Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: Gomis Bize Geldi, Aykut Kocaman İstemedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis'in sezon başında Fenerbahçe'ye geldiğini fakat Aykut Kocaman'ın kendisini istemediğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, beIN Sports Haber'e yaptığı açıklamalarda, Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük payı bulunan Bafetimbi Gomis'in sezon başında önce kendilerine önerildiğini, ancak aykut Kocaman'ın istemediğini söyledi.

"AYKUT HOCA İSTEMEDİ"

Aziz Yıldırım, Fransız yıldızın kendileri tarafından istenmeyince Galatasaray'a gittiğini iddia ederken, "Gomis ilk bize geldi, Aykut hoca istemedi. O şekilde bir santrafor istemediğini söyledi. Hastalığından dolayı tereddüt etti, almadık. Önce bize geldiler, biz istemeyince gittiler. Ligde böyle birkaç futbolcu daha var. Şimdi isim vermek doğru olmaz ama ilk önce bize geldiler. Bizim sıkıntımız gol değil. Aykut Kocaman, ligde 78 gol atmış bir takımın teknik direktörü" ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomis, bu sezon Galatasaray'da 40 maçta 32 gol attı ve 6 da asist yaptı.

https://www.haberler.com/fenerbahce-baskani-aziz-yildirim-gomis-bize-10907246-haberi/

• Adam oyuncudan, futbolcudan AN LA MI YOR bu kadar basit ve net.
  • Dürüst olun Gomis'i hanginiz isterdi? BJKliler burun kıvırıyordu adama. Saha içinde ölür kalır diye çekiniyordu herkes. Gomis'i istemeyip Soldado'yu aldırmak başlı başına fail ama ücretine bakmadan Janssen-Gomis ikilisinden birini seçme şansı verilse eminim ki GSliler de dahil büyük çoğunluk Janssen'i seçerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Dürüst olun Gomis'i hanginiz isterdi? BJKliler burun kıvırıyordu adama. Saha içinde ölür kalır diye çekiniyordu herkes. Gomis'i istemeyip Soldado'yu aldırmak başlı başına fail ama ücretine bakmadan Janssen-Gomis ikilisinden birini seçme şansı verilse eminim ki GSliler de dahil büyük çoğunluk Janssen'i seçerdi.
    1 yıl önce tüm sezon 20 gol atmış adamı satın almak varken , 1 yıl önce tüm sezon 2 gol atmış adamı neden kiralayalım Aykut maç sonu açıklamaları ile hipnoz etkisi yaratıyor sanırımm sizde onun gibi düşünmeye başlamışsınız, alamayınca kendini teselli etme çabaları sanırım bayılıyor falan demek adam kariyerinde 2 kere bayılmış sonrada 1 gün sonra antrenmana çıkmış ölümcül bir problem değilki

• Quaresma da en son Fener’e gitmek istiyordu

• şöyle birşey her topçu her takımda iyi değildir(zlatan hariç)

gomisinde ben fenerbahçenin kadrosuna uyacağını düşünmüyorum.kendisini besliyen bi fegh belhanda rodriyle 28 gol attı gomis aykut kocamanın takımında böyle besliyicilik bulamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

şöyle birşey her topçu her takımda iyi değildir(zlatan hariç)

gomisinde ben fenerbahçenin kadrosuna uyacağını düşünmüyorum.kendisini besliyen bi fegh belhanda rodriyle 28 gol attı gomis aykut kocamanın takımında böyle besliyicilik bulamazdı
    Aynen öyle mesela lens bizde gayet iyiydi ama bjkde hiç iyi değildi, Gündem oluşturmak için yapılan şeyler bunlar neden bütün bir yıl söylemeyip şimdi söylüyor bunu irdelemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu vizyon bir harika dostum

• ee bekliyoruz hala ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu aziz ya yalancı

Ya da Vizyonsuz bir hocayı takıma td yaparak bununla övünüyor.

Her iki türde gitmesi için yeterli sebepler
  • Aykut Kocaman Ali Koc’a oy vericem falan demis sanirim
  • Gomis hakkında konuşursam lig başında bu kadar gol atacagını düsünmüyor, 20 gol atar diye tahmin ediyordum. tahminimin çok üstünde çıktı. gerçi galatasaray'da şampiyon olacak diye düşünmüyordum o da oldu. tebrik ederim (sanırım futboldan anlamıyorum ben lan)

konu futbol olunca türkiye'de galatasaray liderliginde ilerlemekte açık ve net bu. ilk 4. yıldızı taktıklar ilk 5. yıldızı da takmalarına az kaldı.

neyse konuyu nereye baglayacagımı unuttum iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.