Şimdi Ara

BABALAR GÜNÜ TV KOLTUĞU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
13.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SSA

quote:

Orijinalden alıntı: scrotumcan

quote:

Mesaj aralıklarına bakar mısınız? Üçer dakika :))

eee?? topluma vermek istediğiniz mesaj nedir?? adoreciyiz mi, yoksa rakip firmacı mıyız? yoksa 3 dakika arayı kaçırmadan ben doldurayım mı??

Topluma vermek istediğim mesaj şudur:
    Şayet bir sıcak fırsatı paylaşmak istiyorsak samimi olalım, gereksiz ayak oyunları yapmayalım buradaki gibi. Üçer dakika arayla atılan mesajları dikkatlice okursanız ne demek istediğimi saha iyi anlayacaksınız.
    Bana gelince (bilen bilir) bu odayı düzenli olarak takip eden potansiyel bir müşteriyim. Yazdıklarınızdan anlaşılan o ki, galiba siz firma elemanısınız.

Neyse, amacım tartışma çıkartmak, ürünü kötülemek değil, bir durum tespiti yapmaktı.

Saygılar
    SSA

stokta kalmamış diyorum, firmacı oluyorum. Merak ediyorsanız söyliyeyim; doktorum, o yüzden odundan suntadan ve forumun ayak oyunlarından anlamam (sanırım mesajınızı da o yüzden anlayamadım). Mobilya firmalarına çok cv attım ama sırf bu yüzden iş vermediler, ben de buralarda o kuyruk acısıyla çamur atıyorum. Hepinizden ve stoğu olduğu halde b*k attığım masum firmalarımızdan özür dilerim. ...Primum non nocere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrotumcan -- 15 Haziran 2012; 16:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardatasci1981

http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/rio-tv-koltugu

Fiyatı nedir bunun ?
  • Orijinalden alıntı: scrotumcan

Orijinalden alıntı: scrotumcan

Mesaj aralıklarına bakar mısınız? Üçer dakika :))

eee?? topluma vermek istediğiniz mesaj nedir?? adoreciyiz mi, yoksa rakip firmacı mıyız? yoksa 3 dakika arayı kaçırmadan ben doldurayım mı??

stokta kalmamış diyorum, firmacı oluyorum. Merak ediyorsanız söyliyeyim; doktorum, o yüzden odundan suntadan ve forumun ayak oyunlarından anlamam (sanırım mesajınızı da o yüzden anlayamadım). Mobilya firmalarına çok cv attım ama sırf bu yüzden iş vermediler, ben de buralarda o kuyruk acısıyla çamur atıyorum. Hepinizden ve stoğu olduğu halde b*k attığım masum firmalarımızdan özür dilerim. ...Primum non nocere...

Selamlar Scrotumcan

Konu gereksiz uzadı. İlk mesajımdaki kinayeli yazı size değil, 3 dakika arayla iki mesaj atan ve ilk mesajda şurda şu var, ikinci mesajında ise bitti diyen arkadaşa idi. Siz ise benden alıntı yaparak "cıvık" bir üslupla bana soru sorunca da o cevabı vermek durumunda kaldım. İnşallah birbirimizi yanlış anlamışızdır.

Saygılar
    SSA

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: ardatasci1981

http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/rio-tv-koltugu

Fiyatı nedir bunun ?

Hocam 441.60 diyor Rio icin de senin onerdigin koltuk Oslo da epey heybetli gozukuyor.. Yazın terletmiyor mu , malum deri
  • Firma elemanları o kadar çok geziniyorki buaralarda insanlarda artık hep şüpheli yaklaşıyorlar, ve bence de haklılar. Firma elemanları yazdıklarından hemen anlaşılıyor , ama iyi deneyimleri de paylaşan kişileri bu kesin firma elemanıdır diye düşünmemek gereki yor.
  • yeni evlenecek ve masko ile modoko arası mekik dokumuş biri olarak soyleyebilirim ki, bu ürüne bu fiyat harbi çüşşşşş olmus.Sırt masajı yapan, sallanan ,deri olmayan,kenardan bir kolla alt kısmından ayak uzatma aparatı çıkan modeller 800-1200 tl arası ama pazarlıkla en az 200 tl indirim alabılırsınız.Bu model doğan görünümlü şahin olmuş kimse kusura bakmasın :)
  • Deri alırken 3-4 kere düşünün..
  • koltuk alırken 5 kere düşünün
    elma alırkan 7 kere
    nutella alırken 13 kere
    hiçbişey almazken 4654374321546543543 düşünün..
  • Şu avmlerde olan koltuklar varya hani 1 tl atıyorsunda masaj fln yapıyo, fiyatı görünce dedim tv izlerken sanırım masajda yapıyodur. OHA yahu bi koltuğada okadar paramı verilirmiş bide 1800 milyardan düşmüşler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesaction -- 16 Haziran 2012; 11:41:09 >
  • kafayı mı çizdiniz yoksa ben mi çok fakirim.Bir koltuğa o parayı versem
    1-babam beni o koltukta ......... döver!!.
    2-ola ki hayatta kalırsam o koltuğu annem naylon kaplar oturtmaz
    3-onu alacağıma biraz daha katıp düğün yaparım.
  • Yakın zamanda baba koltuğu yada tv koltuğu alan var mı?

İstikbal'in Oslo Tv koltuğunu beğendim ama deri olması endişelendiriyor. Deri olması yazın kullanımı zorlaştırıyor ayrıca deri koltuk ses yapıyor. Yerinde incelemek lazım. İstikbal'in kumaş kaplı bir modeli var ama fiyatı 800.-TL'nin üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yakın zamanda baba koltuğu yada tv koltuğu alan var mı?

İstikbal'in Oslo Tv koltuğunu beğendim ama deri olması endişelendiriyor. Deri olması yazın kullanımı zorlaştırıyor ayrıca deri koltuk ses yapıyor. Yerinde incelemek lazım. İstikbal'in kumaş kaplı bir modeli var ama fiyatı 800.-TL'nin üzerinde

Üstüne birşey örtersiniz
  • yataşın enzo diye bi modeli vardı sanırım arkadaşlar masajlı koltuk bende güzel 871liraydı sanırım onu bi araştırın.

edit: buldumhttp://www.emrehome.com/yatas-enza-yatas-leo-masajli-baba-koltugu-p-1127.html
  • quote:

Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Nakit olarak 600 TL civarına alınabiliyor. Bu arada yerli üretim değil. Yazın odada klima, kışın da kalorifer olduğu için deri olması pek rahatsız etmedi. Aynısının kumaşını bulsam alırdım ama yoktu.

Koltuk ve mekanizması sağlam gözüküyor. Koltuğun deri olması sebebiyle ses yaptığını duymadım. Kumaş kaplı model bayağı geniş ve fiyatı 900'e yakın. O da konforlu ama hem fiyatı yüksek, hem yer kaplıyor.

Sonuç olarak Oslo almadan önce de çok araştırmıştım ve en ucuzu, konforlusu Oslo idi; bugün alacak olsam yeni model var mı diye bakarım daha iyisi çıkmadıysa yine Oslo alırım.

Yataş'ın koltuğu bana rahatsız gelmişti, oturanı üzerinden atmak istiyor gibi bir hali var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 29 Kasım 2012; 16:06:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Ben 4-5 aydır kullanıyorum. Nakit olarak 600 TL civarına alınabiliyor. Bu arada yerli üretim değil. Yazın odada klima, kışın da kalorifer olduğu için deri olması pek rahatsız etmedi. Aynısının kumaşını bulsam alırdım ama yoktu.

Koltuk ve mekanizması sağlam gözüküyor. Koltuğun deri olması sebebiyle ses yaptığını duymadım. Kumaş kaplı model bayağı geniş ve fiyatı 900'e yakın. O da konforlu ama hem fiyatı yüksek, hem yer kaplıyor.

Sonuç olarak Oslo almadan önce de çok araştırmıştım ve en ucuzu, konforlusu Oslo idi; bugün alacak olsam yeni model var mı diye bakarım daha iyisi çıkmadıysa yine Oslo alırım.

Yataş'ın koltuğu bana rahatsız gelmişti, oturanı üzerinden atmak istiyor gibi bir hali var.

Henüz gezip araştırma fırsatım olmadı ama şimdilik Oslo önde gidiyor

• bu koltukların ("baba koltuğu / tv koltuğu/ recliner vs.") 3'lüsü (başlardakiler açılabilen) yok mu arkadaşlar yaf??
  • ooztuncer kullanıcısına yanıt
    Eurostrong marka baba koltukları var onlarda her 3 özellik var. Ek olarak birde masaj özelliği varmış. www.babakoltuklari.com sitesinde özellikleri fiyatları vs. görülebilir veya internetten eurostrong baba koltuğu diye aratınca satan birçok yer çıkıyor.
  • Bellona lotus masajlı 581 TL http://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/lotus-masajli-tv-koltugu
    Bellona rio masajsız 490 TLhttp://www.bellona.com.tr/oturma-gruplari/tv-koltuklari/rio-tv-koltugu

bu iki koltuk arasında kaldım. Bütçe maksimum 600 TL . Siz ne dersiniz? Standart baba koltuğumu alayım yoksa bunlardan birini mi? Masajlı olan Lotus koltuk avantajlı gözüküyor. Henüz mağzada denemedim. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• tv koltuğumun ayak koyma bölümünü açmaya yarayan kolu kırıldı ve hiç bir yerde bulamıyorum fotoğraf ta görüldüğü üzere yardım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.