29.. 90 larin klasiklesmis filmlerini izledim braveheart - american history x- seven - esaretin bedeli vs. .. kült filmlerle ilgili saglikli bir yorum yapamam..

Sinema 90larda cidden altin cagini yasadi efsane filmler var.. fakat yeni cekim tekniklerini gordukce 90larin populeritesi azaliyor

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    yeni fılmlerde de gorsellımolabılır ama senaryo sıfır yada eskılerın bı tık tekrarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.