Şimdi Ara

Babam çok katı davranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün işte bir olay oldu.ordan bağladı işe diyor soyadı,din,aile en önemli şeydir.Bunlar değiştirmektense ölsen daha hayırlıdır diyor.Yani adam tam bir yobaz, soyadı aynı kalacak,aile geleneklerini devam ettireceğim ve müslüman olacağım.Yoksa kötü şeyler gibi olur gibisinden mesaj veriyor.Abi ben korkmaya başladım,benimde dinim başka bu öğrense bir yerden ben yedim ayvayı onu da geçtim annem teşvik ettirdi diye onu dövdürtür,öldürtür vs.zaten devamlı diyor velayetinizi alacağım diye.

Bu çağda böyle yobazlık mı var ya?

• ne yapmalıyım? en azından bir süre nasıl oyalasam?
  • Yapacak birşey yok gibi gözüküyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    Yapacak birşey yok gerçekten sadece bir 20 gün kadar nasıl oyalasam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopelessPerson

Yapacak birşey yok gerçekten sadece bir 20 gün kadar nasıl oyalasam?

Odanıza çekilebilirsiniz :) sadece ihtiyaçlar için çıkın.internette gezin kitap oku vs veya film izle :))

• ben böyle babasına kendini ezdirenleri hiç anlamıyorum. niye bize söylüyorsun yobaz olduğunu ? git yanına de baba hangi yılda yaşıyoz yobaz mısın de. milletin dinine ne karışıyorsun bana mantıklı gelmedi de.

korkma seni evlatlıktan reddeemez. çevresine ne diyeceğim diye düşünür, akrabalara oğlan artık bizimle yaşamıyor evden kovduk diyemez. ağırlığını koymadığının sürece bu böyle devam edecek. ben ateistim babam müslüman bazen dalga bile geçiyorum baba bu firavun deniz ortadan yarıldıktan sonra niye peygamberin peşinden koşmuş insan bi hayret edip durmaz mı diyorum, cevap bile vermiyo gülüyo anca.
  • Okumayın ateist babasina karşı gelen cool olmaya çalışan ergen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PORSCHESİNİ SATAN ADAM kullanıcısına yanıt
    yok ben annemle yaşıyorum ama her gün yakamda.Bana en mantıklısı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.
  • quote:

yok ben annemle yaşıyorum ama her gün yakamda.Bana en mantıklısı köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek.

Siz bilirsiniz :))

• evlatlıktan redderse şanslıyım yine.Döver,söver,bir yere gitmemi biriyle görüşmemi yasaklar.Bir de istihbaratı çok geniş her an nerede olduğumuzu bulur.Bir de bunlar tam müslüman değil nasıl desem kendi geleneklerine göre çekimlemişler anlatamazsın yani.Mesela onlara göre erkekler kadınla birlikte olabilir zina olmaz.Çok yobaz bir de laf anlatamazsın.
  • Okuldan eski bir arkadasin babasi kızı eve kapattı, dinini değiştirdiği için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

evlatlıktan redderse şanslıyım yine.Döver,söver,bir yere gitmemi biriyle görüşmemi yasaklar.Bir de istihbaratı çok geniş her an nerede olduğumuzu bulur.Bir de bunlar tam müslüman değil nasıl desem kendi geleneklerine göre çekimlemişler anlatamazsın yani.Mesela onlara göre erkekler kadınla birlikte olabilir zina olmaz.Çok yobaz bir de laf anlatamazsın.

13 yaşında falan mısın ? biriyle görüşmemi yasaklar ne birader. kapıyı çek çık, bu kadar pısırık olmayın yahu. benim hayatıma karışamazsın ben o yaşı çoktan geçtim de, milletin hayatına burun sokma kendinle ilgilen de.
  • baba tarafımı tanısaydın böyle konuşamazdın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.