Orijinalden alıntı: straighthate laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence
Ohaa bu çok iyimiş :D
:D super yaa
"üniversiteyi bitiricem ama hala ipad alabilmek için senden para dileniyorum anla halimi baba" de acır zaten alır sana bi ipad
Selam,
İki tane miki film at yüksek çözünürlüklü; demosunu da yap. Babana da "ben yokken ne yaparsan yap" de. Sanırım akşam eve döndüğünde masada bulursun bir tane...
quote:
Orijinalden alıntı: theshiver
"üniversiteyi bitiricem ama hala ipad alabilmek için senden para dileniyorum anla halimi baba" de acır zaten alır sana bi ipad
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
quote:
Orijinalden alıntı: NDS Ben lise 2 ye gidiyorum para biriktirmeye basladim :D sen universiteye gidiyorsun hala bunu dusunuyor musun?? lise bitsin bizimkileri bayramdan bayrama gormeye gelirim :D
Ben de lisedeyken oyle derdim lise bitsin sizi gormiceaam derdim. Bu isler o kadar basit degil liselim. Bir de para biriktirmek demissin de o paralari kim veriyor? Buyuk bir ihtimalle babanin verdigi harcliktan artan para onlar.
Konuyu acan arkadasi da desteklemiyorum tabi ki, universite 4 e giden birisinin boyle bir konu acmasini beklemezdim.
harcliktan arttiramiyorum hic :D baska gelir kaynaklarim var simdi anlatmayayim :)
Yazın 3 ay bir yerde çalış, kazan, kendin al.
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
quote:
Orijinalden alıntı: o3
quote:
Orijinalden alıntı: Cem
babası geldi ...
evden kaç.
ağırdan intihara meyilli genc rolüne yat
quote:
Orijinalden alıntı: straighthate
laptop dizüstünde çok kullanıldığında spermleri öldürür testislerin yapısını bozar torun sevemezsin de yeter bence
işte çözüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme