Şimdi Ara

Aziz Başkan Geri Dönüyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oley gene Şampiyonuz........
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

evet hala türkiyeyi terketmeyenlerde bunu düşünmeli
    quote:

Orjinalden alıntı: hiçyoktan

ne kadar sözünün eri bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz ...

• dönsün be kardeşim zaten bırakması hataydı.
  • DÖNMESİNDE RAHMETLİ SANAT GÜNEŞİMİZ ZEKİ MÜREN"İN NE KADAR ETKİLİ OLDUĞUNU TAHMİN BİLE EDEMEZSİNİZ
  • Bizi bu kadar üzükten sonra gelmesinin pek bir anlamı yok.
  • 2001'deki gibi dönmeyecem demişti. Türk Spor Tarihinin gördüğü en büyük döneklik veya yalancılık. Gündem değiştirmek veya başka çıkarlar için kurulmuş bir düzmeceymiş demekki.Aziz Yıldırım kendine yakışanı yaptı her zamanki gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemil14

2001'deki gibi dönmeyecem demişti. Türk Spor Tarihinin gördüğü en büyük döneklik veya yalancılık. Gündem değiştirmek veya başka çıkarlar için kurulmuş bir düzmeceymiş demekki.Aziz Yıldırım kendine yakışanı yaptı her zamanki gibi.

(:Korkmayın
  • ee?
    okudunsan bu abuk subuk cümleyi niye kurdun o zaman?
    ayrıca bahsedilen konuyla alakası ne senin yazdıklarının?
    hazır fırsat var atayım ortaya şöle iki tane nefret tohumumu tatmin edeyim egomu mu dedin kendi kendine?
  • Bu gibi durumlarda niye karşılaştırma yapıyorsunuz anlamadım.Kişilik sıfır adamda alenen görünmüyor mu.Lakin işini çok iyi yapıyor bence o ayrı mesele.Fenerbshçe Spor Klubü,kişileri üzmek,kişisel egolarını tatmin etme yeri mi.Dönerse kendi bilir,ama cıvığı çıktı iyice.
  • git gel git gel, falafoş etmeseler bari kulübü
  • hahahahah :)))) komik insanlarda olmasa :PPp

hatalıysam lütfen :
    http://www.gencfb.com/ViewThreads.gfb?tId=37

:PpP

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

git gel git gel, falafoş etmeseler bari kulübü
  • ya bence aziz başkan geri dönmemeliydi yeni bir başkan gelse daha iyi olur gibi geliyordu. çünkü camia'lar şahıslara bağlı kalmamalı saadettin saran yada ali koç olabilirdi hayırlısı olsun ne diyelim
  • Dönsün tabii canım.Gündemin değişmesi lazım.

DÜNYA KULÜBÜ OLACAĞIIIZZZZ

SÜPER YILDIZLAR ALACAĞIIIZZZ

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLACAĞIIIZZZ

HALUK ULUSOY'U DEVİRECEĞİZZZZZ.

MERDİVENLER DOLUYDUUUU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 27 Mayıs 2006; 23:00:45 >
  • gitmiceni ben bırakıyorum dedıkten 2 saat sonra topık açarak sölemiştim çunkı bişeyler eksikti zincirde bana öle gelmişti...umarım kalır we çok süper bi yönetim kurar. (ali koç ferit şahenk ws ws)
  • İSTANBUL - Mecidiyeköy’deki Sportif A.Ş. binasında basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın görevi bırakmasıyla ilgili görüşünün sorulması ve Yıldırım’ın yeniden döneceği yönünde söylentiler olduğunun hatırlatılması üzerine, “Eğer Aziz Yıldırım’ın istifası samimi ise zaten daha önce görüşlerimi açıkladım. Ama istifası gündem değiştirmeye yönelikse, tebrik etmek lazım. Son derece başarılı oldular. Bizim şampiyonluğumuzla ilgili gündemimizi ikinci plana ittiler” diye konuştu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.