Şimdi Ara

Baba 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmin 1:35 saatine kadar izledim olayları tam atak anlayamadım yani öyle bir yapmışlar ki her şey karmakarışık kimin hain olduğu belli değil yani. Birisi lütfen açıklasın şu saate kadar olan olayları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Filmi bitir göreceksin hainin kim olduğunu.
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Hacı o zaman sıkıntı ben de değil demi ? Kendi kendime kuruntu yaptım o ince konuşmaları 5 kere dinledim ulan ne konuşuyor bunlar diyorum demek ki anlamamam normal filmin 1:35 yerin de sonradan öğreniyoruz yani demi 🙂

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluuman

Hacı o zaman sıkıntı ben de değil demi ? Kendi kendime kuruntu yaptım o ince konuşmaları 5 kere dinledim ulan ne konuşuyor bunlar diyorum demek ki anlamamam normal filmin 1:35 yerin de sonradan öğreniyoruz yani demi 🙂
    Evet ilerde her şeyi göreceksin.
  • Seri yi seyredin daha çok zevk alırsınız.

• Kardeş 1.35’e kadar izlemişsin heralde bir şey anlamazsın 😃😃 tamamını izle😃

• Hacı demek istediğim 1 dakika değil la umarım herkes 1 dk olarak algilamadi 🙂 1 saat 35 dk izledim ama ölenler hakkın da bir şey anlamadım sonra bıraktım daha da izlemem hacı aradan 1 hafta geçti 🙂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok la zaten öyle anlamadım ama 3 saatlik film 1.30 saatini izleyerek bir şey anlayamazsın demeye çalışıyorum. Ama kesinlikle devamını izlemelisin efsanedir. Yarım bırakmamalısın

• O zaman tamam izleyeceğim Allah in iziniyle tekrar dönüş yaparım sana sonra 🙂

• Tamamdır kardeş pişman olmazsın 😃

• Bir de Joker ve Batman hakkin da bilgi isen sana şunu sormak isterim ben Joker filminden önce Batman izlemedim bu hafta Joker filmini izledim çok güzeldi ama jokerin kötü karakter olduğunu biliyordum dedim ki joker kötü değil miydi ya ? Çünkü Filminde iyi göstermişler yani süper kahraman gibi göstermişler. Kötü bir travma sonrası kendini kötüleri öldürmeye adiyor zevk alıyor. İyi insan öldürdüğünü görmedim(kendi filminden bahsediyorum) konuşmaları falan süper kahraman konuşması gibi aynı sonra batman izledim burada ki joker kötünün kötüsü gram iyilik yok ayrıca farklı gecmislere sahipler anlamadım gitti. Thomas Wayne jokerin filminde şerefsiz ama Batman de çok iyi birisi kötü bir geçmişi falan da çıkmadı. 3.filmini izlemedim orada çıkıyor mu kötü biri olduğu bilemem 🙂

• Kardeş çok bilgi sahibi değilim ama bu çizgi romanların farklı versiyonları var. Mesela bir çizgi romanda Batman kötüleri bile öldürmek istemiyor(örn:Christopher Nolan’ın filmleri) ama başka bir çizgi romanda ortalığı ağlatıyor(örn: yanlış hatırlamıyorsam Frank Miller’ın yazdığı çizgi romandı.) Ve bu Joker filminde Joker’in nasıl Joker olduğu anlatılıyor ama muhtemelen farklı bir çizgi romandaki Joker halini anlatıyorlar. Yani kısaca çizgi romanların farklı farklı versiyonları var...

• Olabilir ama joker filminin sonundaki olay neden oldu ki o zaman kafalar karışık. Sonunda gidip batman in anne babasını öldürülüyor bir palyaço tarafından ama joker mi istedi onu belli değil. Dediğin olabilir insAllah da olur çünkü Jokerin iyi halini gerçekten çok sevdim umarım her zaman kötüleri öldürür sadece 🙂

• Dediğim gibidir muhtemelen ama istersen başka bir konu aç daha bilgili arkadaşlar cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePunisher0 -- 18 Şubat 2020; 0:53:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.