Şimdi Ara

Baba filmi müziği kornası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
11.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baba filmi müziği kornasını nerde bulabilirim?Ve tahmini ne kadardır montajıyla beraber.Cevablarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• O nasıl oluyor ? Kornaya basınca baba filminin müzigi mi calıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 30 Haziran 2007; 0:43:01 >
  • ole korna da mı çıkardılar yaf

• hocam öyle bir korna olduğundan eminmisin
  • Krolukta son nokta
  • Benim babam arayınca telefonda o müzik çalıyo ama korna hiç duymadım
  • Açıkçası böyle bir kornaın yapılabileceğin sanmıorum. Enteresan bunca yıldır tuningciyim hiç duymamıştım!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Filmin Sesini Değiştirmek
    13 yıl önce açıldı
    METRO+ DA ÇALAN TÜM ŞARKILAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam niye böyle bir şey yaptırıcaksın anlamadım.Acaba eve yaklaşıncamı çalıcaksın baba ben geldim gibisinden
  • Hocam napıcan baskına mı gideceksin.

Bu tarz kornalar çıktıysa yakında polifonik kornalarda çıkar

oto aksesuar sitelerinin kornalar bölümüne baktım denk gelmedi.
  • Öyle bir kornanın olduğuna emin misiniz

Ebübe korna versek olmaz mı

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=26030&productId=otm311113

• Evet var.Cidden hiç duymadınız mı ? Hani baba filminin müziği var ya.Burda nasıl göstersemki.Kornaya basınca onun kısa versiyonu çalıyor.Dı dı dı dıdı dıdı diye yazcam da anlaşlılmazki.Duydum benimde hoşuma gitti.Taktırırsam videosunu eklerim buraya.
  • valla ben ankarada bi araçta dügün konvoyunda çaldıgını duymuştum aslında sürekli kullanmaya olmıcak bişi ama dügün dernekte süper enteresen olur bunun krolukla bi alakası yok onu sehr içi kullanımda kullanmıcaksanız bi alakası yok hocam bende arastırdım bulamadım bulursan hbr et
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonoRock

Evet var.Cidden hiç duymadınız mı ? Hani baba filminin müziği var ya.Burda nasıl göstersemki.Kornaya basınca onun kısa versiyonu çalıyor.Dı dı dı dıdı dıdı diye yazcam da anlaşlılmazki.Duydum benimde hoşuma gitti.Taktırırsam videosunu eklerim buraya.

bence hiç taktırma adam gibi çalsın kornaa
  • Makarasına olsun diye taktırıyım diyorum.Krolukla ne alakası var anlamadım şimdi ?
  • Stebel de senin istediğin kornadan var arkadaşım. HATTA SITESINE GIRIP DINLEYEBILIRSIN

Daha birçok çeşitleri de var. Sitedeki musical seriyi seçiceksin.

www.stebel.it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanOz -- 1 Temmuz 2007; 12:58:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanOz

Stebel de senin istediğin kornadan var arkadaşım. HATTA SITESINE GIRIP DINLEYEBILIRSIN

Daha birçok çeşitleri de var. Sitedeki musical seriyi seçiceksin.

www.stebel.it

Baktımda giremedim o dediğin yere.
  • hahaah

hakkaten matrak olur taktırmak...

siteye baktım :

tarif edeyim size :

girişteki introyu geçiyoruz : "skip intro"

sonra sol taraftan "products"

sonra nota işaretini seçiyoruz

daha sonra "musical series" e tıklıyoruz...liste çıkıyor...orada tıkladınmı dinliyosun...

gotfather güzel baya
  • Hüsnü Şenlendirici gibi gezersin
  • Ben yıllar önce görmüştüm bir arabada. Kornaya basınca piss pis korku filmlerindeki gibi kötü adamın kahkaha sesini koymuşlar. (nıhahahaha diye acaip pis bir gülüş sesi) Düşündüm de bu adam birini sollayınca umarım o kornaya basmıyordur kan çıkar valla
  • arkadaş siteyi vermiş
    godfather yazan yer tıklıyouz ve dinliyoruz.
    benim favorim stanger in the night

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 2 Temmuz 2007; 11:42:47 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.