Bildirim
Babam için 0 Rh+ kan ihtiyacı-İzmir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benim kanım ama bursa dayım. izmir de olsam kesin gelirdim. aslında en kolay bulunan kanlardan biri tanıdıklardan yok mu? -
tutuyor ama ben de istanbul'dayım. geçmiş olsun acil şifalar -
Up. -
Birkaç kişi bulduk gibi ama henüz veren olmadı. Bir de hastanede azmış, bu yüzden ne kadar çok olursa o kadar iyi olur. Çok teşekkür ediyorum, sağolun. -
Gayet kolay bulunan bir kan. Her 10 insanın 3 tanesi böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. Sokağa çık sor kesin bulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kan grubum uymuyor ama şu an kütüphanedeyim akşama kadar ders çalışmayı düşünüyorum eğer canın sıkkınsa kütüphane çıkışı yanına gelebilirim bir iki laflarız.
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Don Quilote
Kan grubum uymuyor ama şu an kütüphanedeyim akşama kadar ders çalışmayı düşünüyorum eğer canın sıkkınsa kütüphane çıkışı yanına gelebilirim bir iki laflarız.
Orada değilim şuan. Ama teşekkür ederim.
Buluyoruz ama ilaç kullanıyor, aşı oldu vs. diyip almadılar daha kimseden. -
0+ en çok bulunan kan zaten bulursunuz inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up -
Çok geçmiş olsun hocam canınız sıkılıyordur diye söylemiştim önemli değil.
En kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X