Şimdi Ara

b450m pro-m2 ve r5 5600 uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi'ın uyum listesinde 5000 serisi gözükmüyor ancak reddit ve çeşitli forumlarda kullanan insanlar olduğunu gördüm. r5 5600 anakartıma uyumlu mudur yoksa başka işlemcilere mi yönelmeliyim?

• Msi b450m pro-m2 v2 ile 3-4 ay kadar bu işlemciyi kullandım. Evet uyumluluk listesinde yok ama çalışıyor. Sıkıntı görmedim. (Sadece pubg Steam,cs go oynadım)
  • abayismail A kullanıcısına yanıt

anladığım kadarıyla biosun 7B84v4E versiyonuna update edilmesi gerekiyor. v2 bu update i alıyor ancak benim anakart almıyor.

• AMD AGESA 1.2.0.7 sürüm biosla Ryzen 5000 serisi desteği gelmişti. Sizde 7B84v2I sürüm biosla bu güncellemeyi almış.

Yalnız B450m pro m2 v2 ile 5500 çalıştıramayan da var
    https://forum.donanimhaber.com/r5-5500-ile-msi-b450m-pro-m2-v2-uyumu--152607848
  • Joey Tribbiani kullanıcısına yanıt
    v2 ile pek bir fark olmaz diye düşünmüştüm ama imkanınız varsa bir teknik serviste anakartı test ettirebilirsiniz. Çok satılan bir işlemci olduğu için bulunması çok kolay ben de bu şekilde ikinci el almıştım işlemciyi.

Biosun hangi sürümü birşey hatırlamıyorum ama güncelleme yapılmıştı.
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    kolos.github.io
    Ryzen SMU Checker
    https://kolos.github.io/ryzen-smu-checker/

bu siteden baktığımda 5 serisi bu bios güncellemesi ile gözüküyor. öbürlerinde gözükmüyor. emin olamadım hala...

• Eğer sıfır alacaksanız, b550m hdv alın.

• msi'ın kendi sitesini baz alın

msi'ın dediğine göre anakartınızın 5000 serisi desteği yok

• bugün deneme şansı buldum ve çalıştı. son bios güncellemesi ile msi'ın listesinde olmamasına rağmen b450m pro m2 anakartı ryzen 5 serisini destekliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.