Şimdi Ara

Babamı iPad 2 Almak İçin Nasıl İkna Edebilirim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

Orijinalden alıntı: straighthate
    laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence

Ohaa bu çok iyimiş :D

:D super yaa
  • "üniversiteyi bitiricem ama hala ipad alabilmek için senden para dileniyorum anla halimi baba" de acır zaten alır sana bi ipad
  • Selam,

İki tane miki film at yüksek çözünürlüklü; demosunu da yap. Babana da "ben yokken ne yaparsan yap" de. Sanırım akşam eve döndüğünde masada bulursun bir tane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

"üniversiteyi bitiricem ama hala ipad alabilmek için senden para dileniyorum anla halimi baba" de acır zaten alır sana bi ipad

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: NDS
    Ben lise 2 ye gidiyorum para biriktirmeye basladim :D sen universiteye gidiyorsun hala bunu dusunuyor musun?? lise bitsin bizimkileri bayramdan bayrama gormeye gelirim :D

Ben de lisedeyken oyle derdim lise bitsin sizi gormiceaam derdim. Bu isler o kadar basit degil liselim. Bir de para biriktirmek demissin de o paralari kim veriyor? Buyuk bir ihtimalle babanin verdigi harcliktan artan para onlar.

Konuyu acan arkadasi da desteklemiyorum tabi ki, universite 4 e giden birisinin boyle bir konu acmasini beklemezdim.

harcliktan arttiramiyorum hic :D baska gelir kaynaklarim var simdi anlatmayayim :)
  • Yazın 3 ay bir yerde çalış, kazan, kendin al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Yazın 3 ay bir yerde çalış, kazan, kendin al.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Yazın 3 ay bir yerde çalış, kazan, kendin al.

babası geldi ...

• evden kaç.
  • ağırdan intihara meyilli genc rolüne yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: straighthate

laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence

işte çözüm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.