hayirli olsun...Allah anali babali büyütsün.....insallah besiktasli olur :) kiz mi / erkek mi?
hayirli olsun..Allah anali,babalı büyütsün..vatana millete hayirli bir evlat olur İnşallah..
çocuğun markası ne? kaliteli bi parça olsa bari, hani donanım bölümü ya o bakımdan
hayırlı olsu ALLAH analı babalı büyütsün.
Hayırlısı olsun arkadaşım Analı babalı büyütsün yüce mevlam bu arada bu mssajın yeri bura değil dicektim ama sanırım senin ortam donanım genelde
tebrikler, Nur topu gibi bir rx520XL master geliyor.Gözün aydın
Şaka bir yana Allah Bağışlasın,gözün aydın olsun
quote:
Orjinalden alıntı: cankoral
Allah Bağışlasın Hem baab oluosun hem post sayın artıo bi taşla iki kuş
poahahah Hayırlı osun bu arada
hayirli olsun kardes
hayırlı olsun kardeş
Allah Bağışlasın yeğenimizi \Allah Analı Babalı büyütsün ...
Arkadaşim ALLAH anali babali büyütsün , Bu arada yöneticilerden burayi iyi okumalarini rica edecegim gerçekten forum çoluk çocuk ve kendini bilmez doldu (alinan alinsin) yok bu ''konu dişina'' taşinsin, ''Hayirli olsun'', '' post artirmak için buraya açmiş bir taşla iki kuş'' vs.. diyenler bu kardeşlerimize kids bölümünün açilmasini rica edecegim yorumlara bakarak ancak böyle bir ricada bulunulur zira herkesin hergün bir çocugu olmuyor bunu donanimda paylaşmasini hoşgörmessek forumda bir bütünlük sağlamanin amaci nedir diye sorarim size. Bu yazim bazilarina ters gelecektir şimdiden bunu biliyorum inşallah sizinde ileride bir yada birçok çocugunuz olur bakalim siz nerelere yazacaksiniz yada içinizi dökecek ve haykiracak birşeyler bulabilecekmisiniz ve size bunu konudişina taşi denildiğinde ne yapacaksiniz, Allah bana ve sizlere o günü göstersin inşallah.
tebrik ederim
Eskiden resim gösterirlermiş dedeler torunlarına olaya bak şimci bak torunum ben senin doğduğunu donanımhaber forumlarında duyurmuştum diycek teknoloji enteresan şey vesselam bu arada kardeş allah bağışlasın sağlıklı sıhatli büyüsün tıpış tıpış yürüsün sana ii bi evlat ossun
quote:
Orjinalden alıntı: federaL
Arkadaşim ALLAH anali babali büyütsün , Bu arada yöneticilerden burayi iyi okumalarini rica edecegim gerçekten forum çoluk çocuk ve kendini bilmez doldu (alinan alinsin) yok bu ''konu dişina'' taşinsin, ''Hayirli olsun'', '' post artirmak için buraya açmiş bir taşla iki kuş'' vs.. diyenler bu kardeşlerimize kids bölümünün açilmasini rica edecegim yorumlara bakarak ancak böyle bir ricada bulunulur zira herkesin hergün bir çocugu olmuyor bunu donanimda paylaşmasini hoşgörmessek forumda bir bütünlük sağlamanin amaci nedir diye sorarim size. Bu yazim bazilarina ters gelecektir şimdiden bunu biliyorum inşallah sizinde ileride bir yada birçok çocugunuz olur bakalim siz nerelere yazacaksiniz yada içinizi dökecek ve haykiracak birşeyler bulabilecekmisiniz ve size bunu konudişina taşi denildiğinde ne yapacaksiniz, Allah bana ve sizlere o günü göstersin inşallah.
+1
kardeş allah devamını nasip etsin..yanına birde kardeş gelsin...
quote:
Orjinalden alıntı: aSiKaN
Bu konu, konu dışına tasınmazsa nickimi değiştiririm. ( noktaLamaya ve yazım kurallarına uydum yaşasın :D)
maalesef uyamadın. "Konu dışı" demekle sen, forumumuzdaki bölümlerden birini kastettin, bu yüzden benim yaptığım gibi tırnak içine almalıydın. Senin cümlenden "şu an konuştuğumuz mevzunun dışı" gibi bir şey anlaşılıyor. Ayrıca cümle sonunda nokta yerine ünlem daha uygun olurdu.Zira sen bizlere sesleniyor ve bir sonuç bekliyorsun.
Zübeydeercan kardeşim Allah tamamına erdirsin. Tebrik ederim.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı büyütsün...kız erkek??? bi de resim isteriz