Şimdi Ara

b sınıfı giriş paketi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peugeot 208 duşunurseniz duz vites fiyatına otomoatik kampanyası var. Ayrıca 0 faiz jampanyaları da var. Yine liste fiyatından ciddi indirim yapıyorlar. Bi değerlendirin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çok güzel araştırmış, kategorize etmiş. Teşekkürler (Lord Sparhawk).

Eski arabanız 13 senelik, böyle kullanıyorsanız Kia Rio tercih ederdim. Donanıma ben de pek önem vermiyorum ama B sınıflarının çoğu şirketlere yönelik. Örneklere bir baktım, Corsa'da 6 hoparlör, dijital klima var ama güvenlik donanımı yok. Polo da benzer...

Burada kaza testi olan Clio, Micra ve Rio var. Otm. için Micra fena değil, ama sorunsuzluğu konusunda fikrim yok. Bir kaç gün kullandım, dur-kalk ve yakın park hariç tam otm. şanzımanı aratmıyor.
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    yok hocam bütçem kısıtlı..uzun yıllar binmek istememin sebebi sorun çıkarmasın beni bakımdan bakıma sanayiye götürsün

• fredyboys F kullanıcısına yanıt
    sitesine girip bakayım teşekkür ederim

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    burada benim uzun yıllar dediğim en az beş yıl kullanmak.206 yı iki yıl önce ikinci el aldım sürekli problem sürekli sorun tabiri caizse bıktım..onun için boşda olsa sıfır temiz bir araç alıp beş yıl binmek..baktım rio clio 208 i20 ibiza gibi araçlar var..finansman desteği olarak kim sıfır faiz verirse ondan alacağım artık

• hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    markalarin resmi sitelerinde kredi kampanyaları hakkında bilgi var. Bakarsanız daha hızlı cevaba ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 de 15.000 sıfır faiz var bakabilirsiniz. i20 1.4MPI elite+smart paket kullanıyorum.Yakıt tüketiminin fazla olması haricinde araçtan çok memnunum
  • bizim 1.4 e gücümüz yetmez alırsak 1.2 jump olur..kaç aya kadar sıfır faiz 24 ay mı?
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    sağolun yeni ibizayı beklemeli miyim.? herkes bekle diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcekinmat

sağolun yeni ibizayı beklemeli miyim.? herkes bekle diyor?

ibiza zaten bugün Yarın gelir. Aynı şekilde fiesta nin da yeni kasası bugün Yarın gelecek. Ben olsam beklerim. Ama fiyat aralığı ne olur? sizi üzer mi? ona birşey diyemem. Bi de sizin için sıfır faiz olayı var. Lansman araçlarında olur mu o da soru işareti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hcekinmat H kullanıcısına yanıt
    15 ay 15000. Sitesine girip ayrıntılı bilgilere bakabilirsiniz. 2016 model kalmışsa ellerinde 5-10bin kadar daha ucuz olacaktır.
  • Toyota Yaris 1.0 life veya Toyota Yaris 1.5'in en boşundan alınabilir. fiyatları doğru gördüysem 50bin ve 59bin lira

ikinci elde de sorun yaşayacağınızı sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 21 Temmuz 2017; 15:38:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.