Şimdi Ara

Babam eve gelince ne diyeyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: Jin-Soo Kwon

Babam eve gelince ne diyeyim?

10'a geçtim, ortalama yükseltme sınavlarına girdim yazın başında sonuç ortada, eylülde tekrar girdim. Babam en az 80 dedi, napıcam beyler eve gelince nediyeceğim ?

Korkma lan artis her şeyin bir çözümü var eğer geçtiysen hiç problem yok chorme kullanıyorsan öğeyi denetle de 45'i 80 yap baban anlından öpsün

Hocam yakalandım ben öyle, işyerinden bakmış farklı olduğunu görünce üzülmüştü çok.

• quote:

quote:

quote:

10'a geçtim, ortalama yükseltme sınavlarına girdim yazın başında sonuç ortada, eylülde tekrar girdim. Babam en az 80 dedi, napıcam beyler eve gelince nediyeceğim ?

Korkma lan artis her şeyin bir çözümü var eğer geçtiysen hiç problem yok chorme kullanıyorsan öğeyi denetle de 45'i 80 yap baban anlından öpsün

Hocam yakalandım ben öyle, işyerinden bakmış farklı olduğunu görünce üzülmüştü çok.

O zaman yapacak bir şey yok gerçekleri söyleyeceksin neticede dersi verdin mi verdin. Hiç problem değil bu kadarını yapa bildim diğerleri beni baya zorladı de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman yapacak bir şey yok gerçekleri söyleyeceksin neticede dersi verdin mi verdin. Hiç problem değil bu kadarını yapa bildim diğerleri beni baya zorladı de.

sağol hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dontspeak00

babanın bence bu son çırpınışları söz dinlemetediği yada beklentilerini vermediği yada ilgilenemedi bir çocukluk evresi geçiriyorsundur... alamayacağını oda biliyor... sadece alamadım dersin ve sessizce yaşamaya devam edersin bu kadar basit...

Sen Harvard'a mı okuyorsun ?

Saint Joseph
  • quote:

quote:

quote:

babanın bence bu son çırpınışları söz dinlemetediği yada beklentilerini vermediği yada ilgilenemedi bir çocukluk evresi geçiriyorsundur... alamayacağını oda biliyor... sadece alamadım dersin ve sessizce yaşamaya devam edersin bu kadar basit...

Sen Harvard'a mı okuyorsun ?

Saint Joseph

he
  • En azından toplamı 80 olsaydı be hocam.
  • Baba ben okumam beni okuldan al ya da mesleğe gönder en azından elimde bir mesleğim olsun de.
  • Sorumluluk kalktı demi 2 derstende kurtuldum onlardan ?
  • Yeşil renkte Sorumluluk kalktı yazması gerekmiyormu(en azından benim gördüklerim hpe böyle)? Konulan ssde mavi renkte geçti yazıyor?

@Jin-Soo Kwon

2 dersten geçti yazıyor ancak,fiziğin 2 sınavınada girmemişsin,ve oradada geçti yazıyor? Ancak matematikten geçmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

Yeşil renkte Sorumluluk kalktı yazması gerekmiyormu(en azından benim gördüklerim hpe böyle)? Konulan ssde mavi renkte geçti yazıyor?

@Jin-Soo Kwon

2 dersten geçti yazıyor ancak,fiziğin 2 sınavınada girmemişsin,ve oradada geçti yazıyor? Ancak matematikten geçmişsin

hocam ben ortalama yükseltmeye girdim, ortalamam 2.88 idi fakat sadece matı 2 yapınca ortalamam 3 oluyordu, ort 3 oluncada ne kadar birin olursa olsun geçiyosun.
  • quote:

quote:

Yeşil renkte Sorumluluk kalktı yazması gerekmiyormu(en azından benim gördüklerim hpe böyle)? Konulan ssde mavi renkte geçti yazıyor?

@Jin-Soo Kwon

hocam ben ortalama yükseltmeye girdim, ortalamam 2.88 idi fakat sadece matı 2 yapınca ortalamam 3 oluyordu, ort 3 oluncada ne kadar birin olursa olsun geçiyosun.

Bende ortalama yükseltme sınavına girmiştim,girmeden önce kırmızı renkte sorumlu yazıyordu,onu verince yeşil renge döndü ve sorumluluk kalktı yazıyordu.Sizde mavi renkte geçti yazıyor.

Neyse hocam renk ve ne yazdığının pekte önemi yok

• quote:

quote:

quote:

@Jin-Soo Kwon

Bende ortalama yükseltme sınavına girmiştim,girmeden önce kırmızı renkte sorumlu yazıyordu,onu verince yeşil renge döndü ve sorumluluk kalktı yazıyordu.Sizde mavi renkte geçti yazıyor.

Neyse hocam renk ve ne yazdığının pekte önemi yok

Belkide ortalama ile geçtim diye öyle diyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jin-Soo Kwon -- 9 Eylül 2012; 16:54:31 >

• sizinkiler ne çabuk okumuşlar la bizim okul 20sinde açıklanır diyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.