Şimdi Ara

[b][/b]HTC TOUCH DIOMAND WEB KAMERA İZLEME [b][/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu boyutu küçük ama işlevi büyük, şimdilik uzay çağı aletlerinden bir şey daha yapmak istedim ama başaramadım.HTC ana merkezle mailleştim onlarda tam açıklayıcı cevap vermediler.Mutlaka daha profesyonel dostlar bulunur umuduyla şu konuda bilgi paylaşımı açmak istedim.

Konu şu:Ofisimdeki araç takip sistemi ve diğer tüm net ortamlarındaki işlerimi dışarda iken bu minik aletle halletmeme rağmen kamera takip sistemini bir türlü aktif edemedim.Normalde ip numaramı girerek laptop yada webwiev kurulu bir pc den active x leri ayarlayarak görüntüyü ve sesi alabiliyorum.Bu elimdeki cengaverle de dışarıda iken görüntüyü alabileceğim bir bir ayar yada program varmı.Durumu kısaca izah ettim anlayan profesyonel arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Umarım başkalarıda bir gün bir yerde elindeki aletle canlı kamera görüntülerine ulaşmak isteyeceklerdir.Saygılarımla.

• bu program işinize yarayabilir belki

IVI View commander

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriik -- 16 Ağustos 2008; 23:53:51 >
  • Arkadaşım ilgine çok teşekkür ederim.Şu an dışardayım.Gece dener bilgi veririm.Saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.