Şimdi Ara

Babama Jetta Alıyoruz (vazgeçildi,Passat'a karar kılındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
1
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun biraz konu dışı olcak ama golfte baktığımda diz baş mesafe sıkıntısı yoktu ama arabaya 5 kişi binildiğinde sorun oluyomu arkada 3 kişi olduğunda sıkışma oluyomu merak ettim golf 7 sahibi olan varsa söyleyebilrimi
  • Doğru karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf diyenler olmuş . 56 yaşındaki adam golfü istemez.Passat iyi fikir. Mondeo da olabilirdi..Hayırlı Olsun
  • No SS No Güven

Resim isteriz :)
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Abi jetta olmasın bu dedikleriniz.
  • SUperB tabikide candır ama Jetta ilede kıyaslanmıcak kadar iyidir, jetta ya alternatif hemde 59 yasında olan babanıza alternatif arıyorsanız Skoda Octavia yı öneririm gerçekten güzel ve bence Jetta dan daha kaliteli geniş bagajı yeter ... tabiki zevler tartısılmaz...
  • Babasının yaşı baya hızlı artıyor. 56 idi 59 oldu
  • hayırlı olsun
  • Valla Meksikalıda olsa Jetta diyorum. Jettanın tipi ne Corollada nede Civic de var.

Jettanın malzeme kalitesine kötü diyip Honda diyen arkadaşlara da hayret ediyorum.

4 gün önce Civic test sürüşü yaptım. Ön camları kaldırıp indirdiğinizde kapı komple esneyip şekil değiştiriyor. Alanlar bunu farketmiyormu ?
    Ben hayatımda bu kadar ucuzluk görmedim. Ayrıca o konsol nedir yahu. Bu kadar ucuz olamaz. Heryeri köşeli ve sert plastik.
    Koltuklar çekyat koltuğu gibi. Bayideki tüm Civicler sunroof lu. Arkadaşlarla aklımızdan aynen şunu geçirdik : "bu kadar vasat bir aracı
    ancak allayıp pullayıp satabilirsiniz". Kaporta işçiliği deseniz berbar. Arka bagaj kapağını açtığınızda ilave stop lambasının bulunduğu
    yerlerdeki meges ve kaynak işçiliği yerlerde sürünüyor.

Jettadaki koltukların yanal destekli parça deri olduğunu ve konsolunun yumuşak malzemeden yapıldığını da unutmamak lazım.
    Ayrıca kaynak ve punto ile imal edilmiş uzakdoğu araçlarının yanında lazer kaynak ile üretilmiş Meksikalı Jetta fersah fersah kalitelidir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 20 Ocak 2014; 14:08:43 >

• Başka yerde deme bunları..
  • Adamın dediklerinin %90 ı doğru.
  • Aracımızı teslim aldık, 40 kilometre kadar kullandım. İlk izlenim için şunu söyleyebilirim ki konfor olarak 2 senedir kullandığım F20 116i aracımı aratmayacak gibi, koltukları oldukça rahat. İçi gayet geniş ve arka koltuk diz mesafesi fazlasıyla yeterli. Beni rahatsız eden tek şey sürücü koltuğu en alttayken bile sürüş pozisyonu yüksek.

Yorum yapan herkese tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Corolla varken jettanın esamesi bile okunmaz yeni corolla harika bir araba oldu

ya sorma ön ile arkası arasında orantısızlık var
    direksiyon rezalet tasarım zaten kopyala yapıştır iç tasarım bildiğin ÇÖP
    jetta zaten ayrı bi çöp
    C sınıfında alacaksan
    C4 GOLF FOCUS ASTRA OCTİAVA bu kadar gerisi çöp
  • efk0 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun araç opsiyonlu filan sanırım hemen teslim mi aldınız hiç gün beklemeden ?
  • Teşekkürler. Boşa çıkan bir aracı aldık, derin siyah renk standart comfortline pakete ek olarak sunroof opsiyonu var.
  • Hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.