Şimdi Ara

AZAD vs Dedex . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fake ler siz susun!! kimin fakesisiniz siz

@L.J edanada sağlam adamlar var (playerlik bakımından ) biraz gözünü aç

AZADA kimse düper diemez
    görmediniz bilmiosunuz

şimdi anlatıcam
    azad çok zengin biri itemleri ytl ile alıyor
    çok iyi biri biz onla baya bi konuştuk ben onun clanındaydım isim vermek istemiorum
    ama kafamı bozarsanız resim koyarım öle kalırsınız
    adam belki kombo bilmio belkide çk iyi bilio
    siz gidin o zman adamın karşısına vs yapın bakalım kim alıcak
    ha itemleri sağlam biz eziğiz demeyin
    o zaman adama saygı dıyıcaksınız adamın para sı var almış sizene
    arkadan dedikodu yapmayın yakışmıo size

kıskanıosunuz adamı

• DeDeX Charı Sattı Die BiLiorm Ben De.
    önCeki WideoLArda DeDex AZAD ı eXmişşTi BariZ Bi ŞekiLde eSKi DeDex Bi DeH$eTTi
  • eed azad ı bende tanırım kaç kere konuştuk GUNES clanındaydı başkanı bi ara GRADE bile oldular Kral dı aZaD
  • zenginin malı sizin gibi fakirlerin çenesini yoruyo
  • dedex chari satmistir oynayan tamincimce chari alan kisi yoksa dedex alir AZAD i daha oncede almistir

buda aldigi videohttp://www.youtube.com/watch?v=Iv1l8KO2v2g
  • Azad benim sifreye Ne zamn girdın yaw :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: canleecanly

hehehe, dedex i 47 priestimle kestim be ne dersiniz, cz de

human town önüne gelmiş eski ahlaksızlar clanı bilirsiniz, dupeciler, hırsızlar, bug cılar pislikler, deloş cular...

geleni kesiyor gideni kesiyorlar, çıktım asıl char dan yan chara girdim 47 bp duff..:))

20 dakka yalvardım bir human party attı,

2 kere expe yatırdım kulelere, geldi kaldırdılar en az 3-5 kere de duff, malice diğerlerine kestirttim, bir keresinde de son canını ks de almıştım, millet partyde lvl ?? diye sormuştu..:)))

adamlıklarınla övünsünler, terbiyesizlikle, hırsızlıkla yaptıkları lvl ve itemlere karşı AZAD hiç olmassa parası ile item yapmış, hakkıyla lvl kasmış biri.dedex +70 mage ile partye girdim, 6x exp bug hornetlere oturtmuşlar gece saat 03:24, benim 51 priestimle, apıyordu hornetlerde, ksc formatını aldım da oğlum yanlışlıkla silmiş 2 dakka silmese forever bann olacaktı wallahi tiramisu ile buldum silinmiş dosyasını şansına işte çalıştıramadım....

Edenada 80 lvl değil, henüz 75 lvl bile hakkınla kasan adam yok ve çoğu diğer serverlara nazaran ezik kalmaya mahkum, her serverin yenibitme +75 lvl adamları gibi. K2 nin yaptığı çok büyük haksızlık işte,
    adamlar hayatı oyundan kazandılar yaw, 40.000 ytl item satmış, gb satmış şerefsizler,
    AZAD a bu yüzden de kızıyorum, ne para verirsin böyle şerefsizlere anlamam ki

Allybabbageldii - edena64-__canleecanly__Dies68 priest

Kardes Duff degıl Buff

• quote:

Orjinalden alıntı: hayat65

Fake ler siz susun!! kimin fakesisiniz siz

@L.J edanada sağlam adamlar var (playerlik bakımından ) biraz gözünü aç

AZADA kimse düper diemez
    görmediniz bilmiosunuz

şimdi anlatıcam
    azad çok zengin biri itemleri ytl ile alıyor
    çok iyi biri biz onla baya bi konuştuk ben onun clanındaydım isim vermek istemiorum
    ama kafamı bozarsanız resim koyarım öle kalırsınız
    adam belki kombo bilmio belkide çk iyi bilio
    siz gidin o zman adamın karşısına vs yapın bakalım kim alıcak
    ha itemleri sağlam biz eziğiz demeyin
    o zaman adama saygı dıyıcaksınız adamın para sı var almış sizene
    arkadan dedikodu yapmayın yakışmıo size

kıskanıosunuz adamı

Haklısın yanlış oyunu oynuyoruz. Bu oyunda emek veya yeteneğin değil € $ ve YTL nin borusu ötüyor. Ben YTL ile yapılan hiçbir chara saygı duymam itibar etmem. Kesmek kesilmek değil mesele ama azad gibi çok adam gördüm çeşitli serverlarda ve çok fazla var sözetmeye gerek yok. Clanında olman onun yalağı olman anlamına geliyorsa buyur yap ama oyunculuğu kötü dediğimde sesini çıkarmicaksın Buraya koyulan videoya her türlü yorum yapılır. Yapılmayacaksa kaldırılsın. Her koyulan videoya her ayna gibi parlayan adama süper combo, büyüksün, helal olsun denecek diye bir kaide yok.
    Gözünü aç demişsin asıl sen gözünü aç diğer başka serverlardaki oyunculara bak birde edanaya bak:)
    Yok ısrar ediyorsan söylediğime karşı kanıt göster halen söylüyorum edana da player yok olanında sayısı çok az. Asla bi manes oly logos olamaz. Diğer serverlar zaten uçmuş durumda:)
    Azad'a duper denmiyor ayrıca, azad'a babashoper deniyor ki bunu reel para ile char döşeyenlere denir, ayrıca exp bug ile lvl kastığını zamanında bu yüzden ban yediğini dünya alem biliyor:) Exp buguna yardım edene ally verdiğinide biliyoruz:)
    Ha ama belli bir seviyeye ulaştı artık yapmaz:) Dikkat edersen insanlığına veya karakterine sözüm yok zaten daha öncede konuşmuştuk azda olsa yani kesinlikle kişiliğine saygısızlık etmem insanların ama oyunda yaptıkları ve yapmış olacakları pek parlak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 27 Temmuz 2007; 1:11:15 >

• 2 side düpeci hiç boşuna hakkıyla yaptılar demeyin... O yüzden ikisininde değeri yok gözümde
  • adamın kendi gercek videolarını izlemden yorum yapmayın
    http://www.youtube.com/watch?v=TSk0WspwEe8
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.