Şimdi Ara

[b/]yeni bir rp fikri buldum tutarmı[b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BÖLÜM 1 Micro evren
    microskobik canlı olarak başlıyoruz kendimizden küçükleri yiyeriz tarla,ev yiyecek içecek ve özellik satın alabiliyoruz.Özelliklerden örnekler:Kanat,pençe,kuyruk,iğne vs.paralar herkese eşit dağatılıyo mikroskobik canlıyken mesaj yazdığında para deil saygı kazanıyorsun
    Bölüm 2 böcek boyutu
    Böcek boyutunda olarak devam ediyoruz mikroskobik canlıyken yaptığımız gelişimlere göre böcek boyutu yaratığımız oluşuyor ve orada kazandığımız saygıya görede mesleklere giriyoruz artık eşit para almak ve hiç bişey yapmadan para kazanmak yok mesleğini seçtikten sonra(alabileceğin meslekleri)
    mesleğin topicine mesaj yazıcaksın örnek:temizlikçisin temizlikçiler topicine oraya geldim ve temizlik yaptım yazınca o günkü maaşını alırsın yazmassan alamassın gene tarla ev fln alabilmekle birlikte ayrıca şirket alıp yönetede bilirsiniz
    BÖLÜM 3 normal boyut
    Böcek boyutu gibidir ancak savaşlar çok şiddetli olmaktadır ve belediye başkanı,2-3 ülke gibi şeylerde eklenip şehirlere bolbol bina eklenecek ve shopa silah,zırh,robot fln da satılmaya başlanacak
    not:oyundaki para birimi triondur o ne diye şaşırmayın

• [Deleted by Admins]
  • evet site hazır linkini isteyen varsa veririm
  • [Deleted by Admins]
  • http://creaturelife.phpbb24.com/forum/ site bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercy -- 30 Aralık 2007; 20:31:18 >
  • [Deleted by Admins]
  • hmm enteresan ama önemli olan rp olsun ben oynarım merak etme
  • Acıyorum Size
  • [Deleted by Admins]
  • knk oyun guzel olur ama shopta sılah satılsına arena da kapısılsın buyu ogrebme falan olsun evrımlesmek olsun o zaman sara bılır
  • GülüyorumAç diyorumTutar belki diyorum

Ve Diyorum diyorum..
  • İlk üyeyim bişiler yap artık
  • Hangi RP tutmuş ki
  • çok tutmaz bence...
  • siz çok tutan bi rp bilionuzmu sanki
  • burada ne rp yapmışlar var aranel smirdon meta ben ohoo jinkazama çok var çok iyiliğini istios zaten boşuna emek harcama die
  • quote:

Orjinalden alıntı: emercy

siz çok tutan bi rp bilionuzmu sanki

Bu hazır forum ile Diğer Büyük RP Sitelerini nasıl aynı Kefeye koyabiliyorsun ki ?

Akvadi , HP-RPG Çok uzun bir süre RP Sitelerini Arasındaki Konumunu Sabit Tuttu...

Senin bu Yaptığın Bebe Oyununun zaten Tutacağına İnananın

• bu arada konu tutta Black_Dare, afacancocuk, Kül Tigin, Ottoman_PoweR :D

Kül Tigin katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kül Tigin

quote:

Orjinalden alıntı: emercy

siz çok tutan bi rp bilionuzmu sanki

Bu hazır forum ile Diğer Büyük RP Sitelerini nasıl aynı Kefeye koyabiliyorsun ki ?

Akvadi , HP-RPG Çok uzun bir süre RP Sitelerini Arasındaki Konumunu Sabit Tuttu...

Senin bu Yaptığın Bebe Oyununun zaten Tutacağına İnananın

Senin yaptığın büyük bir terbiyesizlik.Sadece ''ben beğenmedim ama uğraşmış saygı duyarım'' yazar insansa o kişilik

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.