Play Sportwitter “Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu akşam Habertürk'te canlı yayına katılacak.
(@albandemir)” https://twitter.com/playspor/status/1671439271490666496?cxt=HHwWgIC2ja3KkrIuAAAA |
Aziz YILDIRIM | HaberTürk Canlı Yayın | 21.06.2023
-
-
Moderatör Mehmet Akif Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün saat 21.00'da Habertürk Tv'de Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Sn. Aziz Yıldırım ile yapmayı planladığımız program sağlıkla ilgili rahatsızlığım sebebiyle yapılamayacaktır. İzleyicilerimizin bilgisine sunarım" ifadelerini kullandı.
-
bir tane moderatör bulamamış mı habertürk? hiç yakışmadı gerçekten..
basın toplantısı yapıldı.
NTV SporyoutubeFenerbahçe'nin yeni transferi Edin Dzeko'nun başarılarla dolu kariyerini izlemek için 👉 https://youtu.be/VBHO0S8XNlY Aziz Yıldırım'ın açıklamaları: "İstemesek de böyle toplantılar yaparak Fenerbahçe'yle bilgi vermek ve almak için toplantılar düzenliyoruz. 5 yıl önce biten kongreden sonra Fenerbahçe'yle ilişkimi keserek yeni bir hayat kurdum. Ancak siz beni rahat bırakmıyorsunuz. Ben emekli oldum. Açıklama yapsam, neden yaptı... Yapmasam, 'Ben Fenerbahçe'yim' diyen adam neden konuşmuyor... Ali Bey'i seçen kongre üyeleri ortada yok. 16 bin kişi oy verdi. Seçtiniz. Dünya yıldızları gelsin, şampiyonlar gelsin diye seçtiniz. 5 senede nerede verilen sözler." "Kongrede yapılan konuşmalar bizi üzdü. Samimi konuşmalar yapacağız. Ana amaç şu. Fenerbahçe yönetimi çok güçsüz. Ali Bey'in şahsıyla bu iş yürümez. Benim yönetimdeki dönemde çok güçlü insanlar vardı. Olağanüstü kongre yap dememin buydu. Güvenoyu iste. Seçim değil, güvenoyu." "Ali Bey'e acilen tavsiyem, güven oyu alacağı kongre yapmasıdır. 2024 seçimlerinde adaylar çıkmalıdır. Fenerbahçe hiçbir zaman başkansız kalmaz. Hiç kimse çıkmazsa ben adayım. Asloalan Fenerbahçe'dir. Bizim için aslolan Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe'nin büyüklüğüdür. Başkan çıkmaz diye bir şey yok." #AzizYıldırım #BasınToplantısı #fenerbahçehttps://www.youtube.com/watch?v=9Kb4CIsf6Kk -
şu fenerbahçe bölümünde bile taraftar kalmadı be. basın toplantısı biter bitmez linkin buraya düşmesi gerekirdi. ben basın toplantısını izledim. nasıl bıraktı ise aynı fenerbahçelilik ruhunu adam hala taşıyor. bu heyecanı, azmi, isteği yanii bir şey söylemeye gerek yok, uzun zamandır yok.
başkan diyor ki; beni başarısızlıkla suçlayabilirsin ama maddi yönden asla diyor. şu borç olarak bana telafuz edilen meblağı, bu toplantıdan sonra yine bana itham edecek olan olacak ise, ki buna basın yani toplantıya katılanlar da dahil, herkesi mahkemeye veririm dedi. maddi yönden dediklerimin arkasındayım diyor. aksi ispat edilirse, o meblağı da öderim diyor.
ikinci dikkati çeken şey, nerede bu kongre üyeleri? hiç kimsenin sesi çıkmıyor dedi. siz seçtiniz başkanı, sataşılan ben oluyorum dedi. torun bakıyorum ben, işim gücüm var benim, beni rahat bırakın diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X