Şimdi Ara

B segmenti Dizel manuel araç tavsiyesi (30.000 Tl Sınır) ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brak13

bnde uzun zmandır araçbakıyorum şu üçü arasında gidip geliyorum
    Clio 3 1,5dci vs Opel Corsa 1,3mj vs Fiat Punto Multijet
    alacağım aracın 2. eli bnim içinde çook önemli corsa ve clionun piyasası iyi ama puntonu piyasasını hala anlamış değilim iyimi kötümü acaba yani ayrın birgün satmak gerektiğinde alıcısını bulabilirmiyiz çok ararmıyız satarken bizi üzermi çok zarar olurmu bilmiorum...
    ( birde şunu sorucam sahibinden de her gün bakıyorum corsa,clio da her gün onlarca ilan geliyor yeni ama puntoda durum öyle değil sanırım buda ikiice elinini iyi olup olmadığına işaret ediyor?? ) bnde yorumlarınız bekliyorum özellikle bu araçları alıp kullanmış veya tecrb. etmiş arkadşlardan.....

burak hocam Clio ilanı daha fazla sanırım clio fazla satılmış yada toros seven halkımız toroslarından Clio ya terfi etmişler :)
    Bİlemiyorum , bazı arkadaşlar 2. eli iyi diyor lakin 2, eli kötü diyende bir sürü arkadaş da var bende tam anlayamadım açıkçası..
    mULtijet motorunu opel corsa ve punto kullanıyor motor sorunsuzdur. Ödülü boşuna almamış diyorsunuz kullanırken ,
    clio nun 1,5 dci de piyasada bayadır bulunan bir motor , Çok bir bilgim yok

• batu34 B kullanıcısına yanıt
    1.5 dci motorda 1.3 multijet motor kadar mükemmel bir motor olduğu söyleniyor... (ama az kilomtreli punto1.3 multi acive-dinmc bulmak bayaa zor yanlız ben evo bakmıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu34

quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiat Punto B sınıfı değildir C de değildir B+ Gibi bişey yani şöyle diyim. Tüm B sınıfı araçlardan iyi ama hemen hemen Bütün gerçek C lerdende kötü. Düşünmeden Punto Alınır. Motor teknolojisi ve sağlamlık oalrakta hepsinden iyidir.

hocam bende bir multijet kullanıcı olarak motoruna laf yok. Uzun zamandır takip ettigim araçlardan lakin 2. elinin yavas oldugunu ve deger kaybı yasadıgını , müşterisinin diger B sınıfı araçlara göre az oldugunu gözlemledim. Yinede seçenekler arasında

Astra H kasa 1,3 mULTİjet aklımı çelmiyor degil lakin 32 lere çıkmamız gerekiyor

2. Elde sorun falan yok. Fiat-Renault-Hyundai gibi markaların her zaman alıcısı hazırdır. Yeterki aracınız düzgün muhafaza edilsin. Ve şunu unutmayınki. Aracınızı satmak için değil binmek için alıyosunuz. Astra gayet güzel olurdu ama durumlar..

Hocam ben aracı 1 sene sonra satacagım belki bu görüşümü astra alırsam degiştiririm. Nede olsa C sınıfı
    Benim için kayıp az ve piyasasının hızlı olması
    görüşleriniz için teşekkür ederim

Hocam bilinmedik bi araç değil. Hergün sokaklarda dolaşan Punto bu. Eminimki Cliodan Corsadan daha hızlı satılır ve Değer kaybı diye bişey olmaz. Ben MJ araçların fiyatının bi miktar yükseldiğini dahi gördüm. İçiniz rahat olsun 2. El konusunda.Hem kalite olarakta düşmemiş olursunuz C sınıfına yakın araca binersiniz.

peki hocam 30 tl ye puntonun hangi model ve donanımını önerirsiniz
    2009-2010 grande punto dynamic mi
    2011 punto evo dynamic mi ?
    model arasında yıllar arasında aynı donanım da dahi farklar oluyor
    Birde ESP hİLLHOLDER İÇİN hangi yıl ve donanım araç almak gerekiyor

Hocam Tip olaraktan Grande Punto Eski kasa linea ile aynı tiptedir nerdeyse.

Ama Punto Evo çok değişti ve harika bi görünüme sahip hele Evoya özel yeşil olunca yemede yanında yat. Esp Hill Holder İçin 2011 Evo ya ihtiyacınız var. En ful donanımlı paketini bulmanız lazım.

• punto evo alınız. piyasası çok iyidir 30000 tlye alınır ;)
  • corsa
  • Fiat Punto derim ama segment farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiat Punto B sınıfı değildir C de değildir B+ Gibi bişey yani şöyle diyim. Tüm B sınıfı araçlardan iyi ama hemen hemen Bütün gerçek C lerdende kötü. Düşünmeden Punto Alınır. Motor teknolojisi ve sağlamlık oalrakta hepsinden iyidir.

hocam bende bir multijet kullanıcı olarak motoruna laf yok. Uzun zamandır takip ettigim araçlardan lakin 2. elinin yavas oldugunu ve deger kaybı yasadıgını , müşterisinin diger B sınıfı araçlara göre az oldugunu gözlemledim. Yinede seçenekler arasında

Astra H kasa 1,3 mULTİjet aklımı çelmiyor degil lakin 32 lere çıkmamız gerekiyor

2. Elde sorun falan yok. Fiat-Renault-Hyundai gibi markaların her zaman alıcısı hazırdır. Yeterki aracınız düzgün muhafaza edilsin. Ve şunu unutmayınki. Aracınızı satmak için değil binmek için alıyosunuz. Astra gayet güzel olurdu ama durumlar..

Hocam ben aracı 1 sene sonra satacagım belki bu görüşümü astra alırsam degiştiririm. Nede olsa C sınıfı

Hocam bilinmedik bi araç değil. Hergün sokaklarda dolaşan Punto bu. Eminimki Cliodan Corsadan daha hızlı satılır ve Değer kaybı diye bişey olmaz. Ben MJ araçların fiyatının bi miktar yükseldiğini dahi gördüm. İçiniz rahat olsun 2. El konusunda.Hem kalite olarakta düşmemiş olursunuz C sınıfına yakın araca binersiniz.

Benm aracım 2006 model. ESP ASR ve hillholder var. Emotion donanımda standart , dinamik donanımda ise güvenlik paketiyle alınabiliyor. sınıfında en çok donanımı sunan punto. orjinal hi-fi ses sisteminden cruise controle 6 ileri vitesten ESP ASR hilholdere çift bölge dijital klimadan deri direksiyona kadar herşey var..Bu söylediklerim grande punto için geçerli. Sonradan active plus diye bir donanım paketi daha çıktı onda da güvenlik paketiyle esp asr alabiliyordunuz. kısacası puntonun her modelinde ESP var. Benim aracımda keşke olsa diyebileceğim hiçbir şey olmadı. Sadece elektrikle katlanan ayna yoktu oda puntocuların mekanında proje geliştirildi yakında olucak inşallah

• Thy kıtalararası seyahat ettiriyor,Fiat ise segmentler arası araç üretiyor..Garip bir durum..
  • Corsa tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Corsa tabiki.

corsanın hangi yılı ve hangi donanımı
    aracın düşük km ve dizel olmak kosuluyla ortalama piyasa fiyatı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benm aracım 2006 model. ESP ASR ve hillholder var. Emotion donanımda standart , dinamik donanımda ise güvenlik paketiyle alınabiliyor. sınıfında en çok donanımı sunan punto. orjinal hi-fi ses sisteminden cruise controle 6 ileri vitesten ESP ASR hilholdere çift bölge dijital klimadan deri direksiyona kadar herşey var..Bu söylediklerim grande punto için geçerli. Sonradan active plus diye bir donanım paketi daha çıktı onda da güvenlik paketiyle esp asr alabiliyordunuz. kısacası puntonun her modelinde ESP var. Benim aracımda keşke olsa diyebileceğim hiçbir şey olmadı. Sadece elektrikle katlanan ayna yoktu oda puntocuların mekanında proje geliştirildi yakında olucak inşallah

Punto da active plus diye bir donanım görünmüyor. malum siteye baktım orada göremedim.Lineada var active plus oda 2009 sonrası araçlarda sonra 2011 de tekrar isimleri degişti
    Temiz Punto bulmak gerçekten zor ilan sayısı az , helede dynamic ve gp li arayacaksak bayada bir zor olacak
    araçlar maşallah altın olmuş kasko degerinde satılan aracımız özellikle fiyatta yok gibi. İlanlar genellikle keyfe keder ilana çıkılmış veren olursa sataım cinsten İlanlar
    araç temiz olsa ederinden 1000 tl fazla da veriririm lakin 3000 tl falan fazla veremem,Çünkü aracı bir sene sonra satma düşüncemiz var

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

corsa

hangi yıl ve donanım seviyesi
    essential - enjoy arasındaki fark nedir

bu donanımm paketlerinde neler mevcut
  • 2010 civarı enjoy
    4 airbag hız sabitleyici abs otomatik ayna follow me home mp3 çalar- aux çıkışlı
    Kumandadan cam kapama vs,aklıma gelenler bunlar

• quote:

2010 civarı enjoy
    4 airbag hız sabitleyici abs otomatik ayna follow me home mp3 çalar- aux çıkışlı

4 kapı otomatik - park sensörü -esp durumları nedir
    enjoyunda paketleri var sanırım
  • arkadaşlar hb clio kullanan var mı ,clio hakkında kullanıcı yorumları almak istiyorum
    Aynı sey opel corsa içinde geçerli
  • Kardes sedan clio kullandim fena degil ben grande 1.3 multijet kullaniyorum ,2007 model sifir almisti babam araba 120000 kusur masraf sifir fren balatasini saymasak tabi ozellikle sehir disi az yakar 180 ne hala cikiyor seri bir araba iki ci el heme satilir 20000 ne 27000 pesin almistik 2006 sonuna dogru hala keyifle kullaniyorum yeni araba alsam satmam puntoyu o derece hosuma gitti sana tavsiye alacagin arabayla soyle bir otoyola cik iyi ce gez az cok fikrin olur

• quote:

2010 civarı enjoy

2009 model opel astra essentia ecoplex diye bir araç var mı?

bir arkadasım 2009 model aracı için 35.000 km de aracı için 31000 milyar istiyor sizce fiyat nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu34 -- 21 Haziran 2013; 0:08:20 >
  • Orijinalden alıntı: batu34

2010 civarı enjoy

bir arkadasım 2009 model aracı için 35.000 km de aracı için piyasası ne kadardırOrijinalden alıntı: batu34

2010 civarı enjoy

bir arkadasım 2009 model aracı için 35.000 km de aracı için piyasası ne kadardır
  • Var.Fiyat iyi gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba aramaya devam :)
    Yaz geldi fiyatlar uçtu mu yoksa birbirlerinin verdigi fiyatlara bakan tok satıcıların sabun köpügü mü :)
    corsa punto clio fiesta ile ilgilenmeye devam ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.