Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 B550 Tomahawk MSI Satın Al 21 Ağustos 2021 22:33 1 1 B550 Tomahawk MSI Ocak 2021'de Hepsiburada üzerinden aldığım Anakartımı satıyorum. Ocak 2024'e kadar MSİ Türkiye garantisindedir.Şehir dışı çalıştığım için çok az kullanabildim. Uygun fiyata model yükselttiğim için satıyorum. Kargoda bulunan anakartım gelene kadar sistemimde aktif bir şekilde kullanacağım isteyen arkadaşlara benchmark vs yapabilirim.Vrm kalitesi olarak Tier 1 bir anakart görsellere ekledim.Ayni yier'da iki katı fiyatli anakartlar bulunuyor.5900x'i çok rahat besliyor ve dereceleri çok başarılı.Kadiköy içi elden diğer illere EFT/Havale sonrası kargoayabilirim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPhone 15 128 GB Siyah YD Çiziksiz [SATILDI] 24” Adaptive Sync 0.5 MS 180 HZ Ips Panel [SATILDI] HP Victus Nvidia 4070 AMD Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD [SATILDI] Macbook Pro 13' 500 GB - TABLET FİYATINA