Şimdi Ara

Baba Şike Ne Demek ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmAySiks

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Hala şike yok diyen var şaka gibi

hala şike sanan var şaka gibi.

Yazık la size anlıyorum derdinizi. Allah sabır versin
  • Robert Downey Jr. kullanıcısına yanıt
    Hiç ibrşey anlayamazsın gözündeki at gözlükleriyle , madem çok anlıyosun yukarda arkadaşına sorduğum soruyu sen cevapla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

şike yok

Bunu da babasi kandirmis ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

quote:

şike yok

bana ses kaydı, emenikenin para sayma görüntüsü, şike yapıldığı garanti olan maçlar (tahmin edilen değil) bunları göster şike yapmışız diyeceğim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şike yok

bana ses kaydı, emenikenin para sayma görüntüsü, şike yapıldığı garanti olan maçlar (tahmin edilen değil) bunları göster şike yapmışız diyeceğim

Madem haklisiniz hakkinizi yasal yollarla arayip sike yapmadiginizi ispatlarsiniz. Koskoca Uefa sike yaptiniz diyor, yarin bir gun basinin derde girecegini bile bile boyle bir aptallik yapar mi sence? O nerede bu nerede diye sorusturacaginiza, sizi bu ise bulastiran insanlardan hesap sorun. Hakli olarak cogunuz kabullenmek istemiyorsunuz, Aziz Y. hesap verecegine hesap sorup gundem degistirip duruyor, her zamanki gibi taraftarin aklini karistirmayi cok iyi beceriyor. Gercekleri gorun artik.

• Fenerbahçeli arkadaşları anlıyorum ama şike yok demek resmen aptallık hocam yapmayın ya..
    Tamam kabullenmeyebilirsiniz hakkınız ama var..

Gerçek Fenerbahçeli arkadaşlarım var hepsi olgun onlar kabullense dahi çok abartıldığını söylüyor.. Yani hükümettin bir savunması gibi birşey bu..
    Ne zaman birşey çıksa aziz yıldırım suratını koyuyorlar gibisinden. Haklı da olabilirler ama uygun olan bu değil..

Şikeyi yapmadım diyenlerde sussun. İşin az buçuk içindeyim menejerlik yapan tanıdıklarım var yazın yanlarında çalışıyorum..
    bank asya ve alt ligler.. size şunu söyleyim "HAZIRLIK MAÇLARINDA " iddaa oynamayın. Bu mesajımla uyarıyı verdim..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şike yok

eyvaaaah. aziz yıldırıma söylesene seni avukatı olarak alsın. hayır onun 100 bin eurolar kazanan avukatları beceremedi de şike olmadığını kanıtlamayı :((( ama sen baya bilgilisin bu konuda. önce 6 yıl 6 aylık cezayı hallet, daha bitmediiii bi de uefa var sonra onlara da bi el at aydınlat onları da ibretlik savunmanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

videonun ne zaman çekildiğini bilmeden sanki o resimler şu an ordaymış gibi yorum yapanlara ne desek acaba

O resimlerin şu an orda olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Önemli olan o resimlerin o vidyoda insanların gözüne soka soka gösterilmesi. Ebediyen orda duracak halleri yok heralde. Bir tane resim yetmezmiş gibi beş tane olması. İnsaf, biri aykut kocaman olsun, diğeri ali koç olsun vs..

Vidyo hakkında detaylı bilgin var galiba, ne zaman çekildiğini falan biliyorsan bizimle de paylaş istersen ki CEHALETİMİZ azalsın.
  • 2 tane Fenerbahçe'li arkadaş gayet basit 2 farklı soru sormuş.

ikisine de cevap vere(bile)n çıkmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

videonun ne zaman çekildiğini bilmeden sanki o resimler şu an ordaymış gibi yorum yapanlara ne desek acaba

O resimlerin şu an orda olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Önemli olan o resimlerin o vidyoda insanların gözüne soka soka gösterilmesi. Ebediyen orda duracak halleri yok heralde. Bir tane resim yetmezmiş gibi beş tane olması. İnsaf, biri aykut kocaman olsun, diğeri ali koç olsun vs..

Vidyo hakkında detaylı bilgin var galiba, ne zaman çekildiğini falan biliyorsan bizimle de paylaş istersen ki CEHALETİMİZ azalsın.

Yok bir bilgim konunun açılış tarihine bakarak CEHALETİNİ azaltabilirdin en basitinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HeartQuake kullanıcısına yanıt
    Konunun açılış tarihiyle mesajımın içeriği konusunda ne alakası kurdun bir de onu açıklar mısın?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şike yok

Madem haklisiniz hakkinizi yasal yollarla arayip sike yapmadiginizi ispatlarsiniz. Koskoca Uefa sike yaptiniz diyor, yarin bir gun basinin derde girecegini bile bile boyle bir aptallik yapar mi sence? O nerede bu nerede diye sorusturacaginiza, sizi bu ise bulastiran insanlardan hesap sorun. Hakli olarak cogunuz kabullenmek istemiyorsunuz, Aziz Y. hesap verecegine hesap sorup gundem degistirip duruyor, her zamanki gibi taraftarin aklini karistirmayi cok iyi beceriyor. Gercekleri gorun artik.

Biraz araştırırsan UEFA'nın şike yaptınız değil Şikeye adınız karışmıştır dediğini ve asıl cezanın Bizim yönetimin alttan alıp haklı olduğu konuda haksızmışcasına oraları buraları yalamaması yüzünden verildiğini anlayabilirsin diye düşünüyorum.. Zira aklı kemale ermiş bir bireyisin toplumun yada öyle düşünüyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şike yok

Biraz araştırırsan UEFA'nın şike yaptınız değil Şikeye adınız karışmıştır dediğini ve asıl cezanın Bizim yönetimin alttan alıp haklı olduğu konuda haksızmışcasına oraları buraları yalamaması yüzünden verildiğini anlayabilirsin diye düşünüyorum.. Zira aklı kemale ermiş bir bireyisin toplumun yada öyle düşünüyorum..

Bu konuyu defalarca tartistim, bosu bosuna sayfalarca yorum yapip kafa yormak da istemiyorum aslinda. Herkes tam anlamiyla bilgi sahibi olmadan kulaktan dolma bilgilerle kafasina gore senaryolar uydurup hakli oldugunu dusunmek istiyor. Hakim, savci, polis, Uefa, TFF herkes suclu ama Aziz Yildirim hakli. Yani inanilir gibi degil. Hakli oldugunuz noktalar da var ama o kadar amatorce yapilan isler var ki, hakli oldugunuz konularda bile haksiz duruma dustunuz. 2 yil istemi icin savunma vermeye gittiniz, Aziz Y. muthis bir konusma yapti, bir guzel fircasini atti diye ovundunuz ama 2 yilken 2+1 olarak dondunuz. Basin toplantisi yapiyor Uefa catirdayacak diyor acayip acayip gondermeler yapiyor, yahu adamlar seni izliyor kendine gel biraz. Hala hesap sorar gibi gider yapiyor, gulucukler atip rahat tavirlar sergiliyor vs.

Diyorsunuz ki Aziz'e yapilan bir operasyon. Yahu Aziz Yildirim kimdir arkadas, yillardir Fb gibi buyuk bir camianin arkasina siginip bu gunlere sizler sayesinde gelmis siradan bir is adami. Ona operasyon yapilsa bu kadar insan iceri girip bir suru kulup bu adam yuzunden zan altinda birakilir miydi? Madem Aziz operasyonu Besiktas'in sucu ne? Sike olayinda telefonlar dinlenmeye baslandiktan sonra baska baglantilarda ortaya cikinca diger olaylar patlak verdi zaten. Bak sana acik soyluyorum, bu olayin kendisine yapilan bir operasyon oldugunu iddia etmesi de onun taktigi. Yine Fbnin arkasina siginip insanlari yanlis yonlendirme derdinde. Tahkim cezayi onayip TFF ye kararinizi tekrar gozden gecirin aksi halde yaptirim uygulamak zorunda kaliriz derse o zaman bu sahislari hala savunacak misiniz cok merak ediyorum.

Insallah dusundugumuz gibi olmaz, siz de hakli cikarsiniz o zaman bilincli her taraftar cikip ozur dilemesini bilir. Ama Aziz Y. in geldigi yildan beri tavir ve davranislarini cok cok iyi bildigim icin inanasim da gelmiyor maalesef.

• Çok basit bir soru:

İçinde Aziz Yıldırım ismi geçen bir tape gösterebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: D0oMsDo0R

quote:

quote:

quote:

quote:

şike yok

eyvaaaah. aziz yıldırıma söylesene seni avukatı olarak alsın. hayır onun 100 bin eurolar kazanan avukatları beceremedi de şike olmadığını kanıtlamayı :((( ama sen baya bilgilisin bu konuda. önce 6 yıl 6 aylık cezayı hallet, daha bitmediiii bi de uefa var sonra onlara da bi el at aydınlat onları da ibretlik savunmanla.

ben ne diyorum sen ne diyorsun. lafı dolamaya gerek yok sizden basit birşey istedim. resim ya da belge göster tamam bundan kolay bi soru sormadım.

• 2. Paragrafa kadar haklıydın ancak 2.Paragraftan sonrasını okumadım zira Aziz Yıldırım ve Sahibi olduğu şirket yıllardır bu ülkede ve Dünyada Nato ihalelerinin en büyük talibidir.. Şirket neredeyse tüm gelirlerini Natonun Silah ihalerinden kazanmış.

Aziz Yıldırım'ın tek suçu suçsuzluğunu sert bir dille eleştirmek herkese hesap sormak ancak arkası sağlam olmadan lobisi olmadan bu kadar sert çıkması da onu dahada içeri soktu/sokuyor..
  • Ayrıca Beşiktaşın suçu ne diyorsun dön bak 21.Nisan 2011 deki 3 milyar dolarlık Nato Helikopter ihalesini kazanan konsorsiyum'Da kimler var, evet birşeyler biliyorsun ama tek taraflı ve eksik..

Bugün Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin tek suçu Hükümet yandaşı olmamak, Uefa'nın ceza vermesinde ki asıl sebepte TFF'nin bu kulüplere yaptırım uygulayamaması, bunlar tamamen sistemli işler..

Ayrıca ve Ayrıca Fenerbahçe küme düşmeyecek bunu da bil, çünkü mesele Fenerbahçe'nin değil Aziz Yıldırım'ın düşmesi, 2011 deki ihale'den Aziz Yıldırım ve Adalı düştü kalıcı olarak düşmelerinin tek sağlayan koşulda yargıda ki örgütlü suçun onanması, bugün yargı o kararı onayana kadar Aziz Yıldırım üzerine oynanıp hataya sürüklemek çabaları devam edecektir, bu yüzdendir ki içinde tek 1 hakem'in olmadığı sözde şike süreci Fenerbahçe'den puan silinmesi veya kümeye düşürülmesi ile kapanacakken 2 yıldır uzuyor.. Sistemli olarak yıpratılıyor Türk Futbolu.. Daha doğrusu Hükümetin yanında yatağında olmayan tüm Kuruluşlar..

Araştırmalarına Çalık grubunu ve şike süresi ile kat ettikler 100%1000 lik büyümeyide eklersen o zaman sayfalarca konuşabilir şu an için eksik ve tek taraflı bilgilerinle asla tartışılacak seviyede değilsin..( hakaret algılama )

• Biz mahkeme miyiz buraya tapeleri paylaşalım? Ayrıca herkes tutturmuş Emenike'nin görüntüleri nerede diye, basit bir fotomaç haberinden başka bir şey değil. Böyle savunma olmaz.

• quote:

2. Paragrafa kadar haklıydın ancak 2.Paragraftan sonrasını okumadım zira Aziz Yıldırım ve Sahibi olduğu şirket yıllardır bu ülkede ve Dünyada Nato ihalelerinin en büyük talibidir.. Şirket neredeyse tüm gelirlerini Natonun Silah ihalerinden kazanmış.

Aziz Yıldırım'ın tek suçu suçsuzluğunu sert bir dille eleştirmek herkese hesap sormak ancak arkası sağlam olmadan lobisi olmadan bu kadar sert çıkması da onu dahada içeri soktu/sokuyor..

2. Paragrafi okumadim diyorsun ama 2. Paragraftaki sordugum soruya ve yaptigim yorumlara cevap veriyorsun Siz kendinizi bayagi inandirmissiniz bu olaya. O yuzden ne desek bos. Size tek tavsiye bu adama destek vermekten vazgecin. Baskan dedigin nedir ki yahu? Biz de zirt pirt baskan degisiyor, diger takimlarda da ayni sekilde.

Ayni olay bizim basimiza gelse 3 Temmuz haftasi adamin baskanligi duser, yeniden secime gidilirdi. Ve o sahis aklanana kadar kuluple baglantisi kesilirdi. Sizde hala ilginc seyler oluyor. Kulubu batakliga surukluyorlar, bazi taraftarlar olayin farkinda ama bazilari hala idrak edemedi. Neyse zamanla neyin ne oldugu cikar ortaya siz de gercekleri gormus olursunuz. Siz sadece Fenerbahce'yi savunun gaza gelip milletin maşasi olmayin.

• Amaç eğer Aziz Yıldırım'ı sırf bitirmek olsaydı, bunu futbola bulaşmadan da yapabilirlerdi.

Benden söylemesi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.