Şimdi Ara

b sinifi baz modelde hangi markayi önerisini f/p (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 0z0z

B sınıfında arka fren disk araç yok diye biliyorum.

rio da ön arka disk
  • Hayırlı olsun, kaça anlaştınız?

Birde siyah, beyaz ve gri şirket arabası renklerinden birini almıyorsunuz değil mi.
  • Bütün b segmentii otomobillerle dünya turuna çıkarım. Klima abs dört hava yastığı kafi. Hepsi bir birine yakın otomobiller, fiyat yükselince donanım seviyesi yükselir. Motor konusunda teknik bilgiler belirtilmiş. 60hp bir otomobilden 100hp otomobil performansı beklenmemeli. Yedek parça servis ikinci el kriterleri göz önünde alınmalı. B segmenti toyota yaris kullandım dizel otomatik nerelere gitmedimki. 123bin km yol yaptım yaz,kış,kar,buz herzaman beğenimi kazandı yeri geldi otoyolda 199km hızda 20km yol gittim. Yaris nasıl afaba diye sorsanız araba değil diyen çok olur. b segmenti dizel otomobiller ekonomi bakımından çok iyiler. Koy mazotu dağ tepe dolaş km 25krş :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiat punto 1.4 bence ideal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Hayırlı olsun, kaça anlaştınız?

Birde siyah, beyaz ve gri şirket arabası renklerinden birini almıyorsunuz değil mi.

TSK.ler.
    Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Su an için kapora kirmizi icin ödendi. Fakat esim genellikle araci kullanacagindan onun tercihi beyaz. Beyaz henuz stoklara girmedi. Ve fiyati da net defil. Kirmiziyi 37 den asagi alamadik. Bazi bayiler düşük fiyat veriyorlar fakat teslim tarihi geç ve fiyat sabitlemiyorlar. Henüz iki araçta opsiyonlu bekliyor.

• En ucuzu hangisiyse o

• Arkadaşlar bugün aracimiza kavuştuk.
    İlk izlenimlerini yakin da payla şirin. Hic deneme sürüsü yapmadan aldigim halde beklentimin üzerinde ilk 100km yi 5.8lt ile tamamlamaya basardi. Devami ilk 1000de yazmayi planliyorum. Herkese iyi aksamlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.