Şimdi Ara

B SINIFI ARAÇ ALINACAK, BİLGİLERİNİZİ RİCA EDERİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben kucuk az yakan sehir ici rahat kullanima sahip bir arac ariyorum. 2 yasinda bir kizim var. 2 3 sene bizimki direksiyonunu gelistirene ve bebegimiz buyuyene kadar boyle bir arac ile gecis donemi yasayacagiz.
    Fiyat 2. Planda. Sanirim saglamlik ve marketing acisindan fiesta veya clio almaliyim. Clio kullaniyorum zaten bana cok guven veren bir yapisi yok.
    Fiesta yol tutus, ses yalitimi ve lakalardaki konfor acisindan daha mi iyidir. Kalite bakimindan en kaliteli b sinifini almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Clio
    2. Fiesta
    3. İbiza
    4. Yaris (Listeye zorunluluktan koyuyorum asla parasını hak eden bir araç değil.)

Yaris bu listeye fazla çağ dışı kalmış. 4 bir yanda Turbo benzinli yeni nesil torklu az yakıt tüketen motorlar. Bi köşede en az 5 yıl geriden gelen 1.33 100HP ve Çift kavvrama mükemmel şanzımanların yanında uyduruk CVT. Yaris kesinlikle bu listede olmamalı.
  • Yarisi eliyoruz.
    Bu 3 arac icerisinde, yol tutus, suspansiyon, konfor, ses yalitimi, kalite acisindan hangisi agir basiyor.

• dsg den uzak durmakta fayda var otm. i20 yi neden eklemediniz sanırım yakıtından dolayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcakrep23 kullanıcısına yanıt
    o zaman bütçeyi biraz arttırıp polo bak derim
  • Clio 4 1.5 dci icon aracim var yardimci olabilirim isterseniz sorularinizi cevaplayabilirim hocan

• hocam skoda fabia'yı da düşünün bence. neden kimse b sınıfında fabia düşünmüyor merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilb55

hocam skoda fabia'yı da düşünün bence. neden kimse b sınıfında fabia düşünmüyor merak ediyorum doğrusu.

1.2 bezinli dsftest ettim. Hemen ardindan spaceback dizel dsg test ettim. Fabia nin yol tutusu gercekten kotu.

• Full polo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.