Şimdi Ara

(B GRUBU ANKET SONUÇLARI)1.DonanımHaber En Nefret Edilen Youtuber Yarışması! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
2
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

quote:

Orijinalden alıntı: TakemasterTR

Soyadı yeşildağ ama turunculevyedeyken iyiydi onun videoları

Valla aşırı itici geliyor

Ekin Kollama da var yaz

Ekin Kollama nın nesini beğenmiyorsun nerene batıyor herifin videoları? Sen git bot oyundanı izle.

Sanane birader Allah Allah. Hayırdır niye yükseldin

saçmalıklara karşı fetişim var

• Beğenmediğiniz kanalı izlememe gibi muhteşem bir seçeneğiniz var. Deneyin bence 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 29 Ağustos 2016; 18:19:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pewdiepie is sucks.

• Bu gün kardesim agarz mı ne öyle sačma bir oyun oynuyordu nicknamesina baktim
    Enes batur hayranları dernegi
    Beynimden vurulmuşa dondum iki tekme ve bir kroşe attim açtım Atatürkü al tarihini öğren dedim

• dost kayaoğlu
    oyunu oynamadan çamur atıyor + incelemeleri gereksiz derecede uzun sırf uzun olsun diye saçma ve gereksiz şeylerden bahsediyor
  • Hepsi ne yazık ki sadece 7-18 yaş arasına hitap eden kanallar. Bi oyun kanalı açıyorsun kafadan 100 bin abone hazır. Cidden yazık şu yeni neslin ilgi duyduğu platformlara. Şunları adam yerine koyup izleyenler var. Oysa ki nice mütevazi ve işini olması gerektiği gibi yapan, yılışmayan yığınla kanal var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 29 Ağustos 2016; 19:47:01 >
  • Ulan çok büyük bir kapışma.Hepsi o kadar gıcık ve iğrençki.

• Orkun isitmak

• Ekin kollamanin bu elemanlarla bunun gibi bir konuda olmasina sasirdim, abi digerleri soytari ve sazan resmen ne alakasi var ekin kollamayla arkadas.

• Arkadaşlar anketi yarın nasıl kapatabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav o kadar çok gerizekalı var ki hangisini seçsem bilemedim.

• *siteci* kullanıcısına yanıt
    Gerizekalılar o kadar bot basıyor ki trend gündemde görmeden duramıyoruz. Keşke kanal engelleme olsa.

• alayı
  • Hepsi diyebiliyor muyuz

• Hepsini birden seçemiyo muyuz hocam

• Kanal engelleme eklentisi yokmu crohomeda falan ne zaman youtube gitsem ana ekran bu sığırlarin videolarıyla doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. JhonSmith -- 29 Ağustos 2016; 21:14:11 >
  • Bence ruhi çenet o listedeki bir çok kişiden ve kişilerden gayet başarılı bilgilendirici türkçe'nin ve türkçe kaynakların yetmediği, bir çok yerli yabancı kaynakları araştırma stratejisiyle videolarını yayınladıgını belirtmek isterim.
    Kendisi bazen videolarının 3 4 gün boyunca uğraştıgını belirtmiştir. Kendisini takdir ediyorum. Paylaştıgı şeyler gayet bilgilendiri ve boş olmayan şeyler.
  • Bunları youtube anasayfamda asla ama asla görmemek için yapabileceğim birşey varmı? Mobilde dahil ne yaparsam yapıyım anasayfada görünüyor bunlar. Hayır iyice youtubeden soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 29 Ağustos 2016; 21:29:20 >
  • Bence C grubu da eklemelisin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.