Şimdi Ara

Babama hediye edebileceğim, kullanımı kolay 500-600 lira civarında telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babama doğum gününde 500-600 lira civarında bir telefon hediye etmek istiyorum. Kendisi şu zamana kadar hep tuşlu telefon kullandı ve teknolojiye çok hakim değil.

Ancak farklı şehirlerde olduğumuz için akıllı bir telefon hediye ederek görüşmemizi kolaylaştırmak istiyorum. Telefonda aradığım kriterler

-Skype, whatsapp, tarzı programları kasmadan çalıştırabilecek.
    -Ön kamerası en azından ortalama bir görüşme kalitesi sunacak.
    -Arayüzünün kullanımı kolay olacak
    - Stabil çalışacak, telefon kullanıcıya yazılımsal pek fazla sıkıntı çıkarmayacak. Sonuçta temel şeyleri göstereceğim ama daha sonrasında yardımcı olma imkanım az olacak

Donanımsal olarak olarak olsun, incelik kalınlık vs. olsunçok birşey beklemiyorum. Bana bu özellikleri sağlasın yeter.

Şimdiden teşekkür ederim.

• Anlattığın Özellikler
    GENERAL MOBILE 4G ANDROID ONE DUAL SIM AKILLI TELEFON SİYAH
    Tamamen Yukarıda belirtilen cihazı anlatıyor.
    2014 Yılından beri favori telefonlarımdan birisi.
    Sadece 599 TL.
  • usttekı çin malı telefonu onermem

onerım xperıa e4g dır neden..

ılk dusmede pert olmaz , androıdın en stabıl rayuzu sonydedır , ıvır zıvır gomulu bırcok gereksız uygulama ıle gelmez sadedır , annem bıoe 2 gunde alıstı ,dahılı radyo avantajlıdır ve fp acısından tatmın eder..

http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-e4g/specifications/#tabs

http://urun.n11.com/cep-telefonu/sony-xperia-e4g-e2003tr-sony-turkiye-garantili-P64857551?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwsO6-BRDRy8bsxfiV2bkBEiQAF8EzKEdhA5wVqNTcr3hDj_cwZ5faeyHeEf3pznHkodaNpWYaAsYk8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

alternatıf arıyorsanız..

http://www.hepsiburada.com/lg-g3-stylus-8-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLG3STYGR-A8

• Bnce Trend Plus Ön kamera biraz sıkıntı yapsa da anlatılanlar bu telefon için uyumlu bnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 4s bence tam amcama gore bir telefon kardes. Isteklerinin tumunu karsilar.

• gm sevmesemde 4g güzel telefon
  • Gm 4g en iyi tercih olur en azından kasma takılma derdi olmaz.

• gm 4g en iyi tercih olur arkadaşlarında dediği gibi..
  • Gm4g +1

• İphone 5 tabikide. Adama antin kuntin telefonlar alıpda iyice sinir etme androidin menüleri çok karışık ve kullanımı zor. İos al sade şık alışır hemen.

• Hocam gm one android alacaksınız iyi bir tercih olur fakat o fiyatlara iPhone 4s te iyi bir seçim olabilir ama amca bey ilerde güncellemek zorunda kalacaktır çünkü iPhone da uygulamalar son sürüme yakın sürümleri isterler buda hafızayı doldurur ve güncellemeler bir yerden sonra telefon ara ara kasabilir ama derseniz ki ben bir iki yıl kullanması için alıyorum o zaman alın yoksa daha güncel cihazlara bakın butcenizi biraz daha arttirabilirseniz en iyi tercih ikinci el iPhone 5stir. Birde o fiyatlara Samsung j3 var onuda bir araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi entelcocuk -- 18 Eylül 2016; 10:05:09 >
  • O fiyata kesinlikle General Mobile 4G. Bende babama aldım ve şu an çok memnunuz.

• Cevap veren arkadaşların hepsine tek tek teşekkür ederim.

GM 4G
    Xperia e4g
    Trend Plus
    İphone 4s/5/5s
    Lenovo K5 önerileri geldi.

Alınacak telefonu babam en az 2-3 yıl kullanır, fazla telefon değiştirmeyi sevmez. O yüzden iphone 4s/5/5s önerileri konusunda emin değilim. Diğer taraftan facetime'la iletişim kurmak da mantıklı olabilir. Ben Iphone'a yeni geçiş yaptım o yüzden güncellemeden bu telefonu kullanmak ne kadar mümkün olur ileride o soru işareti var kafamda. Bir de kısa vadede tekrar değiştirmesi gerekirse çok mantıklı olmayabilir.

Başta GM 4G olmak üzere Android diğer telefonlara da bakıyor olacağım karar vermek için 1 haftadan biraz fazla zamanım var.

• Bende babama telefon alacağım tek isteği mümkünse 5.5 Inc ve 4 g si olması bütçe en fazla 700

• Babam çift hattı aktif olarak gm 4g modelini kullanıyor telefon gerçekten güzel gayet hızlı takılma donma sorunu görmedik henüz fiyatınıda göz önüne alırsak çok iyi bir telefon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.