HADİ ORDAN! KUSURA BAKMAYIN, BARİKATA LAF ATANın YA MÜZİK ZEVKİ YOK, YADA Bİ KARIN AĞRISI VAR BENCE... dediğim gibi İKİ RAP GRUBU TANIYORUM BEN. PUBLİC ENEMY ve BARİKAT - o bahsettiğiniz adamların müziklerinde, sözlerrinde ne var; saçmalık hepsi... ya samimiyet yok bir kere... sözleri dessen saçma sapan şeyler - ama BARİKATIN şarkı sözlerindeki DERİNLİK ve o İSYAN hangi rapçide var? Hiç birinde? örnek: -jöntürk feat Şahsenem: Geceler günlerimi Gömer ile ceza burcu veya candan şarkısını karşılaştırın: arada milyon fark var barikat ın sitesinden indirip dinleyn öyle konuşun: kimin daha iyi rap yaptığı ortada..
jonturk kitap yazmıs adam sırf cezayı eelstrio yok popcularla duet yapıo fln demiş kitabında ceza ve sagopa gibi raP muzikte yeri belli olan insanlara zıt kutup olarak bir yerelere gelmeye calısan bu barikat denilen grup anca cıktıgı yere geri girer olay bu.
AYRICA ADAM CEZA YA DUET YAPTIGI İCİN SAYMISTA SAYMIS KENDİ GİTMİS SAHSENEM LE DUET YAPMIS BARİ CEZA NIN DUET YAPTIGI İNSANLAR KALİTELİ TR MUZİGİNDE KENDİNİ KANITLAMIS İNSANLAR
SAGOPA - CEZA - YENER -
Ya bu barikat hani "sensiz geçen günlerimin ne tadı var ne tuzu yaşıyorum öylece hergün olerek. İnsanlar içinde masum bir cocuk gibi acı cekerek" diye sarkısı olan grup mu? eger oysa fena değiller derim.
meraba arkadaslar...ya bı kac kısı barıkata luzumsuz dıo ama onlar daha rap kelımesınınanlamını ogrenırken onlar bunun kıtabını yazıolar...bılıomusun bılmem ama jonturk sosyoloji mezunu....luzumsuzu grduk kım...anlayan anladı?
ya bende cezanın su ozellığını cok sewıom nedense laf attığı herkesten ozur dıliyo...ne garıp demı bı nevı tukurduğunu yazıo...ya bıde mıs lı muslu konusma....ya su bı gercek bu alemde bi barıkat bıde sago var baska tınnnnnn.....bızım ısmız tukurduğunu yalayanlarla deıl.... ya b girl hulya klip super....arkadasın dedığı gbı 3-5 serserının yaptığı klıplere benzemıo....:Pnede olsan barıkat and jöturk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme