Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Az Kullanılmış Sıfırdan Farksız G502 LIGHTSPEED Kablosuz Gaming Mouse Satın Al 15 Eylül 2022 14:52 1 1 Az Kullanılmış Sıfırdan Farksız G502 LIGHTSPEED Kablosuz Gaming Mouse Merhaba,5 Mayıs 2022 tarihinde gaming.gen.tr den satın aldığım Logitech G502 LIGHTSPEED Kablosuz Gaming Mouse' u satıyorum. O ara oynadığım MMO' da yan tarafta makro atayabileceğim 3 düğmeye ihtiyacım olduğu için olduğu satın almıştım. Oyunu bıraktığım için böyle bir ihtiyacım kalmadı ve bu sebeple satıyorum. Oyunu oynayan arkadaşlarım bıraktığı için benimde çok oynama şansım olmadı. Bu sebeple çok fazla kullanılmadı. Kırığı, vuruğu, arızası, çiziği yok. Kutu içeriği ve faturası olduğu gibi durmaktadır. Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile mouse, kutu vs. gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa yollamadan önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim. (Resimde görünün beyaz noktalar toz. Şimdi ilana yüklerken gördüm ve tekrar çekmeye üşendiğim için bu şekilde atıyorum) Herhangi bir ürünle takas düşünmüyorum.İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) yüz yüze satış yapabilirim. Diğer durumda önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Skullcandy Crusher ANC 2 Kulaklık [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık [SATILDI] Satılık Sıfır Sennheiser 660S2 - 3 günlüğüne fiyat revize [SATILDI] Fiio K7 - Referans İlanıdır