Arkadaşlar dün gece bildiğiniz üzere Az Tv'de R.Madrid - M.United ve İdman Tv'de Shakhtar - Dortmund maçları vardı. Bende ise Jameson Js-20000 uydu alıcısı var nerden aldıysam. :(
Dün Az Tv Biss Key'ini giriyorum kaydediyorum kanal açılıyor sonra bakalım diğer maç nasıl diye İdman Tv'yi açıyorum aaa şifreli kanal neyse onun da Biss Key'ini giriyorum kaydediyorum o da açılıyor. Buraya kadar herşey normal tamam. Sonra tekrar Az Tv'ye dönüyorum şifreli kanal uyarısı veriyor neyse tekrar Biss Key'i girip kaydediyorum açıyor. Tekrar İdman Tv'ye dönüyorum bu defa o şifreli kanal uyarısı veriyor. Akşam kafayı yiyecektim yani anlayacağınız hangi kanalı açarsam onun Biss Keyini girmem gerekiyor. Az Tv'yi açtım Biss Key'i girdim İdmanı açtım şifreli kanal dedi Az Tv'yi tekrar açtığım zaman problem yok. Bilmem sorunumu düzgün anlatabildim mi? Diğer kanallarda böyle problemim yok sadece bu 2 kanalda problem yaşıyorum...
Böyle problem başına gelen var mı acaba? Bu sorunu çözmem için ne yapmam gerekiyor acaba?
benim uydumda böyle bir sorun olmuştu.Sonradan anladım ki bir frekansın üzerine sadece 1tane biss key girliyor.Bende az tv ve idman tvnin 2tane frekansı var bir tanesi 10965 12800 diğeride 10964 12800 2frekansıda aratıp bir tanesine aztvnin biss keyini diğeriinede idman tvninkine girdim sorun çözülmüştü. sizin uydunuzda da öyle mi bilmiyorum.(Diğer kanallarda olmamasının sebebide diğer kanalların mesela ntvspor tek frekansı var ve 1freknas üzerine 1tane biss girdiğinizdendir.)
quote:
Orijinalden alıntı: dönüşüm
benim uydumda böyle bir sorun olmuştu.Sonradan anladım ki bir frekansın üzerine sadece 1tane biss key girliyor.Bende az tv ve idman tvnin 2tane frekansı var bir tanesi 10965 12800 diğeride 10964 12800 2frekansıda aratıp bir tanesine aztvnin biss keyini diğeriinede idman tvninkine girdim sorun çözülmüştü. sizin uydunuzda da öyle mi bilmiyorum.(Diğer kanallarda olmamasının sebebide diğer kanalların mesela ntvspor tek frekansı var ve 1freknas üzerine 1tane biss girdiğinizdendir.)
biss key girerken frekanslara bakıyorum farklı görünüyordu ama dediğin gibi manuel aratma yapıp tek tek bissleri gireceğim bakalım sorun çözülecek mi?