Şimdi Ara

Babam beni evlatlıktan reddecekmiş ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gönül falan alma saçmalama , soğuk davranmaya devam çocuk değilsin , oda seni adam yerine koymayı öğrenicek hala kundaktaki bebe zannediyor herhalde tabi bu tüm ailelerde var kimisi senin gibi ben artık senin boyunduruğunda değilim doğru yanlış iyi kötü yapıcağıma ben karar verir sonuçlarınada katlanırım mesajını verir , meşakatli dönemlerdir doğru yoldasın

ama sakın olaki atarlanma , terslenme , şekil yapma , efendi efendi konuş yeri geldimi sus zamanla yola gelicektir ama biraz zaman alır muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

baban senden sorumlu . istediği gibi biri olmadğın için hayal kırıklığına uğramıştır. üzüntüsü kızgınlığa dönüşmüş öyle demesi normal . senin çocukların görüşlerinle ters düşse sende aynı tepkiyi verirdin büyük ihtimalle . olayı çok uzatmadan gönlünü almalısın bence

ama gönlü kırılan benim. Hiç olmazsa beni dinlemesini beklerdim. Belki de bana hak verirdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lysmaduru

quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

iş bul kiraya çık bu kadar hep seni ezecekse böyle

Üniversite öğrencisiyim ve burslarımla geçinebiliyorum. Hiç bir şey olmasa bile kpssden çok iyi bir puan yapmıştım istediğim dönem normal memur olarak atanadabilirim. Yani beni tehtit edeceği maddi bir unsur yok.

@Die Neuordnung Europas

20 yaşındayım.

O halde sen alttan al derim, en azından dene birkaç defa alttan almayı. Baban sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: Lysmaduru

Bu akşam babamla eninde sonunda gerçekleşecek bir tartışma yaşadık. 5 vakit namaz kılan, dini konusunda radikal düşüncelere sahip bir insan. Bende yıllardır inanmıyorum böyle şeylere. Neyse konu o değil zaten. Bu gün sıkıştırıp "Müslüman mısın? Hadi söyle başka bir yere bağlayacağım" cümlesini 5 kez kurduktan sonra "hayır" cevabını verdim.Yalan söylemek adetim değil. Oda bir süre bağırdı, ben dinledim konuşmasının bitmesini bekledim bir ara sustu "Ben yanlış bir şey yapmadım. Kimseye bir zararım yok cinayet işlemedim uyuşturucu satmıyorum" dedim. Oda bağırmaya devam etti. Bende artık susmayacağına karar verip evden çıkmak üzreyken bir daha eve gelmememden beni reddeceğinden bahsediyordu?

Bu ne demek şimdik? Kimlikten baba hanesini falan mı sildircek? 3 kuruş mirasının peşine düşeceğimi mi sanıyor?

baban seni düşündüğü için yapıyor bunu yoksa umrunda olacağını sanmam.
    o inandığı doğruların gerçek doğru olduğuna emin (bende) ve bunun sonucunda onun inandığı doğrulara paralel olarak sen cehenneme gideceksin. senin iyiliğin için yaptı ama böyle olmaması lazım. kısa süre sonra düzelir

+1 git babanın gönlünü al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.