Şimdi Ara

B SINIFININ İYİSİNİ SEÇİYORUZ-ANKET EKLENMİŞTİR- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

B SINIFININ İYİSİNİ SEÇİYORUZ-ANKET EKLENMİŞTİR-

(En Son Oy Tarihi: 5.4.2021)
Giriş
  • Clio4 u incelemedim ama digerleri arasindan herzaman JAZZ derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam clio 4 dedim ben ama senin aracta fena degil ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hocam clio 4 dedim ben ama senin aracta fena degil ama.

şirvan hocam bende benim aracı çok beğeniyorum.içdizaynı genişlik ve sürüş anında ferahlık var araçta.bazen yolda dikiz aynasına baktığım zaman clio4 leri yanan led le görüyorum.hareket halinde ledleri gerçekten güzel görüntü oluşturuyor.demin bir müşteriye gittim.90 lık dci siyah almış.yanyana koyduk çocukları biraz oynasınlar diye
  • Polo 6R
  • Bu forumda bir gün Renault markalı bir modelin anketin tepesinde olacağı aklıma gelmezdi. Demek ki tip her şey demekmiş. Yoksa eski Clio da dönemine göre gayet iyi bir arabaydı fakat anketlerde yerlerdeydi.
  • Mazda dedim... Hele o videoyu gördükten sonra multihesap alıp mazda diyseim geldi
  • clio 4
  • bugünde clio4 ün liderliği devam ederken fiesta,jazz ve polo nun kıyasıya rekabeti devam ediyor.arkalarında i20 takip ediyor.premiumlarda a1 bir adım önde gözüküyor
  • İ20
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Polo 6R

var mı polo dan ötesi up
  • lider bellide ikincilik için jazz ile fiestanın kıyasıya rekabetini görüyoruz.polo onların biraz gerisinde kaldı.i20 poloya yetişme çabasında heran herşey olabilir.sandero ikinci oyunu aldı.premiumlarda a1 2 adım önde
  • symbol olabilir.c sınıfının en yakışıklısı olarak jetta diyen bir forumda b sınıfının en iyisi de symboldür.bu arada c sınıfının en yakışıklısı anketi bana bu forumdaki vw fanatikliğinin ne boyutlarda olduğunu gösterdi.
  • quote:

Swift hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bi haber okud gecen nurburgring den emekli olam suzuki swift sport ile ilgili. 320 000 milde is arac dynoda 133 hp veriyormus (stock 136) devir saatini bile patlatmislar aracin.

• quote:

http://www.oto-park.com/haberler/nurburgringde-kiralk-arac-olmak-kolay-degil/839 buyrun hocam linki. Sadece goruslerinizi almak istedim yanlos anlamayin.

• Mini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

http://www.oto-park.com/haberler/nurburgringde-kiralk-arac-olmak-kolay-degil/839 buyrun hocam linki. Sadece goruslerinizi almak istedim yanlos anlamayin.

Büyük basarı gercekten. Suzuki der geçeriz halbuki.

• Mini dışında
    Direk jazz kaldır at hepsini bu varken

• Mini ve A1 bunların arasında biraz fazla kaçmış gibime geldi. Oyumu Mini'den yana kullanıyorum
  • Elbette CLIO 4 !!!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.