Şimdi Ara

babamı masadan kaldırdım iyi yapmış mıyım? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
5.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • csb kokusu geliyor, eğer değilse sen malsın, öküzün önde gidenisin. o sofraya yemeği koyan zaten baban, beğenmiyorsan sen kalk git başka masada ye.
  • sen benim kardeşimolucan babama böyle dicen balkondan aşağı atardım lan seni
  • Eğer karşıma çıkarsan sana ALLAH'IN hükmüyle muamelede bulunacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var dostum 5 yıldır ailem dahil birisiyle oturup adam akıllı yiyemiyorum biraz psikolojik benim ama yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum yoksa hayat böyle geçmez

İyi yapmamışsın bu arada sonuçta baban o senin saygı gösterip en kötü ihtimalle senin başka bi yerde yemen lazımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 2 Mayıs 2015; 22:26:57 >
  • Şöyle bir kafamda canlandırdım de empati olarak çok hüsrana uğratacak bir durum bence. Allah senin gibi bir evladı evlerden ırak eylesin. Benimde babam öyle yer hatta en nefret ettiğim şeydir bu ağzı şapırtatma ama yapacak bir şeyim yok sonuçta bu benim babam adama nasıl kalk git derim. Saçmalık.
  • ağzını kapamadan yerse şapırdatır ağzını her çiğnediğinde kapatırsa şapırtatma gidiyor genellikle 55 65 yaş erkekler genellikle olan bi olay lop lop yiyen gördüm şap lop die iğrenç ama işte insan cahil oldumu nefsinin adamı oldumu işte öyle oluyor
  • yav tamam mesaj atıp durmayın karın ağrısı verdiniz iyice
  • bence konu csb ama.

bu adam ciddi ciddi bunu yapmayı düşünmüş yazık..
  • Ahaha babama diyicemki ağzını sapurdatma yeminle yaşıma başıma bakmaz tekmeyi koyar suratıma

• allah belanı versin
  • Yazık lan ergen misin, ufak kusurlar sevdiklerinin aradığın güzelliği olur...Kaybedince farkına varırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

babamın hiç sevmediğim bi huyu var ağzını şapırdatarak yemek yer. daha öncede bu konuda uyardım pardon diyor 3 gün sonra yine aynı geçen yemek yiyoruz baktım gene aynısını yapıyor, gittim tabağı önünden aldım salondaki masanın üstüne koydum dedim git burda ye! bi şey demeden kalktı gitti orada yemeğe devam etti.Ben bitirdim yemeği önce, gittim televizyon izlemek için salona baktım çok yavaş yiyor yemeği zaten gözleri dolmuş gibiydi ya da bana öyle geldi. sizce iyi yapmış mıyım?

Adammisin sen

• Csb en hayırlı olsun...

• Ulan 'gozleri dolmus gibiydi'yi okuduğumda bogazim dugumlendi gozum doldu yemin ederim.

Sen ne haysiyetsiz bir insansin? Bunu csb yazdığın için söylüyorum. Eger csb degilse ekstra küfür edebilirim istediğin yere de dava et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan babasını masadan kaldırır mı, seninle aynı kanı taşıyan adamdan utanılır mı ? klavyede sinirlendim umarım çocuklarından beterini görürsün
  • Csb olduğu belli de benim evladım böyle bi şey yapıcak kafasını kırarım onun.

• O adamın gözünü yaşarttın ya ne bu dünyada ne de ahirette iki yakan bir araya gelmez
  • İnanmayın beyler ben evin hanımı. Beyim tabak fırlattı oğluma.

• Git özür dile elini öp babanın,çok büyük ayıp etmişin. Ben senin bir kardeşin bir abin olsam o sofrada döverdim seni,sonra babamla yemeğe devam ederdik.
  • Ergene inanıp yorum yazıyorsunuz sizde..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.