Neresi orası yahu. Trabzondayım 1 haftadır net kesik aramadığımız yer kalmadı telekomdan hala gelip bakıcaz diyolar ama gelen giden yok.
senin gene iyiymiş benim eylülün 10undan beri internet ve telefon kesik gelip yapan yok.
hazırlandım şerefsizin evlatlarını mahkemeye verecem,bir ay ödediğim ücreti geri alacam
inanırmısın tam 2 hafta hergün trabzon telekomu arayıp ve her seferinde gelicez gelicez dedikten sonra gelip yaptılar. tam 2 hafta. iyi yaparsın bende müşteri hizmetlerini arayıp faturada indirim istiyeceğim. ilk arıza kaydımın üzerinden 2 hafta geçti herhalde verirler
aga benim de başıma gelmişti geçen ay telefon kesikti dolayısıyla internet de ama şanslıydım 3. gün birini yolladılar, alttaki telefon kutusunda bir aletle tık yaptı düzeldi adam kendi numarasını verdi, bunlar bize haber vermiyor diye
ttnet in teknik ekibi yokki olsa olsa santralden 2 tane ilk okul maezunu teknisyen gelmiştir size... genede kimlik sormak en mantıklısı
her geleni sokmayın eve. kimlik sorun mutlaka sonra Allah göstermesin başınıza iş gelmesin.
kaçak kullanım tarzında birşey olup olmadığını araçtırıyor olabilirler kesinlikle içeri almayın her kim olursa olsun ne çalışması yapacaklarsa içeri girmeden dışardaki telefon kutusu üzerinden baksınlar...
hem ttnet bi İSS. Smile biri doping gibi. Diğerlerinden farkı Turk Telekom grup şirketi olması. Demek istediğim TTNET den birileri gelip hat kalitesine bakma gibi bir yetkilerinin olduğunu sanmıyorum. Türk Telekom dan birileri gelse tamam. TTNET sadece internet hizmeti veren bir şirket. TTNET şirketinin alt yapı, hat zayıflaması ya da hat kalitesi gibi şeylerle ilgilenme yetkisi olduğunu sanmıyorum
adamları eve sokacağına kabloyu dışarı uzatmak daha iyi :D alın alın bakın ne varmı bakın diye salla adamlara onlar takar bi yere.
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
Arkadaşlar 5dk önce TTNET den 2kişi geldi kapıya. Hat kalitesine bakıcaklarmış içeri girdiler. Telefondan modeme gelen kabloyu bi cihaza takıp bilgilere baktılar. dB değerlerine falan sanırım. Pek iyi değilmiş.
Bu işlemin ne için olduğunu sordum. Hız yükseltme için çalışmalar yapıcaklarmış bunun için yüksek internet kullanan hatları test ediyolarmış.
Ne iş bu var mı fikri olan?? Bi yamuk olmasın
bina döşemesenie hız değerlerine bakcaklar taşıma hızına göre sana paket vercekler 8 megabitsen 2 kullanıyosan sana 4 megabit paketi vercekler.
quote:
Orijinalden alıntı: headshooter
bina döşemesenie hız değerlerine bakcaklar taşıma hızına göre sana paket vercekler 8 megabitsen 2 kullanıyosan sana 4 megabit paketi vercekler.
8mbit kullanıyorum 1 senedir. Hızı tam olarak alabiliyorum.
@Acemi_Uyducu
Mantıklı bidaha gelirlerse öyle yaparım artık
quote:
Orijinalden alıntı: .AnasoN.
quote:
Orijinalden alıntı: headshooter
8mbit kullanıyorum 1 senedir. Hızı tam olarak alabiliyorum.
@Acemi_Uyducu
Mantıklı bidaha gelirlerse öyle yaparım artık
evin santrele yakındır hatta evin santraldir 8 megabit alman mümkün değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme