Şimdi Ara

Az bölümlü animeler ariyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Crunchyroll'a fazla takılma oylayan kitlede sorun var sanırım

Yaoi animeyi 1.yapmışlar

Hiç bakmayacağım sitelerden birisi olarak ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 5 Haziran 2017; 22:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Aslinda 2016 yilinin en iyisi sozunu hicbir anime icin kullanabilecegimizi sanmiyorum. casuallar yuri diyecek, orta ustu anime izlemis olanlar re zero diyecek, kendini iyi sanan casuallar erased diyecek, gereginden fazla anime izleyenler de rakugou diyor genellikle. Rem best girl ama, o kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Crunchyroll'a fazla takılma oylayan kitlede sorun var sanırım

Yaoi animeyi 1.yapmışlar

Hiç bakmayacağım sitelerden birisi olarak ekledim

saiki kusuo no psi nan yok listede demek ki site çöp dediğin anime yaoi değil sadece fanservis içerikli sahneleri var harem mantığı
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Yahu dediğim gibi en nihayetinde Yuri denilen seri 1.olabilecek bi seri değil

Boku dake ga inai machi der giderim

Ama arkadaşında dediği gibi 2016 yılı pek iyi değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 5 Haziran 2017; 23:18:7 >
  • quote:

Fanservis animesinin listeye girmesi abes zaten boku dake ga inai machi sürükleyici lakin boş yapımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arel Ira

Kyoukai no Katana - 12 bölüm (biraz garip ama seversin umarım)

Tokyo Ghoul - 2 sezon toplam 24 bölüm

Another - 12 bölüm

FMA - 68 bölüm olması lazım

Steins Gate - 24 bölüm

Parasyte

Re:Zero - 24 bölüm

Son 3 serinin sonu hep heyecanlı bitiyor. Son seri geçen yılın en iyi animesi seçildi.

Re:zeroyu izledim. Bitti demin. Cok bayilmadim ama nedense, buyuk heyecanla izlemedim. Izlettirdi ama bi sekilde.

One punch man'i de sevmemistim cok. Yanlis hatirlamiyorsam o da secilmisti. Yilin en iyi animelerini sevmiyorum herhalde. Beklentim farkli sanirim.

Tokyo Ghoul nasil, onerir misin siralama yapsak? Daha cok polisiye kismi agir basan animeleri seviyorum.

Boyle gizemler, bulmacamsilar, cozumler vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Niye öyle diyosun ki ya seviyorum ben Tokyo Ghoulu

OŞİHETTEYOOO xD

bin eqsi yedi len

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meshhead kullanıcısına yanıt
    polisiye denilince aklıma;

ghost in the shell,
    you are under arrest (türkiye' de yayınlanmıştı),
    detective conan (bu da yayınlanmıştı),

ghost in the shell bilimkurgu olmasına rağmen en baba polisiye dizilere taş çıkartır kurgu olarak.
    detective conan ie zaten bu konuda en tepe seviyede. you are under arrest hakkı yenilen bir seri, çok güzeldir ve sadece polisiye konu değil polislerin de özel yaşamındaki sıkıntıları da anlatır.
  • quote:

Yuri ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Yuri ne la

Yuri on Ice-Full erkek dolu seri

Bu arada Yaoi erkek x erkek,Yuri ise kız x kız ilişkisi oluyor

Shounen ai/shoujo ai olarak geçen serileri izleme,sonra şok yaşama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

quote:

Yuri ne la

Yuri on Ice-Full erkek dolu seri

Bu arada Yaoi erkek x erkek,Yuri ise kız x kız ilişkisi oluyor

Shounen ai/shoujo ai olarak geçen serileri izleme,sonra şok yaşama

tamam kardeşim sen dersinde izler miyim

En iyi shounen Ai ler

Lan googlea yazacaktım oruç başa vurdu herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 9 Haziran 2017; 2:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

polisiye denilince aklıma;

ghost in the shell,
    you are under arrest (türkiye' de yayınlanmıştı),
    detective conan (bu da yayınlanmıştı),

ghost in the shell bilimkurgu olmasına rağmen en baba polisiye dizilere taş çıkartır kurgu olarak.
    detective conan ie zaten bu konuda en tepe seviyede. you are under arrest hakkı yenilen bir seri, çok güzeldir ve sadece polisiye konu değil polislerin de özel yaşamındaki sıkıntıları da anlatır.

Dun Tokyo Ghoul'a basladim simdilik qnq. 3 bolum izledim gece ama isteyim simdi. Bu haftasonu da bunu bitirir, ghost in the shell'e bakarim.

• claymore

katanagatari

ergo proxy

cashern sins

mob pscho 100

terra e

kaiba

kekkaishi

Nurarihyon no mago +sennen makyou

mushishi

• Angel Beats

Toradora

Mahou Shoujo Madoka Magica

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo

• quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

https://myanimelist.net/anime/28621/Subete_ga_F_ni_Naru__The_Perfect_Insider

https://myanimelist.net/anime/3457/Vampire_Knight

https://myanimelist.net/anime/856/Utawarerumono

https://myanimelist.net/anime/79/Shuffle

https://myanimelist.net/anime/28497/Rokka_no_Yuusha

https://myanimelist.net/anime/24455/Madan_no_Ou_to_Vanadis

hepsi farklı genreden ve özellikleri az bölüm olmaları hocam istediğin türü seçip izliyebilirsin

Cok tesekkur ederim, dostum. Simdi zevkim konusunda soyle bir sonuca vardim.

Oncelikle buradaki onerilerle Sword Art Online'dan sonra Re:Zero ve Tokyo Ghoul'u izledim. Ancak Re:Zero'yu bitirdim ama begenmedim; seriyi kurguya cok laf edecek bir birikimim yok tabii ana karakteri hic begenemedim. Anladigim kadariyla boyle klasik ezik bir sekilde baslayip cok guclu olan ilkel duygularimla izleyebilecegim animelerden hoslaniyorum. Tokyo Ghoul ve SAO'yu begendim. Karakter duygulari daha on plandaydi gerci ancak yine de bir gelisim soz konusuydu.

Kisacasi boyle guclenen ya da guclu olan karizmatik karakterleri izlemeyi daha cok sevdim. Cunku Re:Zero'da ana karakter her asagilandiginda animeden sikilmaya basladim. Gelisim gostermek bilemedi son ana kadar.

One Punch Man'i de izledim ama ne kadar guzel olursa olsun beni pek cezbetmedi. Dedigim gibi huysuz gibi yargilamayin beni. Yoksa hepsini izlerim ben sikilmam bir sey izlerken. Ancak daha verimli ve keyifli vakit gecirmek icin daha isabetli oneriler istiyorum. Daha onceden anime kulturum de olmadigi icin bu sekilde ayrintili yazip oneri istiyorum. Tesekkurler :)

• Meshhead kullanıcısına yanıt
    Güzel dostum kimse zevkiyle yargılanmaz zaten

Uzun süreçli güçlenmeden bi fırt istersen Bleach'a yönelebilirsin

Filler bölümleri izlemeden
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam, onu kenarda izlemek istiyorum aslinda. Arkaplanda bos kaldigimda izleyebilecegim, ne yapacagimi dusunmedrn bir zaman gecirme aktivitesi olarak goruyorum uzun animeleri. Yanilmiyorsam bleach de bayagi bir uzundu. O yuzden simdilik boyle kisa kisa animeler istiyorum cunku beynim cok yorgun. Cok ozel sebeplerim var, daha once de paylastim forumda ama dile getirmek istemiyorum. Odaklanmada problemler yasiyorum, bunun disinda staja basladim ve mesgulum bu aralar. O yuzden nedenini bilmedigim bir sekilde, psikolojik olarak uzun bir seriye baslamak gozumde buyuyor ve gereksiz yukler istemiyorum hayatimda su an. Cok sacma gelebilir dedigim, anlarim, ama sen de beni anlarsin umarim. Tesekkurler sana ve herkese de oneriler icin.

• beğendiğin türde olanını orda recommends bölümünden zincirleme takip ederek izliyebilirsin burda tavsiye olarak yazılacak çoğu animeyi metada olduğu için zaten heryerde görürsün hocam o yüzden değişik gelebilcek şeyleri öneresim geldi bi anda öyle
  • myanimelist süper bi cevherdir. etinden sütünden faydalanmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.