Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM'I ŞOKE EDEN SORU;'KALECİ TRANSFERİ İÇİN PANCU'YU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "adamlar kendini aklamak için uyduruyorlar"dedim...çünkü yapmak istedikleri şey ters tepti BJK nin Pancu ile yenilmemesiyle...
    bu da benim düşüncem,atılıp katılmamak sana kalmış..
    penaltı konusunda da ben gördüğüm şeyi söyledim...açıkça görünüyor ama görmek isteyene tabiiki.
    peki "penaltı haklıydı,öyle görmüş" diyelim(nedense hep aleyhimize görüyor bu adamlar.hep "öyle görmüş"oluyor,hadi hayırlısı)
    Cordobayı neden attı oyundan?
    küfürden olamaz çünkü"oyundan çıkarken küfür etti"deniyor...
    itirazdan olamaz,sarı kartı gördüğünde itiraz etmiyordu.Carew ile konuşuyordu.sarı kartı gösterdiği an hakemle alakası yoktu..
    "oyunu geciktiriyor"desen zaten rakip penaltı atıyor,geciktirse ne olacak?boşa geçen zamanı 8 dk larak ekledi zaten oyunun sonuna...
    ben sana sebebini söyleyeyim..
    baktıki BJK oyuna asılıyor,FB nin yenmesi zor bir hale gelmiş."sihirli değneğini"değdiriyor.
    bir taşla iki kuş.hem FB penaltı sayesinde gol atacak,hemde 3 oyuncu değiştirdiği için BJK kalecisiz oynayacak.e tabi bu durumda nasıl olsa FB gollerini atacak...
    ama işte herzaman hesap tutmuyor...

yani hala bu adamları haklı buluyorsunuzya ben ona şaşırıp kalıyorum böyle...
    kendinizde gözünüzle gördünüz bu sefer,hadi diyelim"öbür maçlarımızı pek takip etmiyordunuz,görememiş olabilirsiniz"
    "işinize böylesi geliyor"diyeceğim,çünkü aklıma başka birşey gelmiyor kusura bakmayın...

ha bide
    quote:

sabri çelikte etti diyor

demişin..
    pardon neye göre diyor bunu,o anda sahadamıymış o?hakemi "küfür etti" demiş o da "he etmiştir eder bu pneler"demiştir en fazla
    ya komedinin kralı var bu ülkede yabancı filmleri niye seyrediyoruz bilmiyorumki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 20 Nisan 2005, 16:11:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ben sana sebebini söyleyeyim..
    baktıki BJK oyuna asılıyor,FB nin yenmesi zor bir hale gelmiş."sihirli değneğini"değdiriyor.
    bir taşla iki kuş.hem FB penaltı sayesinde gol atacak,hemde 3 oyuncu değiştirdiği için BJK kalecisiz oynayacak.e tabi bu durumda nasıl olsa FB gollerini atacak...
    ama işte herzaman hesap tutmuyor...

BJK maça asılıyor? ilker sen heyecandan BJK'ı düzgün izlememişsin dostum..BJK maçın başından sonuna kadar kendi sahasına kapandı..şutların bir tanesini Rüştü kurtarsa ne tarih kalacak ne sizin ezici(!) futbolunuz..Tamam yendiniz , alkışlar , tebrikler ... Hakemin maçla ilgli bir yargısı olacak , o an stattaki herkes gibi bu Fener illa BJK'a bir fazla atar maçı kazanırdı..

O penaltı BJK'ın yüreğini ortaya çıkardı..Ve FB ona mağlup oldu..Yoksa Rıza'nın taktiği ,ezici futbol vs vs..hiçbiri konuşulmazdı.

Sabri ÇELİK hakem raporuna dayanarak "küfür etti" diyor.. Cordoba'da gittim özür diledim diyor..Daha neyi tartışıyoruz anlamadım. Adam küfür etti..Bu bir...iki..penaltıyı FB kullanınca 3-3 oluyordu..En başından beri BJK kaybetmek istemediği için zaman çalmaya devam edecekti..O yüzden FB 3. golü nasıl olsa attı , artık üstümüze saldırmaz gibi bir futbol anlayışını FB'in benimsemediğini , maç başından beri izledik zaten..Cordoba yenilecek 3. iç.in değil sonradan gelebilecekler için vakit geçirdi..Onun da bir mantıgı vardı , o sınırı aştı..

Ama siz muhterem(!) Cordoba'nın (bir de bu adam gecen sene maç sattı denmişti BJK'lılar tarafından) küfür etmediğini , vakit gecirmediğini savundugunuza göre , sağlam bir dayanagınız olmalı..

ÜStelik aksi bir durum varsa BJK tahkime gider , haklıysa hakkını savunur...

• gitmeyeceğini kim söylüyor tabiki gidecek tahkime..
    bu bahsettiğin haberler nerede yazıyor,pardon Cordoba ile ilgili?
    ben o kadar baktım göremedim.bi link verebilirmisin?

ikincisi ben"ezici futbol oynuyor"demedim.iyi mücadele ettik ve hakettik,sizde bir türlü bunu kabullenemediniz.anlıyorum zor bir duygu.kendi sahanda oynayacaksın..bir türlü öne geçemeyeceksin.üstüne üstlük birinci kalecisi oyundan atılacak ve yenileceksin..bunlar gerçekten insanın kabullenmek istemediği şeyler...
    ama kandırmayın kendinizi artık,baştan sona hakettik ve kazandık.
    eğer siz haketmiş olsaydınız en azından oyunun belli bir bölümü siz önde olurdunuz bu çok basit bir mantık
    öle haldır huldur saldırmak maçı kazanmanız gerektiği anlamına gelmez.gol atıp sonucada gideceksin.o anlarda BJK takımı gol yemiyorsa,bu defansın ne kadar oyuna konsatre olduğunu gösteriyor...
    "penaltı BJK nin yüreğini ortaya çıkardı"diyorun.hocam ondan önce yüreksizmi mücadele ediyorduk?oyunun ilk 30 dakikası baskı kurdunuz o da büyük ihtimalle Rıza hocanın verdiği taktikle alakalı.oyunu orta sahada sıkıştır,kontra ile gol ara...bu kadar basit mantık aslında...
    oyunun ikinci yarısında BJK daha çok ileri çıkmaya başladı.golünü attıkça geri çekildi taktik icabı...nasıl göremiyorsunuz bunu anlamakta güçlük çekiyorum...

neyse bunlar ayrı mevzular...sen her seferinde bu şekilde yazdığın için cevap yazma ihtiyacı duydum..."süper oynadık,ezdik"falan demedim hiçbirzaman ama sen ısrarla bu tarz bir yaklaşım gösteriyorsun.anlamadım birtürlü?

"ben penaltı bile değildi"diyorum sen "FBnin gol atacağını bildiği için vakit geçirdi,hakeminde bi sabrı vardı.sarı çıkardı"diyorsun...vakit geçirecek tabiiki adam ısrarla"ben elimi bile sürmedim,görmüyormusun"diyor.sözlerini duymuyoruz tabiki ama işaret dili dünyanın heryerinde aynıdır.duymana gerek yok...ya vakit geçirmenin ne kadar realitesi var onuda anlmakta güçlük çekiyorum.hakem oyun durduğu anda kronometresini durduruyor zaten.hakemlerde 2 tane kronometre var.birisini ilk yarının sonunda ve maç bitiminde durduruyor sadece..ikinci kronometre ise oyun her durduğunda durduruyor.maç sonunda ise o iki kronometreye göre yorum yapıp maçı uzatıyor...yani her halükarda ne kadar vakit geçirirsen geçir hakem zaten ekliyor bu süreyi.vakit geçirsen ne olacak?
    hocam işte hakem denen zat bütün ihtimalleri sonuna kadar kullanıyor.penaltı yetmiyor,oyuncuyu atıyor...
    oyunun 78.dakikası falandı penaltı olduğunda.ve BJK iyi mücadele ediyordu.gol yemesinin güç olduğu belli ediyordu kendisini...
    velhasıl o da yetmediya işin şaşılacak tarafı bu aslında...

ha bide o kadarda emin olmayacaksın"nasıl olsa golü atarız,yeneriz"derken.bu da maça olan konsantreyi azaltan bir durum."nasıl olsa yeneriz"diye çıkılan her maçta puan kaybetmek en büyük ihtimaldir.yapmak istediklerinide yapmanı güçleştirir saha içinde.futbol oynadım,biliyorum

• bide söylemeden edemeyeceğim..
    Fenerbahçeyi ne zaman yensek"biz daha oynadık,siz şansa bala aldını maçı"diyorsunuz...kendimi bildim bileli böyle FB taraftarıın bizim maçlara bakış açısı...
    5-1,4-0 yendiğimiz maçlarda bile aynı şeyleri söylüyordunuz.
    bu nasıl iştir anlamıyorum.hadibir fark iki fark olsa tamam"dicemde beş fark olmuş,nasıl siz daha iyi oynamış oluyorsunuz ?
    yahu bir kezde"BJK haketti,bizden daha çok istediler kazanmayı"falan deyin be mübarekler
    geçen sene İnönüde yendiğinizde ve bizi her yendiğinizde ben böyle diyorum,hatırlamak isteyen hatırlar...
    aynı şeyi sizdende beklerdim ama neyse artık,her insan bir olmuyor demekki

• Size para yedirmiyor diye mi yapıyprsunuz len adiler ? 100. yılınızda şampiyon olamayınca görecem sizleri zavallılar
  • HAAHAAHAH RESIL AZIZ
  • BEŞİKTAŞ 100. yılında kaç penaltı kullandı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhTWolFBiTe

BEŞİKTAŞ 100. yılında kaç penaltı kullandı?

bilmem?
    kaç tane kullandı?
    GS şampiyon olduğu bir sezonda tam 21 penaltı kullanmıştı.bunların 19 unu Hakan gol yapmıştı...Arifin adı artize çıkmadımı bu sayede.?
    ama biz sormadık kimseye "bu ne ayak?"diye...
    Fenerbahçede eminim bir sürü penaltı kullanmıştır geçen dönemlerde..
    bunuda sormadık,sormayız.çünkü komikleşmek bize göre değil...
    ama nedense hakkımızı aradığımız zaman"ağlıyor"oluyoruz.
    e tabi sizler gibi hakkını aramaya"ağlamak"diyen insanlar olduğu sürece ve haksızlığa uğrayana "suçluymuş gibi" bakılırsa isteyen istediği gibi at koşturur bu memlekette.aslanı da fareye boğdururlar....(buradaki "aslan" GS diil.hemen oraya çekmeyin,deyim o)
    sadece futbol değil,hayatın her anına yayabilirsiniz bunu...

• quote:

Orjinalden alıntı: ossberger

AZİZ YILDIRIM'I ŞOKE EDEN SORU;'KALECİ TRANSFERİ İÇİN PANCU'YU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?'

HOCAM VARYA SEN BIZIM YUZUMUZU BOYLE GULDURUYORSUNYA ALLAH SENIN YUZUNDEN KAHKAHAYI EKSIK ETMESIN
    DAHA BUNUN UZERINE HIC BIR SEY SOYLEMEYE GEREK YOK RESIME BAKMAK YETERLI

• merak etmeyin onu yazanı yakında sutlıycaklar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: header_reloaded

quote:

Orjinalden alıntı: yakee

ACABA YILDIRIM DEMİRENORENE İNENUDE TARAFTAR OLDURULDU AKSAMLARI RAHAT UYABİLİYORMUSUNZ DİYE SORSALAR NE CEWAP WERİRDİ?

ya sen gerizekalı mısın provakatör müsün nesin .... 2 dakka ortamı gerecek mesaj yazma ya zevk mı alıyosun tartışma yaratmaktan.....

Adam gibi konuş itliğin yeri burası değil. Sopalık şopar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oki_god

quote:

quote:

ACABA YILDIRIM DEMİRENORENE İNENUDE TARAFTAR OLDURULDU AKSAMLARI RAHAT UYABİLİYORMUSUNZ DİYE SORSALAR NE CEWAP WERİRDİ?

ya sen gerizekalı mısın provakatör müsün nesin .... 2 dakka ortamı gerecek mesaj yazma ya zevk mı alıyosun tartışma yaratmaktan.....

lan senin gelmişini geçmişini bi düzerim 4enerden beter olursun... aklını alırım lan senin bebe..... o artislik yaptığın klavyeyi de aynı şekilde usb den bağlarım sana

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oki_god

quote:

quote:

lan senin gelmişini geçmişini bi düzerim 4enerden beter olursun... aklını alırım lan senin bebe..... o artislik yaptığın klavyeyi de aynı şekilde usb den bağlarım sana

Şimdi cevap vermiyorum senin gibi kötü aile çocuklarını çok gördüm ben haa çok kaşınıyorsan gel msn: oki_god@hotmail.com beklerim ordan randevulaşırızda, kim bebe kim delikanlı anlaşılır. Aklımı alsana benim çok istiyorsan açık adres vereyim sana burdan.

• quote:

quote:

gerizekalı sensin diyecem senin zekan olduğunuda sanmıyorum ki...ortamı gerecek mesaj yazmaktan bahsedene de bi bak....bjk liden baska biri ile ortak bi gorusun oldumu senin hiç bu forumda..herşeye muhalefetsin....ortamı germe diyo bide imzana bak ole konus..."""""3.buyuk takımın taraftarı!!!!!!!""""""

• quote:

Orjinalden alıntı: pokomon24

quote:

Orjinalden alıntı: ossberger

AZİZ YILDIRIM'I ŞOKE EDEN SORU;'KALECİ TRANSFERİ İÇİN PANCU'YU DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?'

puhaaa muhaaa harika olmuşşş

+99999999999999999999

• quote:

quote:

quote:

gerizekalı sensin diyecem senin zekan olduğunuda sanmıyorum ki...ortamı gerecek mesaj yazmaktan bahsedene de bi bak....bjk liden baska biri ile ortak bi gorusun oldumu senin hiç bu forumda..herşeye muhalefetsin....ortamı germe diyo bide imzana bak ole konus..."""""3.buyuk takımın taraftarı!!!!!!!""""""

sen kimsin sanki yamuk , geldin geleli ortalık karıştırmaktan başka bişey yapmadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoHnCAREVV1903 -- 21 Nisan 2005, 18:42:13 >

• quote:

quote:

quote:

bu yakee denen kimse ortalığı provoke etmekten başka birşey yapmıyor. boyle tipleri kaale alma BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI. bunlar bu kuyruk acısıyla daha çok bağırırlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: PANTER PANCU

quote:

quote:

quote:

bu yakee denen kimse ortalığı provoke etmekten başka birşey yapmıyor. boyle tipleri kaale alma BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI. bunlar bu kuyruk acısıyla daha çok bağırırlar.

bi bardak soğuk su içecekler üstüne geçecek 4-3 bu kolay hazmedilmiyo tabe

• harbiden çok komikmiş

• taklitçiler sizi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.