Şimdi Ara

AZ ÖNCE HIRSIZ YAKALATTIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler köpeğime bakıyodum canım sıkıldı bi sigara yakayım dedim takılıyorum balkonda evin sol çaprazında sitelerin arasında kalmış müstakil bi ev var arkasıda sitesinin dar bi bahçemsi ama etrafı tellerle örülü kullanılmayan girişi çıkışı olmayan bir bahçe . baktım herif sessiz sessiz yayılıyo bahçeye dedim heralde hırsız izledim biraz atladı tellerden zemin katta komşunun köpeği başladı havlamaya ayıktım durumu aradım polisi adresi verdim yemin ederim yalanım yok 8 ekip otosu 2 tanede sivil geldi ellerinde fener mahallede sanarsınız savaş çıktı . korktum bi an dedim ben verdim ihbarı numaram var bulamazlarsa bu kadar adam geldi sonradan bana kalmasın diye indim aşağı amirinin yanına gittim dedim işte ben aradım falan nerden girdi göster dedi gösterdim atladı polisler bahçeye herifi yakaladılar çıkarttılar meğersem herif şarapçıymış yatcak yeri yokmuş oraya gitmiş sızmış aldılar adamı araca götürdüler. dedim abi kusura bakmayın valla bu kadar büyüceğini bilmiyodum dedim yok yok iyi yapmışsın falan dediler öyle bi ekşın oldu bende geldim eve buraya yazıyorum . yalnız şöyle bişi var aradım anında 3 dk olamdan heryerden polis aracı çıktı tam 10 araç geldiler herkesin elinde fener falan çok zevkliydi ama başka olay olsa gezmezler bu kadar çabuk.

takdir sizin , serin hikaye falan değil tamamen gerçek.

noktalama kullanmadım okuyun öyle artık

• bu kötü havada adama yazık etmişsin, günahı boynuna.
  • ölüm kalım meselesi olsa gelmezler.

quote:

Orijinalden alıntı: néophron

bu kötü havada adama yazık etmişsin, günahı boynuna.

Ne güzel işte. Nezarethanede uyur, karnıda doyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 15 Nisan 2011; 1:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: néophron

bu kötü havada adama yazık etmişsin, günahı boynuna.

valla bilemicem orasını kardeşim hırsız sandım komşunun evine yönelince aradım bende doğru olanda bu nerden biliyim yine olsa yine yaparım .
  • Şarapçının intikamı Coming SooN
  • abicim bizim binaya 1 hafta içinde 2 kere hırsız girdi karşı daire ve yan daireye sıra sanırım bizde bakalım bende yatmıyorum kaç gündür sabahlıyorum gelecekler diye
  • 5 dkye kalmaz az once biri ihbar etmis polis yakaladi beni nezaretten yaziyorum diye konu acilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

abicim bizim binaya 1 hafta içinde 2 kere hırsız girdi karşı daire ve yan daireye sıra sanırım bizde bakalım bende yatmıyorum kaç gündür sabahlıyorum gelecekler diye

valla çok zevkliydi büyükbaba komşuya değilde bize gelmiş olsa bende görsem polisten önce kendime ihbar edip gerekeni yapardım oracıkta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

5 dkye kalmaz az once biri ihbar etmis polis yakaladi beni nezaretten yaziyorum diye konu acilir

• Bende yakalattım bi kere cep telefonu dükkanını talan ediyolardı bir sürü telefonlarını kurtarmıştı adamlar sonra bana hediye yaş pasta aldılar bi tlfon vermediler uyuz olmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

5 dkye kalmaz az once biri ihbar etmis polis yakaladi beni nezaretten yaziyorum diye konu acilir

şarapçıdada iphone var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janine
    Bende yakalattım bi kere cep telefonu dükkanını talan ediyolardı bir sürü telefonlarını kurtarmıştı adamlar sonra bana hediye yaş pasta aldılar bi tlfon vermediler uyuz olmuştum

Gece gece Allah iyiliğini versin ;)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 15 Nisan 2011; 14:38:34 >
  • geçen yaz aradım, 15 dakikada geldiler 5 dakikalık mesafeden
  • superman diye kizlar sarilmasin liseli:)
  • iyi bok yedin senin yüzünden yakalandım

Şimdi göz altındayım ,İphone 4 ile yazıyorum.

*Joker, 15 Nisan, 12:26, Blackberry aracılığıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Joker -- 15 Nisan 2011; 12:28:33 >
  • Şarapcı orhan geldi aklıma :D(Bknz:youtube)
  • şarapcı deyinde bende ahmet abi geldi akmıma

milletvekili adayı olmuş. eskişehirli..

http://www.dha.com.tr/eskisehir-de-ahmet-yilmaz-bagimsiz-milletvekili-adayi-oldu-haber_155019.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.