Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Yarın özüme döneceğim hocam. Biz cünyor csceyconlyftdly yi konuşalım
Kiiiiiiiiiiimmmmmmmm ???????
çocuğun adı candemir soyadı cscageonly mi
bakmadan copy paste yapmadan yazdım
AnaLı BabaLı büyür inşaLLah.
Allah Şampiyonlar Ligi Kupası Nasip Etsin insallah :D
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
Bilgisayar gibi adamsın Burak, tek seferde yazdın he
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
Bilgisayar gibi adamsın Burak, tek seferde yazdın he
valla öyle oldu
önce ellerimi 10 parmak olarak klavyeye yerleştirdim sonra gözlerimi kapatıp konsantre oldum
tabi bunun için seslerden arınmış izole bi ortam şarttı ve herşeyden önce doymamış yağ oranı yüksek olan bitkisel yiyeceklerden yeteri kadar tükettim
sonra uğultu çıkarmaya başladım ki tam olarak konsantre olayım aradan 55 dk geçmişti ki işlem tamamlandı
@csggaceorty
eğer çocuğunuz 12 yaşında oturma odasını ateşe verirse sakın fazla kızmayın
Allah analı babalı büyütsün hocam.
Allah analı babalı büyütsün hocam.Tebrik ederim çok sevindimAllah sizlere bağışlasın onu.
Allah anali babali buyutsun. Hemen formalari al, alissin simdiden sari kirmiziya.
Bu arada 2 yila kadar afacani futbol bolumune bekliyoruz. Ona simdiden ogret herseyi.
quote:
Orijinalden alıntı: muRTah
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi Yarın özüme döneceğim hocam. Biz cünyor csceyconlyftdly yi konuşalım
Kiiiiiiiiiiimmmmmmmm ???????
csgtfynonliii
Tebrikler..Allah Analı Babalı büyütsün..
cscageonldflkasd abim hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde büyümesini görmenizi nasip etsin.Tez zamanda nevresim takımı ve kıyafetlerini sarı kırmızılarla donatacağınız umuduyla tekrar hayırlı olsun Resmini foruma koymayın nazar değer.
csagefonly yi niye kimse dogru yazamıyor?
Allah analı babalı büyütsün abi ya. Gerçekten çok mutlu oldum adına. Umarım bizde ilerde senin tattığın bu babalık duygusunu tadarız. Aslanımıza hayatında mutluluklar analı babalı bir hayat diliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO®
csagefonly yi niye kimse dogru yazamıyor?
cscageonlyforyou
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme