Şimdi Ara

B250 anakartta windows 7 çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B250 veya H270 anakartlarda i5-6500 skylake işlemci kullandığımız zaman windows 7 -64bit kullanabiliyormuyuz. yoksa b150 veya h170 anakart mı kullanmamız gerekiyor? Bu konuda bilgim olmadığından soruyorum. şimdiden çok teşekkürler.

• bu konuda herhangi bir araştırma yapmadım fakat sorun olacağını pek zannetmiyorum
  • Resmi desteğinin olmaması çalışmayacağı anlamına gelmez. Anakartın sitesinde yazan işletim sistemi desteği o işletim sistemine göre sürekli güncel driver olacağı garantisini verir sadece. Windows 7 veya xp kursan Ethernet veya ses gibi driverlarda sorun olabilir ama patchle filan uydurursun bi şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisabilir de, merak ettim, neden win7? Hem guncel ekran karti takmiyacakmisiniz?

• cevaplarınız için çok teşekkürler. oğlum için kuracaktım bilgisayarı. şu andaki bilgisayarında oynadığı oyunlar söylediğine göre win10 da çalışmıyor win 7de çalışıyormuş ve orjinal windows 7 var elimizde birde win 10 için bütçe ayırmak istemedim. yani kısacası yeni kurulacak bilgisayarda istediği oyunları oynayamayacaksa b250 ve h270 yerine b150 anakart daha iyi olacak sanırım. kusura bakmayın yeterli bilgim yok o yüzden düşüncelerim tamamen saçmada gelebilir sizlere.
  • Win10 içine sanal win7 kurarak istediğimiz işlemleri yapabilirsiniz.

• sorun olmaz olmadı deneyin görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: comma

Win10 içine sanal win7 kurarak istediğimiz işlemleri yapabilirsiniz.

Hocam aradım bulamadım. Link verir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.