Rule Flavor: RDR Rule Id: 2 -- If Name: any Protocol: TCP Local Address From: 192.168.1.1 Local Adress To: 192.168.1.6 Global Address From: 0.0.0.0 Global Adress To: 0.0.0.0 Destination Port From:.55444 Destination Port To: 55444 Local Port: 55444
dlink 500g modemimde ayarları yukarıdaki gibi yapıyorum. ama sarı kafa hiç yeşil olmuyor. nerede yanlış yapıyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: zafer_72
Arkadaşım bir de windows güvenlik duvarı azureusu engelliyor olabilir.
Sol tarafta azureus yazan yere tık koyman gerekiyor.
Evet arkdasaım guvenlik duvar ıengeliyor. ben bunla 1gun ugrastm sonunda duvar'ın engeledigini godum
ben 7000 portunu kullanıyorum.
g.duverından acıgın port numarasını girip izin vermen lazım....
download sürekli sıfıra düşüyor. azureus kullanıyorum şuanda eşler 11(30) ve ortaklar 4(5) gösteriyor. yardım!
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaz
download sürekli sıfıra düşüyor. azureus kullanıyorum şuanda eşler 11(30) ve ortaklar 4(5) gösteriyor. yardım!
Kaynak hangi site mesela ben filelist^den indiriyorum Fahreheit'ı 8,0k'yı gecmiyor.(adsl hız 256)
quote:
Orjinalden alıntı: onurtanyeri
quote:
Orjinalden alıntı: kyilmaz
Kaynak hangi site mesela ben filelist^den indiriyorum Fahreheit'ı 8,0k'yı gecmiyor.(adsl hız 256)
TORRENTSPY.COM dan indiriyorum ama çoğu zaman download sıfır. yeşil kafa hiç yok. biri şu port forwarding olayını ayrıntılı bir açıklasa. mesala benim yukarıda yaptığım ayarlar doğru mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme