Bildirim
babam 90-100 tane midye getirmiş ssli (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Canım çekti la, şimdi Tuborg Gold'un yanında ne giderdi. -
Sudan çıkan balık haricinde hiçbir şey yemem. İğrenç... -
-
Abov kesin midyecide bayatlamıştır bunlar , o da elden çıkarmak için 100 tanesini 5-6 liradan vermiştir , ishal yakın meşaleleri yakın.
8-10 tane midye yiyip doyan adamları da anlamıyorum , para varsa en az 100 yaparım. 75 yapmıştım bir ara da bir günde 25 kere tuvalete girmenin ne olduğunu anlamıştım. Ondan sonra 2 sene kadar midye yemedim ama şimdi olsa 100 yaparım. -
quote:
Orijinalden alıntı: AtillaHuN
simage kodunu kullanmayan insanlar donanım haber gibi bi foruma hiç girmesinler bence. bunu düşünüp yapmak için ileri bi zekaya da ihtiyaç yok halbuki
sana ne hacı yönetim oraya 2sinide koymus cok resim yokki 10 tane olsa haklı olabilirsinde bir iki resimde noluyo 56k mı kullanıyon -
-
Tüm ağır metaller ondadır şimdi ömrünüzü kısaltıyorsunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
hiç yemedim aslında istiyorum ama görüncede yiyemem diyorum kendi kendime
Hocam denizin dibinde oldugu için midye aklına gelen tüm herşeyi çeker , agır metalden tut aklına gelen birçok şeyi çeker içine nerdeyse..
Bende küçükken midye nedir felandı samsundayken bizim abilerin yanındaydım dayıogulları felan aksam midyecide vardı deniz kenarında direk hazırlattık orda neyin noldugunu bilmiyoruz dayıoglu bitanede bana açtırdı adama limon felan sıktırdı şey dediydi tek atışta indir mideye kabuguda arkasına koydu aldım tek atışta attım pilav tadı geldi hafifde kıyma gibi bi tat vardı oldugu gibi yutuyon zaten En azından hayatında 1kere tatmaya değer dışı kötü durabilir ama cok cok güzel..
-
Tatlı su midyelerini akvaryumda doğal filtre olarak kullanıyoruz, tuzlu su midyeleri de doğada suyu filtre ederek besleniyor. Ağır metalleri filtrelediği için yararı büyük, bunu bildiğimden hiç yemedim.
Ama tadını da merak etmiyor değilim. :) -
hiç yemedim ama merak etmiyo değilim -
200 e kadar yolu var tek başıma -
Arkadaşlar midye suyu süzerek suda ki mikroorganizmaları toplar ve böyle beslenmiş olur. Tabi şu bir gerçek ki denizlerde ki cıva, kadmiyum, kurşun gibi ağır metaller gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Hal böyle olunca suyu süzerek beslenen midye bu ağır metalleri bünyesinde çok fazla bir şekilde topluyor. Çok önemli hastalıklara neden olan bu ağır metaller, denizlerde yaşayan bütün canlıların bünyesinde birikirken midye de bu birikme daha fazladır. Gerçi artık ne yiyeceğimizi şaşırdık. Bütün bu çevre kirliliğinin sebepleri yine bizlerin bitmek bilmez tüketme arzusudur. :(
Burada Ağır metaller ile ilgili zararlar belirtilmiş lütfen inceleyiniz.
http://www.akvaryum.com/agir_metaller_zararlari_ve_kurtulma_yollari_makaler_21_4838.asp
-
mesele sadece gerçek midyenin içeriği değil..birde midye diye satılan genelde merdivenaltı yerlerde içine pilav doldurulan igrençlik abidesi genelde seyyar satıcılar tafaraından satılan midye görünümlü zehirleri kesinlikle almayın......................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8228 -- 3 Şubat 2013; 0:04:58 > -
Günah...diyenler var ama birasız yemek günah -
quote:
Orijinalden alıntı: MusanınAsası
Allah nice nimetler vermiş midyeyi yemeyin diyor.Herkes midyeci.
Nice içecekler vermiş alkolü içmeyin diyor.Herkes alkolik.
Hadi abi hadi,cehenneme doğru..
Not:Normalde bana ne isteyen istediğini yaşasın,ama can sıkıntısı işte ne yaparsın.Takılmayın fazla bu mesaja.Öylesine yazdım.
haram diyenler dalga geçiyor daha çok denizi olmayan şehirde yaşayanlar ve hiç bundan yememiş olanlar iğrenç diyor (bende dahil) bende sandım ki direk denizden çıkarıp yiyorsunuz pişirilip temizleniyormuş demek
-
Sadece memeli hayvanlar regl olur!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç yemedim çünkü adet görüyorlarmiş iş çıkarmayalım sonra -
çok güzel fakat bunları genelde sağlıklı şekilde pişirmiyorlar aman dikkat o çok fazla bir miktar tavsiye etmem yiyecekseniz 3-5 tane yiyin -
Denizdeki bütün pisliği çekiyor diye biliyorum midye. Normal midye yemiyorum ama midye tava güzel oluyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X