Şimdi Ara

Az Sms Az dakika ve Sınırsız İnternet Olan Bir Tarife Yok Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aileia

quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

Daha avantajlı farklı varyasyonlarda var..!
    Avea sitesini iyi incelemenizi
    öneririm.

hocam sayfayi incelerken kayboluyorum, az ipucu verseniz. nasil bir kampanya mesela

@aileai; bahsetmiş olduğun tarifeye bakacağım. söylemiş olduğun tarifeyi birkaç avea bayisine sordum öyle bişey olamaz dediler. ankamall gidip birde oradakine soracağım. not: senin hesabına göre 20 tl yüklemeye 200 dakika her yöne verecek şifre kartını aldım....//// 19 tllik yıkılan paket almayı düşünüyorum 1000 avea dakika konuşma 1000 her yöne sms 1 gb internet...//// yanii 2 Paket tarife almış olacaksın ve 20+19+ 1tl vergi 40 küsür ediyor... senin mantığı bir türlü kavrayamadım...==

@torosrüzgarı. başlık açık en uygun varyasyonları sanırım siz iyi biliyorsunuz bize yardımcı olmak istermisiniz.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

+1
    100dk hy
    100sms(olmasada olur)
    1gb sınırsız internet.

hattımı taraftar hattına taşıdım. her ay 20 tl yüklemeye 200 dakika her yöne verecek şifre kartını aldım.

ayrıca her ay 20 tl yüklemeye 2000 dakika taraftar hatlarıyla konuşma da hediye.

19 tllik yıkılan paket almayı düşünüyorum 1000 avea dakika konuşma 1000 her yöne sms 1 gb internet bu paketin içeriği de.

beni 1.3 tl lik telsiz ücreti düşündürüyor. çünkü toplam 20 tl yi 30 kuruş aşacak. Ama yanlış hatırlamıyosam hat taşımalarda bir sene telsiz ücreti almıyodu operatörler.

yani aylık 20 tl yüklemeye 200 her yöne+1000 avealilarla+2000 taraftar hatlariyla konusma+1000 sms+1 gb internet aliyorum.

herhangi bir hata var midir.

şunu gidip sorayım avea nın herhangi bir taraftar paketi faturasız dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

quote:

öneririm.

hocam sayfayi incelerken kayboluyorum, az ipucu verseniz. nasil bir kampanya mesela

@aileai; bahsetmiş olduğun tarifeye bakacağım. söylemiş olduğun tarifeyi birkaç avea bayisine sordum öyle bişey olamaz dediler. ankamall gidip birde oradakine soracağım. not: senin hesabına göre 20 tl yüklemeye 200 dakika her yöne verecek şifre kartını aldım....//// 19 tllik yıkılan paket almayı düşünüyorum 1000 avea dakika konuşma 1000 her yöne sms 1 gb internet...//// yanii 2 Paket tarife almış olacaksın ve 20+19+ 1tl vergi 40 küsür ediyor... senin mantığı bir türlü kavrayamadım...==

@torosrüzgarı. başlık açık en uygun varyasyonları sanırım siz iyi biliyorsunuz bize yardımcı olmak istermisiniz.?

hayır hocam yuklemeye hedıye edıyo 200 dakıkayı sonra 20 tl ıle ıstedıgını yukluyosun hesabına.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Echo_

şunu gidip sorayım avea nın herhangi bir taraftar paketi faturasız dimi

herhangı faturasız taraftar hattı evet hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

quote:

quote:

öneririm.

Avea'yı uyandırmak istemiyorum.
    Sadece şimdilik biraz sır olarak saklamak istiyorum.
    Zamanında tüm açıklar paylaşıldığında kapatılmıştı;Şimdide aynı şeylerin yaşanmasını istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 7 Ocak 2013; 13:15:11 >

• Sınırsız internet taraftar hatları ile alınıyor mu ? Sadece seç paketi değil mi?
  • @torosruzgarı bımcellden mı bahsedıyorsun. 14,5 tl ye 1gb aldım paket bıttıkten sonra. hattımdan 30 kurus eksıldı . kullanmaya devam edıyorum ve artık eksılmıyor. neden? acık derken bu tarz mı...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.