Şimdi Ara

BABAM İÇİN ENDİŞELENİYORUM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, babam müteahhit, banka vs tarzı şeyler yapıyor. Allahın hergünü işine gidiyor bütün babalar gibi. Allah uzun ömür versin önce tüm babalara sonra babama, haklarını ödemek imkansız. Öyle zamanlar oluyorki yurtdışına gitmek zorunda kalıyor ve gerekirse uykusundan oluyor, bizim boğazımızdan bir lokma geçsin diye. Haliyle endişeleniyorum, ama şu yönden:

Ankarada oturuyoruz, babam burda olduğu zamanlar arabayla gidiceği yerlere gidiyor. Genelde işi dolayısıyla Siteler, ostim, ayrancı, sıhhıye vs yerlere gidiyor çoğunlukla. Araba kullanışını bir görseniz herşeye korna çalıyor, herşeye olmasa bile ona göre yanlış olan herşeye çalıyor.(Buda herşey oluyor zaten ) sadece kendi haklı diğerleri değil ona göre trafikte empati kurmasını bilmiyor. Hele bide dolmuş şöförlerine kızgın ve sinirli yaklaşıyor. Tabiki Özel Halk Otobüslerinide unutmayalım. Arabanın her tarafında çizikler var hep bu yüzden.

Bugün yaşanıyor bu olay dersaneden aldı beni eve dönüyoruz, arkamızdan da küçük kasalı bir araç geliyor. Tabiricaise *ötümüzden ayrılmıyor. Babam tabiki dururmu basıyor kornaya yardırıyor küfürleri, sonra neyse babam müsade etti geçerken el kol hareketleri yapıyor adama babam, adamlara desem daha doğru olur. Sanırım iki kişilerdi arabada bir an durucakmış gibi oldu araba ama durmadı. Yani dursaydı babam kesin inerdi olaylar olurdu. Tabiki bende beklemezdim arabada, iner babamı alırdım ordan yatıştıramadımmı ortamı, allah ne verdiyse dalardım. Ama neyseki olmadı. Babamlada hiç beraber kavgaya girmedik yani banada el kaldırmışlığıda yoktur o yüzden nasıl kavga ettiğini bilmiyorum . Neyse şaka bi yana babam yaşını almış adam ama göstermez yaşını. Yahu biraz karşı tarafı düşün dedim acelesi vardır belkide falan filan, tabi ben konuşurken beni dinlemek zorunda ama içinden saydırıyor yani belli bende yola bakmıyorum babama bakıyorum anlaşılıyor saydırdığı.

Velhasıl kelam, babamın her zaman yanında olamıyorum işinde gücünde adam. Hergünde yaşıyordur bu olayları eminim. Bir gün birisiyle trafikte bir olay yaşanıcak diye korkuyorum. Yani bilemezsin karşındaki sürücüyü sopa,emanet,kelebek,emanet ıvır zıvır vardır yanında alır. Allah korusun kimseye göstermesin. De işte 2014 yılındayız millet sebebsiz birbirini doğruyor dışarda, ankarada, istanbulda, farketmez neresi olduğu, trafikte...

Size sorum nasıl önlem alabilirim bu olaylara ? Benim önlemim bişeyi değiştirirmi bilmiyorum ama dikkatli olunması lazım değilmi sizcede?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin yanında olamadığın zamanlarda yapabileceğin bişey yok, bi levye alın arabada bulunsun en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanın hayatı karşıdakilere bağlı kardeş yapıcak birşey yok.
  • Gece gece yazmayin soyle metinler. Allah kabul etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim babam da aynı sekilde ben de aynı şekildeyim ama durmam kaçarım . Dedigin gibi selamını almadı diye adam öldüren var bu ulke de her turlu sey olur .

Ancak bunları bildigimiz halde o arabayı çalıştırınca bambaşka oluyor ne kadar sakın olsam da cok sinirlenip makas attığım önüne geçip ani fren yaptıgım da oluyor cogunda haklıyım ama hic yapmasam keske bunları .

Baban da onemli bir ders almadan düzelmeyecek gibi veya konuşarak de biz seni seviyoruz bir sey oldugunda bunu duşun de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.