Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: ''Şikeyi Türkiye'ye Galatasaray getirdi'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Sezon sonu birkaç yıldız transferi patlatır, taraftarların gönlünü alıverir. Sorun değil.

Bilali Jemi alacagina yıldızlarla gonlümüzü alsın. Birakin bu kiskancliklari

Blok.
  • Dındırınınınıy dındırırrınınıy.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sezon sonu birkaç yıldız transferi patlatır, taraftarların gönlünü alıverir. Sorun değil.

Ne alakası var şimdi? Ben sizin yıldızları kıskanıp kıskanmadığımı mı söylemişim yukarıda? Bir tekrar oku bakayım. Yeterli Türkçen yoksa İngilizce ve Almancaya da çevirebilirim.

10 KB'lık RAM'e sahip beynin ancak buna yetti işte. Verecek bir yanıtın yok; çünkü üretme kabiliyetin yok.

Buralar sana fazla.

• rudy fernandez temsili

Aziz Yıldırım: ''Şikeyi Türkiye'ye Galatasaray getirdi''

• Aziz Yıldırım demişse doğrudur. Hemen kurun Orta Çağ Engizisyonunu, Orta Çağdan kalma usulde yargılanalım. Ziraa 2016 yılında, medeniyetin geldiği son noktada ideal hukuk GS ye en ufak bi şaibe bulaştıracak bi delil bulamamakta.

UEFA nın itelediği, kapı dışarı edip tüm dünyaya rezil rüsva maskara ettiği takımları düşünüyorum, sonra birden gülme geliyor yav he he diyorum.

Sezon başı taraftarının isyan bayrağı çekmesi üzerine "relax, sezon başlasın bırakacam" diye bi parça bal çalıp, içi geçmiş koftiden oyuncuları takıma doldurup yıldızlar karması yaptığını sanıp da, Şampiyonlar Ligi ön elemesini geçemeyen, transfer ettiği adamları ZTK de coşturabilen, Ligde 2 den fazla gol atamayan, bunun gibi her olumsuz gidişatın ardından mutlak suretle gündemi değiştirme çabası içine giren en son da Antalya dan 4 yiyerek ne yapcağnı şaşıran, GS nin en büyük başarılarını başkanı olduğu kulubün koltuğunda sıkılmadan izleyen ama artık son demlerini yaşayan Aziz Yıldırım işte bu, ne dicen?

• Burak ı Çin e kakaladığımıza nasıl sevindiysem aziz ve anti gs lı troller bile gözüme sevimli geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alakası var şimdi? Ben sizin yıldızları kıskanıp kıskanmadığımı mı söylemişim yukarıda? Bir tekrar oku bakayım. Yeterli Türkçen yoksa İngilizce ve Almancaya da çevirebilirim.

10 KB'lık RAM'e sahip beynin ancak buna yetti işte. Verecek bir yanıtın yok; çünkü üretme kabiliyetin yok.

Buralar sana fazla.

•  Aziz Yıldırım: ''Şikeyi Türkiye'ye Galatasaray getirdi''

• https://twitter.com/GalatasaraySK/status/695715895906340865?lang=tr

Sıcak fırsat beyler kaptım bir tane

Fena @2 yaptı kulüp.

• kimse kendini kandırmasın. adam başta takımın çok kötü olduğunu, tatile gelmiş gibi havaları olduğunu söyledi.

burada değildim galiba gs başkanı bir şeyler söylemiş diyerek söze girdi ve bu açıklamaları yaptı. dursun beyin cevaplarını bekliyoruz. önce akıl hocalarına danışsın tabi.

yani söylenenlere cevap verdi. sizin kendinizi kandırmaya çalışmanıza gerek yok arkadaşlar.
  • Klasik Aziz. Bizim şike davası mahkemede, sonuçlansın. Ona göre konuşsunlar diyor.

Sonra dönüyor. Şikeyi TR'ye GS getirdi diyor. Adama önce kendi totonu temizle sonra ağzından çıkanlar hakkında delillerin varsa buyur TFF ve mahkemeler orada demezler mi ?
  • Ortada bişey yıkken sataşan gs baskanı herhalde bunlara sallada heyecan gelsın dedıler.

•  Aziz Yıldırım: ''Şikeyi Türkiye'ye Galatasaray getirdi''

• 4 yedikten sonra taraftarın gazını alma çabaları başka hiçbir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Efendi Kaptan

Adamın aklı fikri Galatasaray, zamanın da ne yaşattık beyler biz bu adama ?

Topu küçükken Galatasaray inşaatına kaçmış
  • Mustafa Koç'un ölümüne en çok üzüldüğüm nokta Ali Koç'un başkan adayı olmayıp meydanın malesef yine Aziz Yıldırıma kalması. Cidden buna üzüldüm.
  • istediği kadar konuşsun, zaten dünya da şikeci olarak artık o leke yerleşti kendilerine, burada da nasıl temizlenmeye çalıştıklarını kendi taraftarı bile biliyor. Yani dışardan bunun biz şike yapmadık diye ağlamasını kimse duymayacağı yada tınlamayacağı için burda da ne halt olduklarını bildiğimiz için istediği kadar sızlansın dursun..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.