Şimdi Ara

babam genel vekaletname verip de bana guvenmiyo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yasal olarak uğraşma diye dedim mağlum bu aralar ekşiyle vs atıyomuşsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyeOfHawk

Herkesin babasının milyonları olmuyor.Birikimi olmadan milyonlara ulaşanlar da var.Belki de işin rast gitmeyecekti bilemezsin.

para parayı ceker hocam sen merak etme

icradan ev araba alacaktim

akaryakıt istasyonu calistirip bir seyler yapmayı hedefliyordum

bazı kişiler kimse 7 gün 12 saat calismaz diyorlar ama benim gibi milyonluk hedefleri olan biri calisiyorsa

bu hedefleri olmayan biri daha kolay calisir
  • quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

yasal olarak uğraşma diye dedim mağlum bu aralar ekşiyle vs atıyomuşsun

eksideki kisileri tek tek savciliga veriyom bu bir hocam.

ikinci olarak belli bi zaman gecsin o yazilanlari yine sildircem
  • Haklısın hocam bir kişiye verdiği ilandan dolayı böyle hakaret edilmemeli.Zor şartlar altında veya değil sanki silah zoruyla çalıştırıcam diyorsun
  • tam tersi hedefleri olmayan birisi neden 7 gün 12 saat çalışsın ki alacağı ücret de 1500 tl.Şu iş şartlarını hafiflet de bir işsizin daha işi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyeOfHawk -- 7 Mart 2017; 22:37:26 >
  • quote:

tam tersi hedefleri olmayan birisi neden 7 gün 12 saat çalışsın ki alacağı ücret de 1500 tl.Şu iş şartlarını hafiflet de bir işsizin daha işi olsun

bugun issizlik var.
    ben bu paranin bu pulun icinde gunde 50 tl yi üretemez duruma geldim.
    1500 tl kotu bi para diil
    ayrıca bi insanın az cok gecimini saglamasi icin bir paraya ihtiyacı var. hedefleri olmayan birinin gecimini saglamak icin paraya ihtiyacı vardır.
    zaten ihtiyacı olmayan gelip hic calismaz.
  • Turbo sorması ayıp ne üretiyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haydar Bey ve Kadriye Hanım 45 yıllık evliler. Sultangazi’de 5 katlı bir apartmanda yaşıyorlar. İki oğlu var. Ümit Bey büyük oğlu 42 yaşında Silivri’de yaşıyor. 39 yaşında 3 çocuk babası küçük oğulları anne ve babasını dolandırarak çaresiz bir şekilde ortada bıraktı. 30 eylül’de oğulları Engin, apartmanın dış cephesini yaptıracağım demiş babasından vekalet istemiş. Babası da vekaleti vermiş. 3,5 ay sonra büyük oğulları anne ve babasının vekalet verdiklerini öğreniyor. Şüpheleniyor 15 Ocak’ta tapu bilgilerini inceliyor ve evlerinin 5 Ocak’ta müteahhite satıldığını öğreniyor. Baba gidiyor şikayetçi oluyor. Meme kanserini atlatmış. Şimdi oğulları ortada yok. Apartmanın satıldığı müteahhitte kapıya dayanmış. Şimdi eşyalarını toplamış aile ne yapacağız diyorlar.

Kaynak :http://www.chpgundemi.com/muge-anli-kadriye-ve-haydar-diri-ogullari-tarafindan-dolandirildi-9281.html

http://www.atv.com.tr/webtv/muge-anli-ile-tatli-sert/ozelvideo/ogullari-tarafindan-dolandirildilar?id=9561f4fa-dbd2-4cbd-8161-6773f398b056

• quote:

Turbo sorması ayıp ne üretiyorsun ?

üretmekten kastım para kazanmak
  • quote:

Herkesin babasının milyonları olmuyor.Birikimi olmadan milyonlara ulaşanlar da var.Belki de işin rast gitmeyecekti bilemezsin.

parasız olmuyor.
    mesela eczacıya yüksek maaş veriyorum çalışmıyor
    ya da eczacı diyor ki senin iş yapıp yapmaman beni ilgilendirmez
    ben parama bakarım diyor.

küçük sermaye ile basit eczane açmak istiyorum
    eczacı bile beni ezmeye çalışıyor

PARA OLMADAN İŞ YAPMAK ÇOK SIKINTI.
  • genel vekaletname sehir efsanesi noterdeki eleman iyi niyetiyle aklina gelen her islemi siralayip yazsa bile is o islemi yapmaya gelince yok olmaz kardesim bu tasinmazi satmak icin sadece o tasinmazin satisina izin veren vekaletname lazim derler benden soylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

genel vekaletname sehir efsanesi noterdeki eleman iyi niyetiyle aklina gelen her islemi siralayip yazsa bile is o islemi yapmaya gelince yok olmaz kardesim bu tasinmazi satmak icin sadece o tasinmazin satisina izin veren vekaletname lazim derler benden soylemesi

hic bi seyi guvenmiyo hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.