Arkadaşlar resimler görünmüyor , lütfen yardımcı olurmusunuz , çok ihtiyacım var
evet arkadaşım ben de resimleri göremiyorum butun taracıları denedim ama nafile bi yardımcı olun lutfen
Akadaşlarhttp://192.168.1.1/ adresini girin. şifreniz ve parolanız varsa gelen ekrana yazın. dogru yazdıysanız eger modem arayüzü gelecek. 1.ADVANCED' e tıklayın. 2.sol tarafta APLİCATİON' un üstüne gelin. 3.DNS PROXY' e tıklayın. 4.ONLY USER CONFİGURED DNS SERVER' İ SEÇİN. 5.alt taraftaki bölüme istediğiniz dns leri girin apply sonra en sol üstte save settings diyin.
kolay gelsin.
arkadaşlar resimler gözükmüyor lütfen yardım edin...
quote:
Orijinalden alıntı: gokhany8
arkadaşlar resimler gözükmüyor lütfen yardım edin...
2 mesaj üstte anlattım nasıl yapacagını ona göre yapsana.
arkadaşlar ben de ayarları yapıyorum fakat modemi kapatıp açınca tekrar eski ayarlar geçerli oluyor. wireless şifresini bile değiştiremiyorum veya ağın adını bile..
dns yi de değiştirdim fakat geçerli olması için kapatıp açınca tekrar eski ayarların geldigini gördüm. yardım eder misiniz?
5.alt taraftaki bölüme istediğiniz dns leri girin apply sonra en sol üstte save settings diyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme