Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM Şekeri 350'ye yükseldi Hastaneye Kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NTV

• quote:

Orijinalden alıntı: ölümünefener

Şişli eftal hastanesine kaldırılıyor.

NTV

350 mi?
    Allah acil şifalar versin.
    çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

quote:

NTV

350 mi?
    çok yüksek.

350 evet,NTV SPOR geçer son dakika.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

quote:

NTV

350 mi?
    çok yüksek.

350 evet,NTV SPOR geçer son dakika.

Alıntıları Göster
    http://spor.ekolay.net/spor-haber/fenerbahce/yildirim-seker-komasina-girdi/2659/794848/

• quote:

http://spor.ekolay.net/spor-haber/fenerbahce/yildirim-seker-komasina-girdi/2659/794848/

Alıntıları Göster
    Allah acil şifa versin. Umarım durumu kötüye gitmez. Tutuksuz yargılanması gerek yeter artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Allah acil şifa versin. Umarım durumu kötüye gitmez. Tutuksuz yargılanması gerek yeter artık.

Alıntıları Göster
    NE HASTANESİ YA CEZA EVİ REVİRİNE KALDIRMIŞLAR BU ADAMI ÖLDÜRÜP KURTULACAKLAR GALİBA TERÖRİST MÜ BU YA ADAM ÖLÜYOOOO FARKINA VARIN ARTIK....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetli

NE HASTANESİ YA CEZA EVİ REVİRİNE KALDIRMIŞLAR BU ADAMI ÖLDÜRÜP KURTULACAKLAR GALİBA TERÖRİST MÜ BU YA ADAM ÖLÜYOOOO FARKINA VARIN ARTIK....

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

Alıntıları Göster
    Savcı sen Turk adaletine belki hesap verecebilirsin ama Allaha nasıl hesap vereceksin hiç dusundunmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Edinson

Savcı sen Turk adaletine belki hesap verecebilirsin ama Allaha nasıl hesap vereceksin hiç dusundunmu?

Alıntıları Göster
    Bu olayın sonu Pardon filmine benzeyebilir.

Adalet dediğiniz şey o kadar da adil değil demek.
  • Yazık günah yahu.insan o insan.ölürse hesabını kim verebilecek vebalini kim alabilecek acaba!
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Yazık günah yahu.insan o insan.ölürse hesabını kim verebilecek vebalini kim alabilecek acaba!
    Durumu çok ağır diyenler var. Noluyoruz lan?!
  • 350 mı yuhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

350 mı yuhh
    Şişli Etfaldeki arkadaşımla az önce konuştum. Aziz Başkanın durumu çok ciddi... @riqquelme @EmreBol @ugurpek @fatih0505

Allah yardımcısı olsun.

Aslında çok şey yazacağım buradaki insanlar hakkında. Ama insan diyerek baştan yanlış yapıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Şişli Etfaldeki arkadaşımla az önce konuştum. Aziz Başkanın durumu çok ciddi... @riqquelme @EmreBol @ugurpek @fatih0505

Allah yardımcısı olsun.

Aslında çok şey yazacağım buradaki insanlar hakkında. Ama insan diyerek baştan yanlış yapıyorum....

• quote:

Allah yardımcısı olsun.

Alıntıları Göster
    Öbür konuyu silmis modatörler
    Silinen konuda kurallara aykiri birsey yoktu.

Ben trabzonluya "hamsi" dedim diye 7 gün banlandim, colossus_ aziz yildirima ölsün dedigi mesaji yazali 1saatten fazla olmus ama hala banlanmamis!!!!!!

Bir konu aciyoruz yok konu disi yok rakip takimlarla "alay etdik " diye kapaniyor. (örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_50875607/tm.htm)
    Ama rakip takim taraftarlari istedikleri gibi egleniyor istedigi konulari aciyor , bu konular ne kilitleniyor nede siliniyor.

Demekki rakip takimlara cok aci cektirmisiz bu yüzden bütün hepsi fenerbahceye karsi.

Not:bu mesaji o kapatilan konuya yazacaktim ama ben gönderdigimde konu silinmisdi bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: el dyablo

Öbür konuyu silmis modatörler
    Silinen konuda kurallara aykiri birsey yoktu.

Ben trabzonluya "hamsi" dedim diye 7 gün banlandim, colossus_ aziz yildirima ölsün dedigi mesaji yazali 1saatten fazla olmus ama hala banlanmamis!!!!!!

Bir konu aciyoruz yok konu disi yok rakip takimlarla "alay etdik " diye kapaniyor. (örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_50875607/tm.htm)
    Ama rakip takim taraftarlari istedikleri gibi egleniyor istedigi konulari aciyor , bu konular ne kilitleniyor nede siliniyor.

Demekki rakip takimlara cok aci cektirmisiz bu yüzden bütün hepsi fenerbahceye karsi.

Not:bu mesaji o kapatilan konuya yazacaktim ama ben gönderdigimde konu silinmisdi bile.

Alıntıları Göster
    Hesabını veremeyecekleri birşey meydana geldiğinde bu kadar boş konuşan insan nereye kaybolacak çok merak ediyorum.

Başkanın Allah yardımcısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Hesabını veremeyecekleri birşey meydana geldiğinde bu kadar boş konuşan insan nereye kaybolacak çok merak ediyorum.

Başkanın Allah yardımcısı olsun.

Alıntıları Göster
    Bu arada ben konuşmadım Twitter'da biri Tweet atmış. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Allah yardımcısı olsun....
  • quote:

Bu arada ben konuşmadım Twitter'da biri Tweet atmış. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Allah yardımcısı olsun....

Alıntıları Göster
    Durumu iyiye gidiyormuş, koma durumu yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Durumu iyiye gidiyormuş, koma durumu yokmuş.

Alıntıları Göster
    İyi bari. İnşallah kavuşur sağlığına....
  • Dayan Aziz Baba... Dayan Büyük insan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.