Şimdi Ara

Babamın eski cep telefonu ile çekilmiş fotoğrafını tab ettirmek isriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rahmetli babamın çok resmi yok

Bir fotoğrafını buldum. Motorola v3 cep telefonu ile çekilmiş.

Çözünürlük düşük ama resmin kalitesi iyi.

Bu resmi ben büyütünce kalitesi bozuluyor.

Kalitesini bozmadan optimum düzeyde resmi nasıl büyütürüm. Veya ücret karşılığı bu işlemi istanbul da en iyi nerede yaptırırım.

Ayrıca resmi tab ettirirken iyi bir kağıda tab ettirmem fayda sağlarmı. (bunu bi yerde duymuştum en iyi resimler gümüş katkılı kağıtlara basılıyor gibi) konu hakkında hiç bilgim yok

Ne yapmamı önerirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan.. -- 14 Aralık 2016; 12:53:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence çok abartıyorsun.şöyle bişey dene.resmi fotoğrafçıda fotoğraf kağıdına bastır.sonra tarayıcı ile yüksek dpı da tara.ardından resim programları ile üzerinde oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bence çok abartıyorsun.şöyle bişey dene.resmi fotoğrafçıda fotoğraf kağıdına bastır.sonra tarayıcı ile yüksek dpı da tara.ardından resim programları ile üzerinde oyna.

Abartmak?

ben anlamadığım bir şeyi soruyorum. sence bu yorumun gereksiz değil mi?

neyse yönlendirme için teşekkür ederim.
  • kusura bak şu cümleni yeni fark ettim

daha önceden küçük resmi son detay büyük yapıcam diye dolanan bi çok kişi gördüm.onlardan sandım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kusura bak şu cümleni yeni fark ettim

daha önceden küçük resmi son detay büyük yapıcam diye dolanan bi çok kişi gördüm.onlardan sandım bi an

Anladım sıkıntı yok. Amacım kaliteli bir baskı ve çerçeve ile anneme hediye etmek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorola v3 0,3mp vga kamera olduğu için çözünürlük çok düşük.photoshopla kurtarılabilecek bir durum değil maalesef.Ama yinede 8*13 yada 10*15 baskı alınabilir.eğerki resme biraz daha uzaktan bakacağız diyorsanız biraz daha büyütülebilir baskı.
    Rahmetli babanızın kücükte olsa kağıda basılmış net bir fotoğrafı varsa onu yüksek çözünürlükte taratıp büyük boy baskı almak daha iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuantum_arabeski

motorola v3 0,3mp vga kamera olduğu için çözünürlük çok düşük.photoshopla kurtarılabilecek bir durum değil maalesef.Ama yinede 8*13 yada 10*15 baskı alınabilir.eğerki resme biraz daha uzaktan bakacağız diyorsanız biraz daha büyütülebilir baskı.
    Rahmetli babanızın kücükte olsa kağıda basılmış net bir fotoğrafı varsa onu yüksek çözünürlükte taratıp büyük boy baskı almak daha iyi olur bence.

anladım hocam deneyeceğim. çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan.. -- 15 Aralık 2016; 11:28:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.